Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ben bi dışarı çıkayım bütün şerefsizleri temizleyip yanınıza geri dönücem
(Ağa hapisten çıkar uzun süre haber alınmaz. En sonunda arkadaşları yolda görür ve

- Ağa hani dışardakileri halledip içeri gelicektin.

- Valla biz hapise girerken vardı bi puşt, şimdi alem olmuş puşt oğlu puşt. Vur vur bitmiyo, hangi yüzle geri döneyim hah
smiley_lol.gif
ha (şahin ağa gülüşü)

- Ah diyince ağa, ıhh diyince bey. Bana bak müdür bey a tipi, b tipi, c tipi hiç farketmez. Alfabeyi biz yazdık, kalemimiz kim elindeyse kırsın atsın. Hadi eyvallah
kvm_smile.gif

- Rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan alıp götüreceği tozdur. Çakır kardeşim her ne kadar bugün iyi olmasada yakında olacaktır.

Müdür: Şahin bey F Tipine nakliyenize karar verilmiş.
Şahin Ağa : Müdür sen kilo mu verdin?
Müdür : ahh
kvm_biggrin.gif
öyle mi ?
Şahin Ağa : Yağların erimiş
kvm_biggrin.gif
smiley_lol.gif
h
Müdür bozulur yüzü düşer
kvm_biggrin.gif

Şahin Ağa : Sen sanıyosun ki ben burdan gittiğim yerde rahat edemem, ama sen burda rahat edersin öyle mi ?
Müdür : (gülerek, sırıtır)
Şahin Ağa : (Sinirle) Nah edeeersin !!!
kvm_biggrin.gif

Müdür : (korkmuş vaziyette
kvm_biggrin.gif
) Benimle ne alakası var Şahin Ağa...
Şahin Ağa : Ah diyince ağa, ıhh diyince bey. Bana bak müdür bey a tipi, b tipi, c tipi hiç farketmez. Alfabeyi biz yazdık, kalemimiz kim elindeyse kırsın atsın. Hadi eyvallah

(Vadi Forumundan Alıntıdır)

Efsaneydi Şahin Ağa :D

Son düzenleme:
Gelecek bölümde Tilki'nin rus temizliği eski müzik eşliğinde olursa, sahne havada uçar.. umarım karakterin çizgisini bozmazlar.. 234.bölümün final sahnesinde gelen tim bir gram heycan vermemiş.. abi bu figüranlar yüzünden işin tüm ciddiyetliği ile gerçekliği ölüyor.. resmen çoluk çocuk toplamış tim için..

Tapatalk 2

120 dakika sevdasından vazgeçsinler.. 234.bölüm tam 132 dakika.. ne gerek var. 80-100 dakikalık bölümlerin tadı damağımızda kalıyor resmen..

Tapatalk 2

ortama bak müthiş ya
kameraya alan adama raci şaşmaz iyi kapak yaptı :D

niye bu akdar fazla sigara içiliyo dizide dedi
raci; mafya dünyasında sigara içmeyen tek bir adam gösterebilirmisin

ah ah

Necati Şaşmaz da müthiş bi adam aga kim ne derse desin kendi sesi daha iyi daha iyi daha iyi

ortama bak müthiş ya
kameraya alan adama raci şaşmaz iyi kapak yaptı :D

niye bu akdar fazla sigara içiliyo dizide dedi
raci; mafya dünyasında sigara içmeyen tek bir adam gösterebilirmisin

ah ah

Necati Şaşmaz da müthiş bi adam aga kim ne derse desin kendi sesi daha iyi daha iyi daha iyi

Bu sezon tam zamanıydı.. kendi sesi ile başlamalıydı..geçen sezondan senaryo gereği sesinde değişiklik yapilmıştı zaten, bu sezonda da kendi sesi ile dönmeliydi.. bence kendisi için ayrı bir motivasyon olurdu.. kendi sesi ile ilk kez canlandıracaktı ne de olsa.

