Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Abi mantıklı düşün 2 yıldır istekle oynamıyor birde Leyla karakteri çok pasifleşti bu yıl zorlama sahneler yok cezaevindeki kız bilmem ne bu sahnelerin olmasını istiyorsanız kalsın
senaristlerin sorunu o kız ne yapsın ver rolü çatır çatır oynasın kızcağız polat la 2-3 kez anca sahnesi oldu yani

alternatifin ne kim gelsin onun yerine
işte bu can alıcı soru gerçekten , illaki bir bayan partner lazım çiğdem batur la necati şaşmaz birbirlerine acayip yakışıyorlar

senaristlerin sorunu o kız ne yapsın ver rolü çatır çatır oynasın kızcağız polat la 2-3 kez anca sahnesi oldu yani

işte bu can alıcı soru gerçekten , illaki bir bayan partner lazım çiğdem batur la necati şaşmaz birbirlerine acayip yakışıyorlar
valla necati beyin eşinin çiğdem batura bakışını gördükten sonra herşey olabilir:))))))))

Yav aga Poalta aşk sahnesi yazmayı bırakmaları lazım olmuyor yani Elif Polat aşkını veremiyorlar bize

harbiden abi ya öyle bi konuşuyo ki hadi lan diyorum kendi kendime :D

çiğdem baturun oyunculuğunu eleştirmek ne sana ne bana düşmez maskeli kalsın dizide
Yav bir git işine ya Leyla karakterine en baştan beri ısınamamıştım zaten madem kanal d ye geçtik gereksiz sahnelerin gitmesi lazım dizide kalsa yok kardeşim yok cezaevindeki kız bilmem ne bu sahnelerin oalcağına gitsin

Vadiyi izlemeyenler acsin Beyaz Tv'yi efsane ihale sahnesi var müthiş müthiş..
4 Büyük Aileden Tataroğlu Ailesinin namı değer Doğan Holdingin Sarsılışı Polat Alemdarın Büyük Zaferi !

Bu sezon çok kaliteli bir Vadi izleyeceğimiz kesin.. çekimlerin büyük bir titizlikle yapıldığını düşünüyorum.. Garcia haberi ile tüm yapımlar sarsılmış bir durumda zaten.. kanal bir zahmet yayın gününü de belirleseydi, seyirci kendisini ona göre ayarlasa. Herşey şuan ne güzel ilerlerken, yayın tarihini açıklamamakla veya geciktirmeyle herşeyi maaf etmesinler.

Taptalk 2

Yav bir git işine ya Leyla karakterine en baştan beri ısınamamıştım zaten madem kanal d ye geçtik gereksiz sahnelerin gitmesi lazım dizide kalsa yok kardeşim yok cezaevindeki kız bilmem ne bu sahnelerin oalcağına gitsin
la olm onu yazan senaristler git onlara kız
kızın oyunculuğuna çok bilmiş gibi laf edemezsin
bak geçenlerde 1 milyonluk reklam teklifi geldi senden iyi biliyolardır heralde :D

bu ara bugün 3.bölümü izlerken hatırladım survivor şampiyonu nihat altınkaya da vadide bir dönem figurandı :kiki: @Bully :D