yav abi ben müşkil durumdayım bir düşünsene günün birinde vadinin biitğini ne izleyecem ben
Vadi ile birlikte TV'yi de gömeriz.. ben herhalde bir süre sonra Kurtlar Vadisi'ni baştan izlemeye başlarım.. her hafta bir bölüm..
Tapatalk 2
yav abi ben müşkil durumdayım bir düşünsene günün birinde vadinin biitğini ne izleyecem ben
iyide çekimler başlayalı kaç hafta oldu planlanan tarihten bir hafta geç başlandı bu fragman pazatresi akşamına nasıl yetişmez hayret doğrusu 🙂Valla dua edelimde hic bitmesin)))))
Alisirsin alisirVadi ile birlikte TV'yi de gömeriz.. ben herhalde bir süre sonra Kurtlar Vadisi'ni baştan izlemeye başlarım.. her hafta bir bölüm..
Tapatalk 2
face de vadi sayfasında aga gerçi satten belli de ne olduğu neyseNerede yazıyor aga
Valla haci bence hersey hazirdir 4.bolumu cekiyorlardir bile onemli olan milleti kudurtup meraklandirtmakiyide çekimler başlayalı kaç hafta oldu planlanan tarihten bir hafta geç başlandı bu fragman pazatresi akşamına nasıl yetişmez hayret doğrusu 🙂
benim de aklıma ne geldi ışid in elinden rehineler kurtuldu ya acaba senaryoda ekleme çıkarma yeni sahne falan mı var diye düşündüm, senin dediğine gelirsek o kadar şey midirler sence 😀Valla haci bence hersey hazirdir 4.bolumu cekiyorlardir bile onemli olan milleti kudurtup meraklandirtmak)))
hacı beklme boşuna yarına kaldı fragmanFragman çıkmamaış hala
Evde Karadayı izliyorlar bende bakıyorum sıkıntıdan patladımhacı beklme boşuna yarına kaldı fragman
Yav kadir allah askina 21agustosta cekimleri baslayan dizinin 1.bolumunu mu cekerler allah askinabenim de aklıma ne geldi ışid in elinden rehineler kurtuldu ya acaba senaryoda ekleme çıkarma yeni sahne falan mı var diye düşündüm, senin dediğine gelirsek o kadar şey midirler sence 😀
Reaksyonu izle harika bir diziEvde Karadayı izliyorlar bende bakıyorum sıkıntıdan patladım![]()
eee öyle diyonda abi nerde fragman şurda 2 gün kalmış yaYav kadir allah askina 21agustosta cekimleri baslayan dizinin 1.bolumunu mu cekerler allah askina
Merak merak anlamiyor musun adamlar dizinin tekrarini bile pazar gunu veriyorlareee öyle diyonda abi nerde fragman şurda 2 gün kalmış ya![]()
sence bu strateji doğru mu abi bence ekranda ne kadar çok fragmanı dönerse daha iyi olurMerak merak anlamiyor musun adamlar dizinin tekrarini bile pazar gunu veriyorlar
bize de her zaman ki gibi elem çekmek kalıyor bari reytinglerde hak ettiğimiz oranlara çıksakBen dogrulugunu yanlisligini tartismiyorum ama vadinin cift haneli reytinglere ulasmasi icin adamlar acayip bir sekilde siki yonetim uyguluyorlar
Evde Karadayı izliyorlar bende bakıyorum sıkıntıdan patladım![]()
Allah sabir versin allah kurtarsinAynı durum..
Tapatalk 2
sen de ne var kiAllah sabir versin allah kurtarsin)))))