Tapatalk 2

Raci Şaşmaz;

deli yüreği yaparken hep dediler bu bir mafya dizisi mi biz ısrarla hayır dedik
birgün oturduk muhabbet ediyoruz osman beylerle dedik biz deli yürek i yapan ekibiz artık bırakalım dizi işini film yapalım
netice itibariyle dedim deli yürek in diğer tarafını yapalım öteye geçelim altına da yazalım bu bir mafya dizisidir net olalım

yani bu bir mafya dizisidir sloganı Raci Şaşmaz dan çıkmış

o zamanlar ne kadarda birbirlerini seviyolarmış şimdi ki hale bak o zamanlar deseydi biri siz 10 yıl sonra böyle kanlı bıçaklı olacaksınız kimse inanmazdı

Bu sezon tam zamanıydı.. kendi sesi ile başlamalıydı..geçen sezondan senaryo gereği sesinde değişiklik yapilmıştı zaten, bu sezonda da kendi sesi ile dönmeliydi.. bence kendisi için ayrı bir motivasyon olurdu.. kendi sesi ile ilk kez canlandıracaktı ne de olsa.

Tapatalk 2
bana kendi sesi çok daha güzel ve daha samimi geliyor bu videoyu izle aga on numara bişey

Raci de döktürmüş bu adamın sesini fazla duyamazsınız ben çok nadir görmüşümdür konuştuğunu yıl sanırım 2004

bahadır her zamanki gibi müthiş konuşuyor bu adamın vadi konuşmalarına hastayım şov yapıyor adam

Son düzenleme:
Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'e herşeye rağmen yinede kızamıyorum.. bu ayrılık seyirciyi üzmekten başka birşey yapmadı.. bu kadar yıl kimlerle mücadele ettiler hep beraber.. kimse yıkamadı onları.. efsane bir ekibtiler.. seyirci herzaman başının üstünde tuttu.. gel gör ki.. kimsenin yıkamadığı bu ekibi, kendileri yıktı.. öyle bir yıkıldık ki, herkez bir yere dağıldı.. dağılmanın ötesinde birbirimize rakip olduk.. düşmanca birbirimizi bitirmeye çalışıyoruz.. ben halen ümit ediyorum ki birgün yeniden barışırlar diye ama durum gittikçe kötüleşiyor..

Tapatalk 2

Bahadır şov yapmış süper ya gelde bu adama düşman ol şimdi olamam aga olamıyorum

@Polat Şaşmaz bunun devamı yok mu ya ne güzel izliyodum

10311730_752508564784280_8882724982875880510_n.jpg

Babasının oğlu :D

ulan zamanında çakırı ne seviyordum be valla kelimelerle anlatılmaz çocuktum daha ama öyle böyle değil her repliğini ezbere bilirdim her hareketini o burun çekmesini
kanı bozuk tahta kurusu dalaksız ciğersiz onunki bununki küfürünü :D
adamımdı :d

10311730_752508564784280_8882724982875880510_n.jpg

Babasının oğlu :D

ulan zamanında çakırı ne seviyordum be valla kelimelerle anlatılmaz çocuktum daha ama öyle böyle değil her repliğini ezbere bilirdim her hareketini o burun çekmesini
kanı bozuk tahta kurusu dalaksız ciğersiz onunki bununki küfürünü :D
adamımdı :d
Çakırı kim sevmezdi ki aga efsane karakterdi Tv tarihine adını altın harflerle yazdırdı

Kurtlar Vadisi kabristanından 35 mezar taşı

Türk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en zengin oyuncu kadrosunu barındıran Kurtlar Vadisi serileri, diziden ayrılan karakterleriyle bile göz dolduruyor. Şu ana kadar sayısız usta oyuncunun rol aldığı dizide ölen karakterleri bir araya toplamaya bugün hiçbir yapımın maddi gücü yetecek gibi değil işte size Kurtlar Vadisi kabristanından 35 mezar taşı!

Birçoğu silahla vurularak öldürülse de kimisi bombalandı, kimisi zehirlendi, kimisi trafik kazasına kurban gitti... Kurtlar Vadisi'nde hep birileri öldü. Öyle ki popüler yabancı dizi Walking Dead bile henüz Kurtlar Vadisi'ndeki ölü sayısına erişemedi. Üstelik Kurtlar Vadisi'nde ebediyete uğurlanan karakterlere öyle isimler hayat verdi ki bugün o isimleri bir araya toplayıp yeni bir yapım çıkartmak için Hollywood bütçeleri bile yetersiz kalabilir.

