Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

la olm onu yazan senaristler git onlara kız
kızın oyunculuğuna çok bilmiş gibi laf edemezsin
bak geçenlerde 1 milyonluk reklam teklifi geldi senden iyi biliyolardır heralde :D

bu ara bugün 3.bölümü izlerken hatırladım survivor şampiyonu nihat altınkaya da vadide bir dönem figurandı :kiki: @Bully :D
ya çiğdem batur u beğenmiyorlar işte vadi izleyicisi böylede insafsız öonun yerine var mı bir alternatif 🙂

la olm onu yazan senaristler git onlara kız
kızın oyunculuğuna çok bilmiş gibi laf edemezsin
bak geçenlerde 1 milyonluk reklam teklifi geldi senden iyi biliyolardır heralde :D

bu ara bugün 3.bölümü izlerken hatırladım survivor şampiyonu nihat altınkaya da vadide bir dönem figurandı :kiki: @Bully :D
Karadayı'da da oynadı adam. Vadi farkı diyelim. :A

Çok bilmişlik değil Master de benim gibi düşünüyor :D
aga olabilir ne var bunda :D tamam master kardeşime saygım sonsuz ve bilgisine çok güveniyorum ama biz öyle düşünmüyoruz orda suç karakterden çok senaryodaydı sen yazarsan o da oynar bu kadar basit

ben kadın karakterleri vadiye yakıştırmam ama arada bir gözüksün yeter fazlası olmayacak :D

Karadayı'da da oynadı adam. Vadi farkı diyelim. :A
aga karadayıda başrole yakın roldeydi vadide figuran bile değil memati al şunu götür diyo götürüyo :D hani şu adamları olur ya ustamızın onlardan :D

aga olabilir ne var bunda :D tamam master kardeşime saygım sonsuz ve bilgisine çok güveniyorum ama biz öyle düşünmüyoruz orda suç karakterden çok senaryodaydı sen yazarsan o da oynar bu kadar basit

ben kadın karakterleri vadiye yakıştırmam ama arada bir gözüksün yeter fazlası olmayacak :D
Mesela karakterden ziyade oyuncuda kendini veremiyor

Çiğdem Batur olayını birçok kez dile getirdim.. 'Leyla' karakterin dönemi bitmiştir bana göre. Vadiye dahil olduğu ilk iki sezon çok iyidi. Polat ile arkadaşlığı seyirciye çok sıcak geliyordu. Bu durumu nezaman aşka çevirdiler, iş yapmacık olmaya başladı. Çiğdem Batur'un oyunculuğu da düşük.. bu özelikle de geçen sezonda çok belli olmuştur.. ilk geldiği dönemde ki performansı ile şimdikinde dağlar kadar fark var.. Çiğdem Vadiden aldı alacağını.. bu saaten sonra Vadiden ayrılsa bile üzülmez. Yeni sezonda Polat Leyla aşkı izlemektense, arada sırada efsane aşkın flashbackleri yapılsın bundan kesinlikle iyidir. Bunu söylerken de benim ki doğru sizinki yanlış diye birşey yok tabiki, bu benim görüşüm.. 🙂

Taptalk 2

BxMOYnDCAAAAdG-.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy