Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

10685787_780269105363750_669503137666270190_n.jpg

Mr. Key esmeye devam edecek.. son kurbanı Abdülhey oldu.. Ümit Belen çok yakıştı.

Tapatalk 2

Bu senede her sene oldugu gibi uefa maclarindan dolayi kanal d dizilerini tehir etmiyor etmiyecek aslinda bu bizim icin cok iyi bir gelisme vadide bunu bildigi icin oyle bir bolumler onumuze koysun ki millet mac yerine vadiyi tercih etsin o ilk vadi zamanlari aklima geldi de ne fanatikler bilirim vadi zamaninda maci es gecen allahtan temennim bu sezonda eski vadi tadini bizlere yasatirlar insaallah:)

Mr.Key çok yakıştı vadiye adamım benim :D nedense şu armageddon komutanlarını çok seviyorum kane de ayrı sempatim vardı key e de :D

yalnız vadi varya harbiden çok büyük bi dizi amerikaya meydan okuyor aslında tüm dünyaya meydan okuyor ve bunu yaparken amerikanın en ünlü oyuncularından birini oynatıyor gerçketen çok başka bi dizi
eskiden de bunu yapmıştı Irak filminde oynayan abd li aktörler vardı adamların kafasına çuval geçirtip oyuncularını oynatmıştık :D
@Master.1000 aga timur iyi güzel hoş ama eskileri unutmayalım ya güllüsünden nevzat eren pürmüzüne bunların yerini hiçkimse tutamaz timur daha çok yeni yakışıyor ama bunların önüne asla geçemez zaten memati abdülü hiç saymıyorum bile :D
@china_shangai aynen abi kanal d yi açıyorum paso benim adım gültepe bana artık hicran de bunlar var hep vadinin fragmanını daha tv de izleyemedim
iş yine bize kalıyor artık kaderimiz bu
bari adam gibi bi saatte yayınlasınlarda biz başımızın çaresine bakarız :D

vadiye son 4 gün kaldı büyük özlem bitiyorrr

Son düzenleme:
Hadi arkadaslar hepinizden ilk bolum reyting tahminleri alalim maci da unutmayalim

120 dakkikaya yakin bir bölüm bekliyor bizi.. 230.Bölüm resmen sinema filmi tadinda olacak herhalde..

Bu sezon umarim efektlerden birazcik da olsa uzaklasirlar.. efektin tozunu kacirdiklari an gerceklik kayboluyor, fantastik hale geliyor.. (Filistin filmin beklenen tadi vermemesi bu yüzden maalesef). Umariz gecen sezon gibi "gereksiz" aksiyon sahneleri olmaz..

Bu sezona "Serdar Akar" damgasini vuracak.. insallah onunla birlikte eski "gercek" aksiyon sahnelerine döneriz.. Polat Alemdar'in efsane dönüsü ve Andy Garcia'nin muhtesem karizmasiyla Vadi bu sezon felc birkacak..

Son birkac günümüz kaldi..

Yeniden klasik "Kurtlar Vadisi Pusu" jenerike geri dönülse daha güzel olur..

Şu mezar sahnesi bile 'Leyla'nın tüm sahnelerine bedel.. bu kadar sezon sonra Polat'ın yeniden Elif'in mezarına gitmesi çok sevindirici. Birde flashback gelirse bomba olur. Elif'in ölümünden nerdeyse 10 yıl geçmiş..

Tapatalk 2
Birde ustune elif turkusu ekmekli kadayafin ustune kaymak olur valla:))))))

jenerik aynı kalıyormuş, bir düşünün şimdiki jenerik renk olarak atv ye uygun kanal d ye şimdiki jenerik uyumsuz gelir siz ne dersiniz

Degissin hersey degisti oda degissin yeni sezona yepyeni olarak eskilerden arinmis bir vadi olarak ekrana gelelim:))))