Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

an itibarıyla kanal d nin resmi internet sitesindeki izlenme sayısı
877.500

15-21 Eylül sosyal Medya'da çok konuşulan 4 dizi: 1.#Medcezir:53.88 2.#Reaksiyon:31.60 3.#KurtlarVadisiPusu:27.50 4.#BenimAdımGültepe:26.04

@-KADİR- gördün mü? bizim reaksyon sizin vadiden sosyal medyada daha çok konuşulmuş :oley:
gayet normal sıkıysa bu hafta konuşulsun da görelim aynı oranda bu bir ,
valla şu yazdıklarının şaka olduğunu bile bile uyuz oldum acayip kızıyorum haberin olsun 😀

yalnız agalar bugün kü fragman bizi fazla heyecanlandırmaz geçen haftaki fragmanı ve bölümü izleyince artık çıta çok yükseldi o yüzden fazla hayal kırıklığına uğramayın derim

yalnız agalar bugün kü fragman bizi fazla heyecanlandırmaz geçen haftaki fragmanı ve bölümü izleyince artık çıta çok yükseldi o yüzden fazla hayal kırıklığına uğramayın derim
Tam tersine bu haftaki bölümde olaylar falan başlıyor asıl bu bölüm kalite tavan yapacak

230.Bölümden sonra Reaksiyon mu kaldi allah askina.. bu aksam 2.Bölümü varmis.. "Karadayi" dizisi katlar yine.. Reaksiyon'dan saaten sonra reaksiyon beklemeyin..

Bu sezon "hayal kirkligi" düsüncesine yer yok.. tempo gelecek bölümlerde bazen düsüse gecse bile.. Bu sezon cok farkli bir Kurtlar Vadisi var karsimizda.. Dedigim gibi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 9.Sezonu yerine Kurtlar Vadisi'nin 4.Sezonu diye biliriz bu sezon icin.. 230.Bölüme doyum olmuyor gercekten.. Gökhan Kirdar faktörü cok büyük bir rol oynuyor.. Bu adam olmasa, cekilecek en güzel bölümü bile begenmeyebiliriz.. Necati Sasmaz ile birlikte Kurtlar Vadisi'nin gercek efsaneleri Necati Sasmaz ile Gökhan Kirdar'dir.

sen de mi izliyon aga reaksiyonu
Kurtlar Vadisi izledigim tek yapim.. TV'de de izlemeye deger tek yapim..

Son düzenleme:
fragman bugün çıkar herhalde , çıkmasını bekliyok

3Ra3EM.jpg

Son düzenleme:
tilki andreiyi görücez frgmanda büyük ihtimalle onu görmek zaten tüm vadicielre yeticektir bence düşünmek bile heyecanlı :Z:Z:Z

fragman daha çıkmamış yav ben kesin çıkmıştır diye girdim neyse akşam çıkar :D