Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@takas aga sen bi Batman 3 lemesini izle sonra konuşalım Bale reyizi :D

Çok çok büyük reyizleri saymazsan Al Pacino, Robert De Niro gibi, Bale reyizde kendi yaşıtları arasında üst sıralardadır :D
sen öyle diyosan öyledir tabi aga benimde kastım o ustalardı zaten maskeli agam ilk 5 falan deyince abartılı geldi kendi yaşıtları arasında üstlerde olabilir :d

sen öyle diyosan öyledir tabi aga benimde kastım o ustalardı zaten maskeli agam ilk 5 falan deyince abartılı geldi kendi yaşıtları arasında üstlerde olabilir :D
O da ustaları ayrı tutmuş zaten :D

Sana tavsiyemdir Batman serisini izle, sonra en sevdiğin aktörlerden biri olur :D

Kurtlar Vadisi keyfi yapmak isteyenler 6 da Beyaz tv de vadi var
bende 232.ye göz atıyorum bu kaçıncı oldu sayamadım :D

Yer; Makedonya

var mı ötesi var mııııııı

abi dün akşam yaşanan olayları tam olarak anlatsana ışidle pkk arasında bi çatışma mı bu
Aga şimdi pkk kobaneyi bahane ederek eylem yapıyor eylemleride şöyle gezide olduğu gibi her yeri yakıp yıkıyorlar diyarbakırda sokağa çıkma yasağı var yarına kadar birde okullar falan hepsi pazartesi gününe kadar tatil benim yarın ygs için matematik kursum vardı o da tatil

İnşallah Vadide bir gün oynar Tv tarihinin en bomba transferi olabilir

Ekli dosyayı görüntüle 40129
Yav Allah aşkına bu kim ya adamda tip diye bir şey yok Vadiye yakışmaz. Hazır Cahitde Tony Stark stili yapmışken Yüce Majestenin sesi de Tony Stark olduğu için bence en iyisi Robert Downey Jr. üstad olabilir

20120918134838!Tony_Stark_A_RDJ.jpg

images

tony%20stark%20robert%20downey%20jr%202007x3000%20wallpaper_www.wallmay.net_16.jpg

bırakın yabancıları şener şen gelsin hepsine bin çeker büyük usta :D

Yav Allah aşkına bu kim ya adamda tip diye bir şey yok Vadiye yakışmaz. Hazır Cahitde Tony Stark stili yapmışken Yüce Majestenin sesi de Tony Stark olduğu için bence en iyisi Robert Downey Jr. üstad olabilir

20120918134838!Tony_Stark_A_RDJ.jpg

images

tony%20stark%20robert%20downey%20jr%202007x3000%20wallpaper_www.wallmay.net_16.jpg
Yav aga Allah aşkına şöyle saçma mesajlar yazma ya tip yokmuş karizma desen var oyunculuk desen var herşey var bu adamda git adamın filmlerini izle hele gel konuş

eyvallah aga ama o tarz dizi filmleri sevmiyorum ya :D
Aga sakın Batman önerilerine bakıp izleme tamamiyle mantık hatasıdır o film yarasa ısırığıyla batman batman oluyor saçmalığa bak. Ama Iron Man serisi bir başkadır mantık hatası ara bulamazsın. Adam tamamen kendi zekasıyla kendini Iron Man yapıyor :D Hem eğlenceli hem aksiyonlu ne ararsan var ama sana göre değil :A

Yav aga Allah aşkına şöyle saçma mesajlar yazma ya tip yokmuş karizma desen var oyunculuk desen var herşey var bu adamda git adamın filmlerini izle hele gel konuş
Ben çok izledim aga bir kere adamda silah tutma becerisi yok. Bak Robert Downey Jr. üstad şurada saçlarını kesseydi acayip karizma olurdu o da Vadide olacak İnşallah.

images

Andy Garcianın yanına Robert Downey Jr. lazım. Bak o zaman reytinglere :F

Aga sakın Batman önerilerine bakıp izleme tamamiyle mantık hatasıdır o film yarasa ısırığıyla batman batman oluyor saçmalığa bak. Ama Iron Man serisi bir başkadır mantık hatası ara bulamazsın. Adam tamamen kendi zekasıyla kendini Iron Man yapıyor :D Hem eğlenceli hem aksiyonlu ne ararsan var ama sana göre değil :A
Filmi izlemişsin ama birşey anlamamışsın :(

aga sisze saygım sonsuz beni karıştırmayın aman :D bana vadi yeter diğerleri fasa fiso olarak kalır :D
batmanmış ironman mış onlar onların olsun :D

Ben çok izledim aga bir kere adamda silah tutma becerisi yok. Bak Robert Downey Jr. üstad şurada saçlarını kesseydi acayip karizma olurdu o da Vadide olacak İnşallah.

images

Andy Garcianın yanına Robert Downey Jr. lazım. Bak o zaman reytinglere :F
takasa yolladığım videoyu sanada yollayayım aga bak bakalım silah tutuyor mu tutamıyor mu

@Polat Şaşmaz aga ironman i izleyeceğine önce eşkiyayı izleseydin Şener Şen i izlemiş olurdun :D yada av mevsimini izle müthiştir av mevsimi

Amon

Andy_Garcia_at_the_2009_Deauville_American_Film_Festival-01A.jpg

Ra

214_robert_downey_jr_-906173-large_image.jpg

Aten

%C5%9Fi%C5%9Fko-nuri_524984.jpg

Böyle olsa hem manevi değeri olur hemde dizi bildiğin uçar :A

@Polat Şaşmaz aga ironman i izleyeceğine önce eşkiyayı izleseydin Şener Şen i izlemiş olurdun :D yada av mevsimini izle müthiştir av mevsimi
Tamam Şener Şeni beğeniyorum ama benim gönlümde Ömer Babanın yerini dolduracak kimse yoktur