Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Batman nedir ya ona bakacağıma gider Canım Kardeşime bakarım daha iyi :F

Ben Iron Manciyim :A

Şener Şeni eskiden severdim doğru ama son yıllarda sevmemeye başladım nedense :D
off aga senle konuşunca başım ağrıyor bazen bi insan ne kadar saşmalar onu ispatlıyorsun resmen her gün
Şener Şen den bahsediyoruz
iron man ne la gidip böyle amerikan saçmalıklarını izle gel büyük ustaya laf söyle olmaz

off aga senle konuşunca başım ağrıyor bazen bi insan ne kadar saşmalar onu ispatlıyorsun resmen her gün
iron man ne la gidip böyle amerikan saçmalıklarını izle gel büyük ustaya laf söyle olmaz​
Hahahha ay ne güldüm gece gece :F. Haklısın hemşerim ya. :X

iron man ne la gidip böyle amerikan saçmalıklarını izle gel büyük ustaya laf söyle olmaz
Bir an seni abimle karıştırıyorum aynı konuşma tipi :D
Hababam Sınıfı zamanlarında iyiydi :A

Maksat şaka olsun gülüp eğlenmek yoksa ben böyle yorum yazcak biri değilim ha Şener Şenle Iron Man kıyaslanamaz bile biri elin Amerikalısı diğeri bizim topraklardan klasman farkı var

Bir an seni abimle karıştırıyorum aynı konuşma tipi :D
Hababam Sınıfı zamanlarında iyiydi :A

Maksat şaka olsun gülüp eğlenmek yoksa ben böyle yorum yazcak biri değilim ha Şener Şenle Iron Man kıyaslanamaz bile biri elin Amerikalısı diğeri bizim topraklardan klasman farkı var
aga konuştukça batıyorsun konuştukça saçmalıyorsun hababam sınıfı zamanlarıymış adamın tonla filmi var başyapıtları var yapma yapma
neyse daha fazla sinir olmadan çıkayım aga hadi iyi geceler :D

Hahahha ay ne güldüm gece gece :F. Haklısın hemşerim ya. :X
malatyalımısın sen ilginç hiç benzemiyosun bi malatyalıya :D

vadiciler şuna bi bakıverin ; nasıl olacak takıldım bulamıyom , (b)

10612928_380453878774117_8797004286837690456_n.jpg

@china_shangai abi sen bunu yaparsın gibi duruyor 🙂
Aga cevap perşembe :) soruyu yeni gördüm. Perşembe çünkü perşembe erkeklerin yalan söyleme günü ver erkek dün yalan söyledim diyerek yalan söylüyor. Kadın işe perşembe doğru konuşmak zorunda sonuçta kadınların yalan söyleme günü pazartesi salı çarşambadır. Kadın perşembe doğru konuşmak zorunda ve çarşamba yalan söylediğini söylüyor bu sözü perşembe söylemiş olduğu için dün demiş oluyor. Umarım anlatabildim soru biraz karışık.

Aga cevap perşembe :) soruyu yeni gördüm. Perşembe çünkü perşembe erkeklerin yalan söyleme günü ver erkek dün yalan söyledim diyerek yalan söylüyor. Kadın işe perşembe doğru konuşmak zorunda sonuçta kadınların yalan söyleme günü pazartesi salı çarşambadır. Kadın perşembe doğru konuşmak zorunda ve çarşamba yalan söylediğini söylüyor bu sözü perşembe söylemiş olduğu için dün demiş oluyor. Umarım anlatabildim soru biraz karışık.
Vay helal olsun aga :D

eyvallah aga 😀

Aynen sokağa çıkma yasağı olan yerlerde yaşıyorsanız dikkatli allah korusun ne olur ne olmaz.

az kaldı bu hafta da ömer baba yı uğurlayacaz :(

Son düzenleme: