Ben ve @Master.1000 çıkması taraftarıyız![]()
size soran oldu mu)))))))
bende çıkmasını istiyorumm 2 çiğdem vadiye çok fazla bence ben brakmıcama göre onun brakması gerekiyorben söyliyim yanlış taraftasınız doğru tarafa gçmenizi tavsiye ederim 😀
Ben ve @Master.1000 çıkması taraftarıyız![]()
size soran oldu mu)))))))
bende çıkmasını istiyorumm 2 çiğdem vadiye çok fazla bence ben brakmıcama göre onun brakması gerekiyorben söyliyim yanlış taraftasınız doğru tarafa gçmenizi tavsiye ederim 😀
alternatifin ne kim gelsin onun yerineAbi mantıklı düşün 2 yıldır istekle oynamıyor birde Leyla karakteri çok pasifleşti bu yıl zorlama sahneler yok cezaevindeki kız bilmem ne bu sahnelerin olmasını istiyorsanız kalsın
senaristlerin sorunu o kız ne yapsın ver rolü çatır çatır oynasın kızcağız polat la 2-3 kez anca sahnesi oldu yaniAbi mantıklı düşün 2 yıldır istekle oynamıyor birde Leyla karakteri çok pasifleşti bu yıl zorlama sahneler yok cezaevindeki kız bilmem ne bu sahnelerin olmasını istiyorsanız kalsın
işte bu can alıcı soru gerçekten , illaki bir bayan partner lazım çiğdem batur la necati şaşmaz birbirlerine acayip yakışıyorlaralternatifin ne kim gelsin onun yerine
Mesele o değil ki oynadığı sahnelerde kendini veremiyor hadi beni geçtim Master kardeşimizde benim gibi düşünüyorsenaristlerin sorunu o kız ne yapsın ver rolü çatır çatır oynasın kızcağız polat la 2-3 kez anca sahnesi oldu yani
valla necati beyin eşinin çiğdem batura bakışını gördükten sonra herşey olabilirsenaristlerin sorunu o kız ne yapsın ver rolü çatır çatır oynasın kızcağız polat la 2-3 kez anca sahnesi oldu yani
işte bu can alıcı soru gerçekten , illaki bir bayan partner lazım çiğdem batur la necati şaşmaz birbirlerine acayip yakışıyorlar
Yav aga Poalta aşk sahnesi yazmayı bırakmaları lazım olmuyor yani Elif Polat aşkını veremiyorlar bizesenaristlerin sorunu o kız ne yapsın ver rolü çatır çatır oynasın kızcağız polat la 2-3 kez anca sahnesi oldu yani
işte bu can alıcı soru gerçekten , illaki bir bayan partner lazım çiğdem batur la necati şaşmaz birbirlerine acayip yakışıyorlar
görende oyuncu koçu zannedecek melunuMesele o değil ki oynadığı sahnelerde kendini veremiyor hadi beni geçtim Master kardeşimizde benim gibi düşünüyor
Abi herkes anlar sezonu baştan izle anlarsıngörende oyuncu koçu zannedecek melunu))))
harbiden abi ya öyle bi konuşuyo ki hadi lan diyorum kendi kendimegörende oyuncu koçu zannedecek melunu))))
Yav bir git işine ya Leyla karakterine en baştan beri ısınamamıştım zaten madem kanal d ye geçtik gereksiz sahnelerin gitmesi lazım dizide kalsa yok kardeşim yok cezaevindeki kız bilmem ne bu sahnelerin oalcağına gitsinharbiden abi ya öyle bi konuşuyo ki hadi lan diyorum kendi kendime
çiğdem baturun oyunculuğunu eleştirmek ne sana ne bana düşmez maskeli kalsın dizide
Güzrlligiyle yeterharbiden abi ya öyle bi konuşuyo ki hadi lan diyorum kendi kendime
çiğdem baturun oyunculuğunu eleştirmek ne sana ne bana düşmez maskeli kalsın dizide
la olm onu yazan senaristler git onlara kızYav bir git işine ya Leyla karakterine en baştan beri ısınamamıştım zaten madem kanal d ye geçtik gereksiz sahnelerin gitmesi lazım dizide kalsa yok kardeşim yok cezaevindeki kız bilmem ne bu sahnelerin oalcağına gitsin