1. Oktay Kaynarca
fft16_mf2515903.Jpeg

Dizide Süleyman Çakır karakterini canlandıran Kaynarca, sadece 45 bölüm süresince yapımda yer alabildi. Kendisinden bir bölüm sonra ölecek olan Halit adlı karakter tarafından vurularak öldürüldü. Çakır karakterinin ölmesi toplumda büyük yankılara sebep oldu, gazeteye ölüm ilanından cenaze törenine kadar garip sonuçlar ortaya çıkmıştı.

2. Özgü Namal
fft16_mf2515904.Jpeg

97 bölümlük performansıyla Kurtlar Vadisi'nin ilk serisine damga vuran Namal, Elif Eylül karakterini canlandırmıştı. Trafik kazası geçirip bacağı kesilen Elif, hastanede şoka girip öldü.

3. Selçuk Yöntem
fft16_mf2515905.Jpeg

55 bölüm boyunca Kurtlar Vadisi'nde fırtınalar estiren Selçuk Yöntem'in canlandırdığı Aslan Akbey karakteri, Pala adlı karakter ve adamları tarafından öldürüldü.

4. Gürkan Uygun
fft16_mf2515906.Jpeg

Kurtlar Vadisi'nin en uzun soluklu karakterlerinden olan Memati Baş, 97 bölümlük ilk serinin ardından Kurtlar Vadisi Pusu serisinin 162. bölümünde Terörist Rıza karakteri tarafından kendi düğününde öldürüldü.

5. Seray Sever
fft16_mf2515907.Jpeg

Dizide sadece 21 bölümde boy gösterebilen Sever, Kumarhane baskını sonucunda öldürüldü.

6. Kenan Çoban
fft16_mf2515908.Jpeg

Kurtlar Vadisi'nin bir başka uzun soluklu karakteri olan Abdülhey'i canlandıran Çoban, diziye 30. bölümde katılmıştı. Gerçi ilk bölümde figüran olarak da yer alan Çoban'ın dizideki yolculuğu, ilk serinin ardından Kurtlar Vadisi Pusu'nun 229. bölümünde bomba patlatılmak suretiyle öldürüldü.

7. Nihat Nikerel
fft16_mf2515909.Jpeg

Diziye 3. bölümde Seyfo Dayı karakteriyle giren Nikerel, 63. bölümde Pala karakteri ve adamları tarafından öldürüldü. Nikerel diziden ayrıldıktan birkaç yıl sonra gerçek hayatta da hayatını kaybetti.

8. İpek Tenolcay
fft16_mf2515910.Jpeg

Kurtlar Vadisi'nin ilk serisinin tamamında yer alan Tenolcay'ın canlandırdığı Nesrin Çakır karakteri, Kurtlar Vadisi Pusu serisinde 108. bölümde ortaya çıkıp 173. bölümde trafik kazası sonucunda öldü.

9. Kerem Fırtına
fft16_mf2515911.Jpeg

İlk serinin tamamında yer alan Fırtına'nın canlandırdığı Eren Eylül karakteri, Kurtlar Vadisi Pusu serisinin 42. bölümünde İskender Büyük karakterinin düzenlediği saldırı sonucunda öldürüldü.

10. Sinan Albayrak
fft16_mf2515912.Jpeg

Kurtlar Vadisi'nde ilk serinin 72. bölümünde Sadık karakterini canlandıran Albayrak, 14 bölüm boy gösterdiği dizide 86. bölümde Tilki Andre Karakteri tarafından öldürüldü.

11. Vildan Atasever
fft16_mf2515913.Jpeg

Diziye 33. bölümde girip 55. bölümde çıkan Atasever, Nazlı Bekiroğlu karakterini canlandırmıştı. Nazlı, Şehmuz karakteri tarafından zehirlenerek öldürüldü.

12. Ali İpin
fft16_mf2515914.Jpeg

Diziye 64. bölümde giren İpin'in canlandırdığı Kirve karakteri, 79. bölümde bir deli tarafından paramparça edilerek öldürüldü.

13. Güven Hokna
fft16_mf2515915.Jpeg

Diziye 56. bölümde dahil olan Hokna, Nergiz Karahanlı karakterine hayat vermişti. Usta oyuncunun canlandırdığı karakter 88. bölümde doktoru tarafından suikastle öldürüldü.

