Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

senin canın saolsun :))))) benim derin düşünen kardeşim biz sığ olduğumuz için seninle aynı paralelde buluşmamız zor :(((((
abi bak şimdi gayet tabi bulunabilceğimiz göstermek için reaksiyonun iki bölümünü izleyip 3 den devam edecem ona göre senin hatrın için reaksiyona 🙂(bence vadi çakması olmaktan öteye gidemez) bile katlanırım

@china_shangai

abi bak şimdi gayet tabi bulunabilceğimiz göstermek için reaksiyonun iki bölümünü izleyip 3 den devam edecem ona göre senin hatrın için reaksiyona 🙂(bence vadi çakması olmaktan öteye gidemez) bile katlanırım

@china_shangai
ya arkadaş biz işin gırgırındayız ben seyrediyorum ama vadi çakması olduğu her halinden belli ben yorum yaptım reaksyon sohbet konusunda orada da belirttim düşüncelerimi hatta seni de etiketledim

@china_shangai
aga bende reaksiyonu izliyorum daha doğrusu 1 bölüm izledim dünki bölümüde 45 dakka izledim devamını da izlicem
pazartesi için izlenecek en uygun dizi ama senaryosunda iş yok oyunucuları pek beğenmiyorum en iyisi ismail demirci müthiş oynuyor gerçekten
ama açılıyor sanki dizi
bak bu diziyi vadiyle kıyaslamayı bırak yanından geçmesini bırak yan yana bile anılamaz öylesine bi dizi gibi izliyorum :D
kaçak ı nasıl izliyosam bu da öyle
maksat can sıkıntısını gidermek

ya arkadaş biz işin gırgırındayız ben seyrediyorum ama vadi çakması olduğu her halinden belli ben yorum yaptım reaksyon sohbet konusunda orada da belirttim düşüncelerimi hatta seni de etiketledim
abi artık reaksiyon fanıyız :F

eyvallah abicim içimi rahatlattın çünkü ben de gırgır yapıyoz diye yazıyorum sen öyle yazınca yok paralel falan dedim abiyi kızdırdık mı diye eyvallah o zaman devam 😀

@takas aga reaksiyon ne oluyo ya ancak böyle fitneler bizi birbirimize yakınlaştırır @china_shangai abi sağolsun beni bu konuda iyi şişiriyor :F ben de ona işte kendi kapasitem oranınca karşılık vermeye çalışıyom :X

@china_shangai abi @Çiğdem- merakınızı gideriyorum en çok tilki andre yi soran sizlerdiniz 😀 tilki vadiye 233.bölümde girş yapacak, @takas aga raskoln den sana selam var oda 232. bölüm de karşımıza çıkacakmış, :X ve raskoln le tilki andre sıkı bir kapışma yaşayacaklarmış

Durgun yerlerini kesmişler bence çok daha iyi bir fragman olmuş

@china_shangai abi @Çiğdem- merakınızı gideriyorum en çok tilki andre yi soran sizlerdiniz 😀 tilki vadiye 233.bölümde girş yapacak, @takas aga raskoln den sana selam var oda 232. bölüm de karşımıza çıkacakmış, :X ve raskoln le tilki andre sıkı bir kapışma yaşayacaklarmış
Raskoln Tilki Andreiyi sevmedi :A
Tilkiye irrite oldum :A

@Polat Şaşmaz aga tilki yle raskoln kapışınca sen kimi tutacan 🙂
Tabii ki Tilki :D Keşke Poyraz olsaydı be aga Tilkinin geldiği gibi gözüne dalıp iki gözünü de çıkarmıştı :D

Poyrazı bence iyi role koysalardı Kara gibi sevilirdi bence keşke o karakteri harcamasalardı

Tabii ki Tilki :D Keşke Poyraz olsaydı be aga Tilkinin geldiği gibi gözüne dalıp iki gözünü de çıkarmıştı :D

Poyrazı bence iyi role koysalardı Kara gibi sevilirdi bence keşke o karakteri harcamasalardı
yalnız raskoln u hemen sattın aga adam geçen sezonun bana göre yıldızıydı onun gibi karekterde gelmedi daha önce hiç 😀

Evet arkadaşlar an itibari ile wikipedi de ki Ustura Kerim olayını sildim saçma sapan yorumlara ihtiyacımız yok :D

Raskolne ölecek yazmışlar 231.bölümde bölümü izledikten sonra bakarız

Evet arkadaşlar an itibari ile wikipedi de ki Ustura Kerim olayını sildim saçma sapan yorumlara ihtiyacımız yok :D

Raskolne ölecek yazmışlar 231.bölümde bölümü izledikten sonra bakarız
iyi yapmışsın aga millet inanıyo ona sende süleyman çakır 250 gölüm de geri dönüyor yazsaydın bakalım nasıl tepkiler gelecek :A

ByO2KgLCYAA6us_.jpg

çokk normal bence tilki andrei türkiyeye geldiğinde rus baronu ibrahim ahıskalı ve rus kosneyiyle düşman olmuşlardı şimdide raskoln rus baronu gibi birşey tilki andrei sevmiyor onları ilk geldiğindede öyle olmuştu :kiki::kiki::kiki:

aaaa bu arada demek oluyorki 233.bölümde garcia ayrılıyor bence tilki andreiyi amon diziden çıktıktan sonra diziye getirmeyi düşünüyorlar garcia 4 bölüm oynayacaktı 233.bölümle birlikte 4 bölüm oynamış oluyor garcia diziden ayrılınca gelicek gibi görünüyor tilki andrei🙂🙂

çokk normal bence tilki andrei türkiyeye geldiğinde rus baronu ibrahim ahıskalı ve rus kosneyiyle düşman olmuşlardı şimdide raskoln rus baronu gibi birşey tilki andrei sevmiyor onları ilk geldiğindede öyle olmuştu :kiki::kiki::kiki:

aaaa bu arada demek oluyorki 233.bölümde garcia ayrılıyor bence tilki andreiyi amon diziden çıktıktan sonra diziye getirmeyi düşünüyorlar garcia 4 bölüm oynayacaktı 233.bölümle birlikte 4 bölüm oynamış oluyor garcia diziden ayrılınca gelicek gibi görünüyor tilki andrei🙂🙂
yalnız amon daha sonraki bölümlerde de yer alıcak yani hepsi ard arda değil senaryo belli olduğu için çekimler önceden tamamlandı

yalnız amon daha sonraki bölümlerde de yer alıcak yani hepsi ard arda değil senaryo belli olduğu için çekimler önceden tamamlandı
cnm zaten lisa karakterini daha sonra gelicek dedi necati bey o geldiğinde amon yine gelmiş olucak ben bu sezon boyunca onları görüceğimizi düşünüyorum ara ara 🙂🙂