amma değişmeyecekmiş işte aynı kalacakmış 🙂Degissin hersey degisti oda degissin yeni sezona yepyeni olarak eskilerden arinmis bir vadi olarak ekrana gelelim)))
amma değişmeyecekmiş işte aynı kalacakmış 🙂Degissin hersey degisti oda degissin yeni sezona yepyeni olarak eskilerden arinmis bir vadi olarak ekrana gelelim)))
hayırlı yolculuklar abi artık bu konu c.tesi gününe kadar anca 2 sayfa ilerlerArkadaslar ben yarin allah nasip ederse tatile cikiyorum insaallah cumartesi aksama dogru foruma girerim eger bilmeden kalbini kirdigim kardeslerim varsa haklarini helal etsin eger sizin bende varsa ki yoktur benden helal olsun sonucta yola cikiyoruz gidipte gelememek gelipte forumu girememek var takdiri ilahi boynumuz kildan ince allaha emanet olun sizi cok ozliyecem))))))
abi hakkını helal et seni çok özlicemArkadaslar ben yarin allah nasip ederse tatile cikiyorum insaallah cumartesi aksama dogru foruma girerim eger bilmeden kalbini kirdigim kardeslerim varsa haklarini helal etsin eger sizin bende varsa ki yoktur benden helal olsun sonucta yola cikiyoruz gidipte gelememek gelipte forumu girememek var takdiri ilahi boynumuz kildan ince allaha emanet olun sizi cok ozliyecem))))))
hayırlı yolculuklar, iyi tatiller, Allah a emanet olArkadaslar ben yarin allah nasip ederse tatile cikiyorum insaallah cumartesi aksama dogru foruma girerim eger bilmeden kalbini kirdigim kardeslerim varsa haklarini helal etsin eger sizin bende varsa ki yoktur benden helal olsun sonucta yola cikiyoruz gidipte gelememek gelipte forumu girememek var takdiri ilahi boynumuz kildan ince allaha emanet olun sizi cok ozliyecem))))))
vayyyBen indim bodrumdatm
Sana da iyi dersler kardesimvayyyyakışır abi bende birazdan okula doğru yol alacam
![]()
Bende onu söyledim @takas'a aldırış etmedi. Ben son dakika yayının ertelenmesi haberini bekliyorum. Yoksa Türksat geçişinden büyük gürültü kopacak, kimse ayar yapmayacak.
Ben sabah görmüştüm bakarken.
zaten özet vermeyecek de bari 21.15 de başlatsa diziyi ama hiç sanmıyorumkanal d eğer bu yayın akışıyla girerse güne felaket olur
abi tatile gitti etiketleme boşuna aga bırak adam tatilini yapsın@china_shangai abi o efsane yorumalrını bekliyoruz![]()