14. Sönmez Atasoy
fft16_mf2515916.Jpeg

Kurtlar Vadisi'ne 61. bölümde katılan usta oyuncu Halil İbrahim Kapar yani bilinen adıyla Halo Dayı karakterini canlandırmıştı. İlk serinin ardından Kurtlar Vadisi Pusu'da, Halo karakteri kafası kesilerek öldürüldü.

15. İstemi Betil
fft16_mf2515917.Jpeg

2011 yılında kaybettiğimiz usta oyuncu dizinin ilk serisinde 95. bölüme kadar boy göstermişti. Canlandırdığı Laz Ziya karakteri hapishanede şişlenerek öldürüldü.

16. Atilla Olgaç
fft16_mf2515918.Jpeg

Dizinin ilk serisinde 95 bölüm boyunca Kılıç karakterini canlandıran Olgaç, dizinin sembol yüzlerinden biriydi. Kılıç karakteri 95. bölümde Nizamettin tarafından öldürüldü.

17. İsmail İncekara
fft16_mf2515930.Jpeg

Diziye 10. bölümde dahil olan İncekara, İplikçi Nedim karakterini canlandırmıştı. Arabası taranarak öldürülen Nedim karakterinin 89. bölümde yapımdaki varlığı sona erdi.

18. Zafer Ergin
fft16_mf2515931.Jpeg

Şu sıralarda "Rıza Baba" karakteriyle Arka Sokaklar dizisiyle özdeşleşen Ergin, Kurtlar Vadisi'nde Mehmet Karahanlı karakterine hayat vermişti. Karahanlı karakteri 74. bölümde Tapınakçıların ayini sırasında öldürüldü.

19. Baykal Saran
fft16_mf2515932.Jpeg

2006 yılında kaybettiğimiz Saran da Kurtlar Vadisi'yle özdeşleşen isimlerdendi. Dizinin ilk serisinde boy gösteren usta oyuncu Hüsrev Ağa karakterini canlandırmıştı. Hüsrev Ağa karakteri Kılık karakteri tarafından kılıçla öldürüldü.

20. Tarık Ünlüoğlu
fft16_mf2515933.Jpeg

Dizinin en unutulmaz karakterlerinden Testere Necmi'ye hayat veren Ünlüoğlu 56 bölüm boyunca yapımdaki önemli isimlerden biriydi. Necmi karakteri, tutsak olduğu hücre evinde bombanın patlaması sonucu öldü.

21. Haldun Boysan
fft16_mf2515934.Jpeg

Dizinin ilk serisinde Tombalacı Mehmet karakterini canlandıran Boysan, 36 bölüm boyunca yapımın sembol yüzlerinden biriydi. 36. bölümde Süleyman Çakır karakteri tarafından beyzbol sopasıyla öldürüldü. Teknik ölümü Polat karakteri'nin kafasına silahla ateş etmesiyle gerçekleşti.

22. Emin Olcay
fft16_mf2515935.Jpeg

Daha önce Osman Sınav'ın diğer dizilerinde de karşımıza çıkan Emin Olcay, ilk serinin tamamında yer almıştı. Kurtlar Vadisi Pusu serisinde ise canlandırdığı Ömer Baba karakteri, namaz kılarken eceliyle öldü.

23. Hakan Boyav
fft16_mf2515936.Jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu'ya 129. bölümde katılan Boyav'ın canlandırdığı Kara karakteri 232. bölümde kendi isteğiyle, kendi askerleri tarafından vurularak öldürüldü.

24. Şemsi İnkaya
fft16_mf2515937.Jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu serisinde 217. bölümde Vahap Kuzuzade karakteriyle ortaya çıkan İnkaya'nın canlandırdığı Kuzuzade, 229. bölümde bomba patlaması sonucu öldürüldü

25. Kuzey Vargın
fft16_mf2515938.Jpeg

Yeşilçam'ın usta aktörlerinden Vargın, diziye Kurtlar Vadisi Pusu serisinin 162. bölümünde dahil oldu ve 191. bölümde canlandırdığı Adil Eşrefoğlu, kendi rızasıyla öldürüldü.

26. Can Gürzap
fft16_mf2515939.Jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu serisiyle birlikte diziye katılan usta oyuncunun canlandırdığı Davut Tataroğlu karakteri 153. bölümde Kara karakteri tarafından öldürüldü.

