Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

B0yQwGpCcAAEQxs.jpg:large

bl4t70om8idp4l7d_zpsripz1jir.jpg

qoe2166avrpd61ao_zpsqzcs0mft.jpg

5u517kx9xk8wk79u_zpsxp2ykr6g.jpg

bcws374wrg35gr57_zpspyc3ozsg.jpg

aku1wg3ue5jvj53_zpsuy8o7baz.jpg

cpwhpedziiffffz_zpsgfftalyo.jpg

f34j0kt9akv1430v_zpsfc27u1tz.jpg

svj8i6yopkjypoji_zpsxqppy0dy.jpg

Necati Şaşmaz yıllara göre popülarite grafiği

Screenshot_2014-10-26-14-38-40-1_zpsa5upapvz.png

@takas @34rcp44 @Maskeli Fedai @-KADİR- @china_shangai @Master.1000 @sürgünüm @Yakamoz-Asi @darksaal @WesTxCoasT

26. Can Gürzap
fft16_mf2515939.Jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu serisiyle birlikte diziye katılan usta oyuncunun canlandırdığı Davut Tataroğlu karakteri 153. bölümde Kara karakteri tarafından öldürüldü.

27. Hatice Şendil
fft16_mf2515940.Jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu'ya 48. bölümde Ebru karakteriyle dahil olan Şendil'in macerası da kısa sürmüştü. Ebru karakteri bombalı saldırı sonucunda öldürüldü.

28. Zafer Algöz
fft16_mf2515941.Jpeg

Son dönemlerde Cem Yılmaz'ın projelerinde görmeye alıştığımız Algöz de Kurtlar Vadisi'nin rahmetlilerinden. Kurtlar Vadisi Pusu serisiyle diziye katılan Algöz'ün canlandırdığı Yalçın Yıldız karakteri, adaşı olan Yalçın Bulut tarafından silahla vurularak 73. bölümde öldürüldü.

29. Mustafa Üstündağ
fft16_mf2515942.Jpeg

Kurtlar Vadisi serilerinin en sempatik karakterlerinden biri olan Muro'yu canlandıran Üstündağ, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 13. bölümünde karşımıza çıkmıştı. 65. bölümde bomba patlatılarak öldürülen Muro'nun bir de sinema filmi yapıldı.

30. Didem Taslan
fft16_mf2515954.Jpeg

Gamze karakteriyle diziye 21. bölümde dahil olan Taslan'ın da yapımdaki ömrü kısa sürmüştü. Canlandırdığı Gamze karakteri 59. bölümde öldürüldü.

31. Ragıp Savaş
fft16_mf2515955.Jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu serisiyle yapıma katılan Savaş'ın canlandırdığı Fuat Tamer Tataroğlu karakteri 58. bölümde bilekleri kesilerek öldürüldü.

32. Nefise Karatay
fft16_mf2515956.Jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu'da karşımıza çıkan Karatay'ın canlandırdığı Ahu karakteri, daha 27. bölümde bomba patlaması sonucu öldü.

33. Tamer Yiğit
fft16_mf2515957.Jpeg

Kurtlar Vadisi serilerinin bir başka Yeşilçam ustası olan Yiğit'in canlandırdığı Ali Selçuk karakteri de, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 26. bölümünde intihar etti.

34. Sarp Akkaya
fft16_mf2515958.Jpeg

Ezel dizisindeki "Tefo" karakteriyle tanınan Akkaya, Kurtlar Vadisi Pusu serisinin 17. bölümünde Servet karakteriyle karşımıza çıkmıştı. 5 bölümlük performansının ardından Servet karakteri 22. bölümde öldürülmüştü

35. Hüseyin Avni Danyal

Kurtlar Vadisi Pusu serisiyle diziye katılan Danyal, 100 bölüm boyunca Yalçın Bulut karakterine hayat vermişti. Yalçın karakteri 100. bölümde öldürüldü.

Bonus: Musa Uzunlar
fft16_mf2515960.Jpeg

Kurtlar Vadisi serilerinin tamamında boy göstermemiş olsa da en çok konuşulan karakterlerden biri olan İskender Büyük'e, usta oyuncu Musa Uzunlar hayat vermişti. Bir de filmi çekilen İskender Büyük karakteri 25. bölümde dahil olduğu yapımda, 93. bölümde asılarak öldürüldü.

Bonus 2: Ali Sürmeli
fft16_mf2515961.Jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu serisine 69. bölümde dahil olan Ali Sürmeli, Şeref Zazaoğlu karakterine hayat verdi. 170 bölümde vurularak öldürülen Zazaoğlu karakteri hem sempatik hem de gaddar bir imaj çizmişti.
Oha bizim Gamzeyle Ahuya bak :A

Son düzenleme:
Agalar Vadinin kolajini yukledim youtube hesabima oradan izlersiniz gerci yazetedende izleyebilirsiniz ama orada 900 mb tutuyor benim yuklediklerim 360p 450 mb tutuyor boyle daha az mb tutar :D Ben mesela böyle yapacam :D

2. işleniyor özel yaptım silmesinler diye ama belki sizde çalışmayabilir :(

Son düzenleme:
vadi için zor yoktur aga al pacino da gelir mesele değil :D bu arada internet hızım düştü o güzel mesajlarınızı beğenemiyorum şimdilik agalar :D

neeeee 4-0 mı ulan bu ne 4-0 yenilmişiz Allah sizi ıslah etsin Allah ıslah etsin başka bişey demiyorum prandelliyi 1 saniye bile türkiye de tutmayın kovun şu herifi reziller reziller reziller defolun gidin hepiniz rezillerrrrrrrrr!!!

agalar

Al Pacino : RA Andy Garcia: Amon Yüce Majeste:?

kim olacak dünyada bile zor bulursun bunlardan daha büyüğünü

Ra al paçino çok iyi tercih olur bencede

ben brad pitt ide görmek istiyorum vadimizde oda yüce masejte olsun

andry garcia (amon) al paçino (Ra) brad pitt (yüce masejte) bu 3 oyuncu toplantı gibi birşey yapsın aynı mekanda arkalarındada sharon stone (lisa) dursun hahah bu 4 oyuncuyu aynı sahneye vadi getirirse büyük olay olur :F:F:F

Ra al paçino çok iyi tercih olur bencede

ben brad pitt ide görmek istiyorum vadimizde oda yüce masejte olsun

andry garcia (amon) al paçino (Ra) brad pitt (yüce masejte) bu 3 oyuncu toplantı gibi birşey yapsın aynı mekanda arkalarındada sharon stone (lisa) dursun hahah bu 4 oyuncuyu aynı sahneye vadi getirirse büyük olay olur :F:F:F
bu üçünü vadi değil dünyada ki herhangi bir dizi de yapsa, dünya gündemine girer 🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,555
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy