Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Gözler Özgü'deydi zaten.. azeriler bizden çok seviyor Vadiyi.. bizim ülkede en çok izlenen ve sevilen bir filmin müziğini çalacağım ama ismini vermeyeceğim dedi.. Vadi bam başka birşey.. gerçekten.

Tapatalk 2
aynen öyle aga azeriler inanılmaz seviyor vadiyi adamlar hastası yav bildiğin hastası
azerbaycan reytinglerinde vadi hep açık ara rekor kırıyor önceden paylaşılıyordu

azeri kardeşlerimize helal olsun
aga o videoyu nerden izleyebilirim

İLK BİZDE :D
232.Bölümden Bir Replik !
-Madem Öyle,Artık Birlikte Mücadele verme Zamanı Geldi.!

aynen öyle aga azeriler inanılmaz seviyor vadiyi adamlar hastası yav bildiğin hastası
azerbaycan reytinglerinde vadi hep açık ara rekor kırıyor önceden paylaşılıyordu

azeri kardeşlerimize helal olsun
aga o videoyu nerden izleyebilirim
bulabilirsem biryerden eklerim.. bende tam izleyemedim, baglanti birden koptu.. Özgü Namal'in reaksiyonunu cok merak ediyorum acikcasi..

aga bunu kim kime söylüyor :D
tüyo ver biraz yav saklama bizden bişey hadi :D

bu arada uefa maçları d smartta mı starda mı
aga anlaşma gereği söyleyemiyoruz :D kadir gelince facedeki vadi sayfasından paylaşır ben buldum diye :D

bulabilirsem biryerden eklerim.. bende tam izleyemedim, baglanti birden koptu.. Özgü Namal'in reaksiyonunu cok merak ediyorum acikcasi..
aga dediğin adam başladıktan kaç dakka sonra çıktı

aga anlaşma gereği söyleyemiyoruz :D kadir gelince facedeki vadi sayfasından paylaşır ben buldum diye :D

aga dediğin adam başladıktan kaç dakka sonra çıktı
performansin finalinde cikti.. sahne karanlik olunca yüzü görünmüyordu.. Özgü birden yerinden ziplar gibi oldu ve Acun'a bakti, sanki Acun bir "süpriz" mi yapti gibisine.. ondan sonra baglanti gitti bendede.. neler söylendi bilmiyorum tam..

performansin finalinde cikti.. sahne karanlik olunca yüzü görünmüyordu.. Özgü birden yerinden ziplar gibi oldu ve Acun'a bakti, sanki Acun bir "süpriz" mi yapti gibisine.. ondan sonra baglanti gitti bendede.. neler söylendi bilmiyorum tam..
off aga heycanlandım ya :D sonradan gelen kimdi ne yaptı onu anlamadım

off aga heycanlandım ya :D sonradan gelen kimdi ne yaptı onu anlamadım

Polat'a benzeyen bir azeri adam varya gelen oydu.. bu adamı da pek beğenmiyorum Vadi ile ahlakalı herşeye katılıyor.. o müzikle herkez Necati Şaşmaz'ın karizmasını hayal ederken, adam ortaya çıkarak bütün rüyayı bozdu.. 🙂

Tapatalk 2

Ayrica katilan cocuk buydu.. bir ara paylasmistim..

Vadi müziklerini birde böyle dinleyin

Kurtlar Vadisi'nin efsane müziklerini birde böyle dinleyin.

Az önce ki program birazdan eklenir büyük ihtimalle @takas..

Polat'a benzeyen bir azeri adam varya gelen oydu.. bu adamı da pek beğenmiyorum Vadi ile ahlakalı herşeye katılıyor.. o müzikle herkez Necati Şaşmaz'ın karizmasını hayal ederken, adam ortaya çıkarak bütün rüyayı bozdu.. 🙂

Tapatalk 2

Ayrica katilan cocuk buydu.. bir ara paylasmistim..

Vadi müziklerini birde böyle dinleyin

Kurtlar Vadisi'nin efsane müziklerini birde böyle dinleyin.

Az önce ki program birazdan eklenir büyük ihtimalle @takas..
hee biliyom o adamı her sene katılıyo galiba :D aga bi yerde görürsen hemen beni de etiketle çok merak ettim uyumadan izlersem süper olur :D

aga tv8 i açtım gecenin en iyi 10 performansı diye bi bölüm yapmışlar orda seyirci oylarıyla 2.sıradaydı
son kısmını gösterdiler sadece özgünün tepkisi iyiydi :D

özgü namal yürekten evet demiş helal olsun :D
cendereyi tek yapmışlar hareketli olsaydı daha da coşardı millet

Son düzenleme:
Bu mu lan Cendere bende bişey sandım

aga hangi tüyoyu paylaştın söylesene :D
1-
232.Bölümden Bir Replik | İlk Bizde

2-
Bomba Fragman Hazır. Ancak Pana Film İzin Vermediği İçin Yayınlanmıyor. Bu Hafta Büyük Operasyon Var ! Bu Da Fragman Resmi !

Recep agamında reklamını yaptım orada :D

hemen tüyomun üstüne yatıp ilk bizde dedi gördünmü @takas dediğim oldu @Polat Şaşmaz :D
Aga kusura bakma bir daha olmaz ama senin reklamını yapmıştım orada ünlü yaptım seni

Son düzenleme:
Bu mu lan Cendere bende bişey sandım

1-
232.Bölümden Bir Replik | İlk Bizde

2-
Bomba Fragman Hazır. Ancak Pana Film İzin Vermediği İçin Yayınlanmıyor. Bu Hafta Büyük Operasyon Var ! Bu Da Fragman Resmi !

Recep agamında reklamını yaptım orada :D

Aga kusura bakma bir daha olmaz ama senin reklamını yapmıştım orada ünlü yaptım seni
aga o sayfada ünlü olursa helal olsun valla :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,416
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren