Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

günaydın vadiciler, hayırlı sabahlar

Dün akşam ki bölümü izleyemedim.. bölüm umarım hayal kırıklığı olmamıştır.. bölüm hakkında bir bilgim yok ama duyduğum kadarıyla geceye reklamlar yine damgasını vurmuş.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Dün akşam ki bölümü izleyemedim.. umarım hayal kırıklığı olmamıştır.. bölüm hakkında bir bilgim yok ama duyduğum kadarıyla geceye reklamlar yine damgasını vurmuş.

Tapatalk 2
yok aga aslında reklamlar fena değildi maç olduğunu da düşünürsek iyiydi bence, bölüm de gerçekten bombaydı , hayırdır işin falan mı çıktı

yok aga aslında reklamlar fena değildi maç olduğunu da düşünürsek iyiydi bence, bölüm de gerçekten bombaydı , hayırdır işin falan mı çıktı

Evet maalesef.. yeni bölüm için sabırsızlanıyorum.. bölümü 'reklamsız' izlemekte ayrı bir keyif olacak..

Tapatalk 2

yok aga onun müjdesini de şimdi vereyim hafta ya da ara yok vadiye devam 🙂

Vadi karşımıza soluksuz izleyeceğimiz bir sezonla çıktı.. umarım hak ettikleri reytingleri kısa sürede alırlar.. Kanal D biraz daha titizlik gösterirse istediği oranları alacaktır..

Tapatalk 2

Vadi karşımıza soluksuz izleyeceğimiz bir sezonla çıktı.. umarım hak ettikleri reytingleri kısa sürede alırlar.. Kanal D biraz daha titizlik gösterirse istediği oranları alacaktır..

Tapatalk 2
aynen aga bakalım bu bomba bölümde kaç reyting alacak vadi ,

bakalım ne reting gelecek
TitleChannelDateStart timeEnd timeGenreRtg%(Net)Share%(Net)TVR%
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D02.10.201420:45:0323:24:22DIZILER8,8023,3737,67
2TOTTENHAM HOTSPUR-BESIKTAS UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASISTAR TV02.10.201421:58:4300:04:45SPOR PROGRAMLARI7,8722,7534,60
TitleChannelDateStart timeEnd timeGenreRtg%(Net)Share%(Net)TVR%
1TOTTENHAM HOTSPUR-BESIKTAS UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASISTAR TV02.10.201421:58:4300:04:45SPOR PROGRAMLARI9,7628,6734,05
2KURTLAR VADISI PUSUKANAL D02.10.201420:45:0323:24:22DIZILER6,7918,8036,09

agalar ben şimdi köye gidicem kabir ziyareti için cumadan sonra herkesi beklerim, ,

tüöm vadicelerinde cuması mübarek olsun

pana filme sesleniyorum napın edin andy garcia abimizi her bölümde oynatın
smile.gif

amonun profesör martin in kendisine bağımlılığını görmeyince hala amon ve karşısında düşman Ra ile mücadelesinde hakemliğini üstlenme hevesinde olduğunu görünce martine artık benim hakemim deilsin diyerek tabiri caizse raconunu koydu. martin ingiliz saflarında şimdi.

bölgede amerika-ingiliz çatışmasıyla beraber tilkinin de geri gelmesiyle ruslar da ekleniyor.

Galatasaray’ın Schalke 04’ü Almanya’da 3-2 yenip Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükseldiği karşılaşma, Tüm Kişiler’de 18.88 izlenme oranı ve 44.36 izlenme payına, AB Grubu’nda ise 24.14 izlenme oranı ve 56.23 izlenme payına ulaşarak 2013 yılının reyting rekorunu kırmıştı. Fenerbahçe’nin Benfica ile oynadığı karşılaşması ise Galatasaray’ı geride bıraktı ve yılın reyting rekoru Fenerbahçe’ye geçti.

@takas en son fb nin avrupada oynadığı maçtaki reyting oranları 😀

Galatasaray’ın Schalke 04’ü Almanya’da 3-2 yenip Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükseldiği karşılaşma, Tüm Kişiler’de 18.88 izlenme oranı ve 44.36 izlenme payına, AB Grubu’nda ise 24.14 izlenme oranı ve 56.23 izlenme payına ulaşarak 2013 yılının reyting rekorunu kırmıştı. Fenerbahçe’nin Benfica ile oynadığı karşılaşması ise Galatasaray’ı geride bıraktı ve yılın reyting rekoru Fenerbahçe’ye geçti.

@takas en son fb nin avrupada oynadığı maçtaki reyting oranları 😀
aga o maç yarı final maçıydı ve karşısında vadi yoktu sen sadece 2 kıyaslamayı yapıyorsun tarihin tüm reyting rekorları vadiye aittir
neyse sen istedin bekle kanıtlarla geliyorum şimdi :D

Uluslararası dizimiz efsanemiz Kurtlar Vadisi :D

aga o maç yarı final maçıydı ve karşısında vadi yoktu sen sadece 2 kıyaslamayı yapıyorsun tarihin tüm reyting rekorları vadiye aittir
neyse sen istedin bekle kanıtlarla geliyorum şimdi :D

Uluslararası dizimiz efsanemiz Kurtlar Vadisi :D
aga senin kide şampiyonlar liginde çeyrek final maçı