Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ne diyecegimi bilemedim sana :)))))askin gozu kordur seni de leylos kor etmis

Allah hepinizden razi olsun iyi ki varsiniz
Abi ben mavi gözlülerden çok yeşil gözlüleri severim şimdi Tombikimin gözleri ne renk anlayamadım mavi mi yeşil mi :A

@takas aga süper bir benzetme yapmışsın cidden kutlarım , @china_shangai abimiz zaten bu alemde tek onun yokluğunu hiç görmeyiz inşallah 🙂

@kvp-medya aga nerlerdesin vadi forumuna uğramayı bıraktın geri dönüşünü bekliyoruz 🙂

Kurt Seyit Şura, Kurtlar Vadisi'ne özendi! :F

KIVANÇ NECATİ’NİN İZİNDE

Kurt Seyit ve Şura’ya Hollywood yıldızı
Kurtlar Vadisi’nden sonra…
Reytinglerde hüsrana uğrayan Kurt Seyit ve Şura yükselmek için her yolu deniyor. Sırada Hollywood’dan konuk oyuncu transferi var.
Kurt Seyit ve Şura’da sular bir türlü durulmuyor. Kısa süre önce ’in kadroya katılmasına rağmen, dizinin reytinglerde toplam izleyicide 23. sırada yer alması ekibi üzdü.
Bölüm başı maliyeti 800 bin TL civarında olan yapım için, çok ses getirecek iki Hollywood yıldızıyla konuk oyunculuk konusunda temas kurulduğu ve görüşmelerin büyük bir gizlilikle yürütüldüğü konuşuluyor.
Yapımcıların bu taktikle Sharon Stone ve Andy Garcia gibi isimleri konuk eden Kurtlar Vadisi’ni örnek aldığı iddia ediliyor.
Samet ADAY – Akşam

@takas @china_shangai

Son düzenleme:
Yalnız gözlerden kaçmış herhalde geçen bölüm yazete üzerinden 8 milyon 423 bin kişi tarafından izlenmiş

Allah gonlune gore versin sende de bir tom cruize baby face tarzi bratt pit tipi var herhalde:))
Ben onları ne yapayım Necati Şaşmaz gibi yakışıklıyımdır belirteyim :)))

Şaka şaka yav keşke öyle olsam bu tipe kim bakar yav :F

@takas aga süper bir benzetme yapmışsın cidden kutlarım , @china_shangai abimiz zaten bu alemde tek onun yokluğunu hiç görmeyiz inşallah 🙂

@kvp-medya aga nerlerdesin vadi forumuna uğramayı bıraktın geri dönüşünü bekliyoruz 🙂

Kurt Seyit Şura, Kurtlar Vadisi'ne özendi! :F

KIVANÇ NECATİ’NİN İZİNDE

Kurt Seyit ve Şura’ya Hollywood yıldızı
Kurtlar Vadisi’nden sonra…
Reytinglerde hüsrana uğrayan Kurt Seyit ve Şura yükselmek için her yolu deniyor. Sırada Hollywood’dan konuk oyuncu transferi var.
Kurt Seyit ve Şura’da sular bir türlü durulmuyor. Kısa süre önce ’in kadroya katılmasına rağmen, dizinin reytinglerde toplam izleyicide 23. sırada yer alması ekibi üzdü.
Bölüm başı maliyeti 800 bin TL civarında olan yapım için, çok ses getirecek iki Hollywood yıldızıyla konuk oyunculuk konusunda temas kurulduğu ve görüşmelerin büyük bir gizlilikle yürütüldüğü konuşuluyor.
Yapımcıların bu taktikle Sharon Stone ve Andy Garcia gibi isimleri konuk eden Kurtlar Vadisi’ni örnek aldığı iddia ediliyor.
Samet ADAY – Akşam

@takas @china_shangai
Allah razi olsun kardesim bilmukabele bosver onlqrda dunya yildizi getirsinler bu kapiyi vadi acti digerleri de pesinden geliyor turk dizilerine oncu olmustur vadi herkes elistirir ama taklidinden de vazgecmezler

Allah razi olsun kardesim bilmukabele bosver onlqrda dunya yildizi getirsinler bu kapiyi vadi acti digerleri de pesinden geliyor turk dizilerine oncu olmustur vadi herkes elistirir ama taklidinden de vazgecmezler
aynen abi , ya bu fragmnı yine izleyemeyecem ben herhalde yine geceye bırakırlarsa kötü

agalar @Polat Şaşmaz haklı bence
çiğdem batur yüz güzelliği olacarak bu güzel bayanı ezer geçer kisme kusura bakmasın :D
dezavantajı fiziği bu kız manken müthiş fiziği vardır leyloş kısa biraz :))
ama hangisi derseniz açık ara leyloş göz var nizam var :D

bu arada fragman çıkmamış artık reaksiyondan sonra bakacaz :D
ben reaksiyonu izlemek için çıkıyorum zaten fragmana bakmak için girdim çıkmamış :D

yok sağol abi ben izleyemem yok bomba patlıyor içlerinden ölen yok bana göre değil, ben o ses i izlerim her halde
nasıl ölen yok aga oğuz'un babası ölecekti benim bildiğim?

neyse odada ulan istanbul hakimiyeti var reaksiyon bittikten sonra temiz bir izleyeceğim hem ulan istanbul'u da uzun süredir izlemiyordum :D

Buna en acigindan karidan bosanma nedeni denir:)))))

Abartma melun:))))
Abi ben mavi gözlülerden çok yeşil gözlüleri severim şimdi Tombikimin gözleri ne renk anlayamadım mavi mi yeşil mi :A
Abi yapma Allah aşkına biz senden çok şey öğreniyoruz sen bizim abimizsin :)
abi senin için dinlerim sen anlat hele bir fragman çıksında malum geçen hafta izleyemedim
aaa bu kadın sattarın kızı rolunde dahil olucak büyük ihtimalle diziye 🙂🙂
ayy pusatla yakınlaşmasınıda bekliyorum çokta yakışırlar birbirlerine :love1::love1:

agalar necati şaşmaz şov devam ediyor artık tescilli türkiye güzelide vadide 🙂
not: bu güzel hanımefendiye inşallah yakışır bir kişi partner seçmişlerdir mundar etmeseler bari :A
Z17p13.jpg

Artık her perşembe akşamı "Kurtlar Vadisi - Pusu" ile Kanal D'de izleyici ile buluşacagım. İyi seyirler
1f60a.png
Aga bu kadının ismi neydi ?

nasıl ölen yok aga oğuz'un babası ölecekti benim bildiğim?

neyse odada ulan istanbul hakimiyeti var reaksiyon bittikten sonra temiz bir izleyeceğim hem ulan istanbul'u da uzun süredir izlemiyordum :D
aga ben izlemiyorum yani ölüp ölmediğini falan bilmem beni hiç enterese etmiyor 🙂 , üff ya frağman neder kaldı