@34rcp44 aga süpriz ne açıkla yav merakta bırakma
aga reytignler onlara düşük bize değil vadi yayınlandı mı yükseltir tüm oranları merak etme![]()
aga az sabret
@34rcp44 aga süpriz ne açıkla yav merakta bırakma
aga reytignler onlara düşük bize değil vadi yayınlandı mı yükseltir tüm oranları merak etme![]()
Fragmanı paylaştım ya.
cnm o fragmanı 1 hafta önceden tanıtımda gördükFragmanı paylaştım ya.![]()
Saatini doğrulatma bakımından söyledim, üstüne 20:00 diye yazmışlar sen anlamadın.cnm o fragmanı 1 hafta önceden tanıtımda gördük
yeni bölüm fragmanı daha çıkmadı 🙂🙂
eee yani Çiğdem sonunda hak verdin bana hadi bakalım inş çıkar 😀
yeni fragmanda verselerdi keşke tarihini umarım pazartesiye brakmazlar fragmanı🙂🙂Saatini doğrulatma bakımından söyledim, üstüne 20:00 diye yazmışlar sen anlamadın.![]()
Maclar olmasaydu varyaVadinin ilk bölümü efsane olacak efsane
Yav aga bir git işine ya Atv de kalsaydık şu anda çökmüştük iyi ki ayrıldık o kanaldanMaclar olmasaydu varyaHep bu D Kanal sayesinde
![]()
Ben Atv ile ilgili bir sey mi dedimYav aga bir git işine ya Atv de kalsaydık şu anda çökmüştük iyi ki ayrıldık o kanaldan
Atv bizi batırıyordu be batırıyordu Kanal D ilaç gibi gelecek bize hem bitirmeye çalışsalardı bu kadar çok reklam yapmazdılarBen Atv ile ilgili bir sey mi dedimHem desem Atv daha iyiydi simdi Kanal D ye gectik adamlar muthis muhalefet yanlisi Vadiyi bitirme politikalari vardir.
Ben yandasliklarini olctum aga tabii Kanal D her anlamda iyidir ama bir anlamda kotu o da muhalefet yandasi olmasiAtv bizi batırıyordu be batırıyordu Kanal D ilaç gibi gelecek bize hem bitirmeye çalışsalardı bu kadar çok reklam yapmazdılar
Siyaseti boşver aga Vadiye yoğunlaşBen yandasliklarini olctum aga tabii Kanal D her anlamda iyidir ama bir anlamda kotu o da muhalefet yandasi olmasi
Bugun izinliyim afacanla biraz islerimiz var aksamada malum sunnet dugunumuz varhayırdır abi nereye gidiyon
HEE tamam senin sünnetin vardı bugün , kolay gelsin, iyi eğlencelerBugun izinliyim afacanla biraz islerimiz var aksamada malum sunnet dugunumuz var)))))
Kestirdiniz mi abi ?Bugun izinliyim afacanla biraz islerimiz var aksamada malum sunnet dugunumuz var)))))