27. Hatice Şendil
fft16_mf2515940.Jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu'ya 48. bölümde Ebru karakteriyle dahil olan Şendil'in macerası da kısa sürmüştü. Ebru karakteri bombalı saldırı sonucunda öldürüldü.

28. Zafer Algöz
fft16_mf2515941.Jpeg

Son dönemlerde Cem Yılmaz'ın projelerinde görmeye alıştığımız Algöz de Kurtlar Vadisi'nin rahmetlilerinden. Kurtlar Vadisi Pusu serisiyle diziye katılan Algöz'ün canlandırdığı Yalçın Yıldız karakteri, adaşı olan Yalçın Bulut tarafından silahla vurularak 73. bölümde öldürüldü.

29. Mustafa Üstündağ
fft16_mf2515942.Jpeg

Kurtlar Vadisi serilerinin en sempatik karakterlerinden biri olan Muro'yu canlandıran Üstündağ, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 13. bölümünde karşımıza çıkmıştı. 65. bölümde bomba patlatılarak öldürülen Muro'nun bir de sinema filmi yapıldı.

30. Didem Taslan
fft16_mf2515954.Jpeg

Gamze karakteriyle diziye 21. bölümde dahil olan Taslan'ın da yapımdaki ömrü kısa sürmüştü. Canlandırdığı Gamze karakteri 59. bölümde öldürüldü.

31. Ragıp Savaş
fft16_mf2515955.Jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu serisiyle yapıma katılan Savaş'ın canlandırdığı Fuat Tamer Tataroğlu karakteri 58. bölümde bilekleri kesilerek öldürüldü.

32. Nefise Karatay
fft16_mf2515956.Jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu'da karşımıza çıkan Karatay'ın canlandırdığı Ahu karakteri, daha 27. bölümde bomba patlaması sonucu öldü.

33. Tamer Yiğit
fft16_mf2515957.Jpeg

Kurtlar Vadisi serilerinin bir başka Yeşilçam ustası olan Yiğit'in canlandırdığı Ali Selçuk karakteri de, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 26. bölümünde intihar etti.

34. Sarp Akkaya
fft16_mf2515958.Jpeg

Ezel dizisindeki "Tefo" karakteriyle tanınan Akkaya, Kurtlar Vadisi Pusu serisinin 17. bölümünde Servet karakteriyle karşımıza çıkmıştı. 5 bölümlük performansının ardından Servet karakteri 22. bölümde öldürülmüştü

35. Hüseyin Avni Danyal

Kurtlar Vadisi Pusu serisiyle diziye katılan Danyal, 100 bölüm boyunca Yalçın Bulut karakterine hayat vermişti. Yalçın karakteri 100. bölümde öldürüldü.

Bonus: Musa Uzunlar
fft16_mf2515960.Jpeg

Kurtlar Vadisi serilerinin tamamında boy göstermemiş olsa da en çok konuşulan karakterlerden biri olan İskender Büyük'e, usta oyuncu Musa Uzunlar hayat vermişti. Bir de filmi çekilen İskender Büyük karakteri 25. bölümde dahil olduğu yapımda, 93. bölümde asılarak öldürüldü.

Bonus 2: Ali Sürmeli
fft16_mf2515961.Jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu serisine 69. bölümde dahil olan Ali Sürmeli, Şeref Zazaoğlu karakterine hayat verdi. 170 bölümde vurularak öldürülen Zazaoğlu karakteri hem sempatik hem de gaddar bir imaj çizmişti.

arkadaş ne kadro var bizde de ya eşi benzeri yok müthiş müthiş

aga bunların hepsi başrol şimdi vadide ise hepsi yan rollerdeydi , düşün artık, diğerleri kendilerini vadiyle kıyas etmeye falan kalkmasın :X
ya aga artık vadi uçmuş gitmiş farklı bişey yani diziden ötesi diğerleri basit diziler yarın öbür gün biter gider unutulurlar vadi bambaşka bişey

Vadi eşsiz bir dizi.Normalde bir dizide başrole yakın bir ismi çıkarsan o dizi düşer ama Vadi de öyle değil.Başrol oyuncuları bile çıktı ama ilgiyle izlendi ve izlenmeye devam ediyor