Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bu şimdi sayfanın tanıtımını yapıp parayı üçümüzün ortak ödemesini istemesin ? 😵

Merak edenlere söylim sayfanın reklamını yapmak için en düşük miktar 11 Tl en üst nokta 44 Tl

agalar XanTier e mesaj yolladım geri dönmesi için İnşallah mesajımı ciddiye alıp gelir

her ne kadar soyadimiz cakir da olsa adimiz suleyman dun dundur bugun bugundur:)))))))))))aklima geldi yazayim dedim

REm8WY.png

vYkAkr.png

SAYFA KURALLARI -

Hepsi @-KADİR- kardeşim ile @batuhankaralar kardeşlerim sayesinde çok teşekkür ederim agalar siz olmasanız olamayacaktım

Görmedim aga sende sağol :D

Arkadaşlar hepinizi bu sayfaya bekliyorum bana biraz destek olursanız mutlu olurum :D

set vadisi I give him the images of
Do you want admin

görüyorumki @polatşaşmaz biraz yüksekten uçuyo o mevkilere nasıl geldiğini unutmuş anlaşılan :D

Eller kader kiymet bilmiyor recebim :)))))) sen tuyolardan bahset var mi gelisme
abi valla daha tüyoyla uğraşmicam zaten şunun şurasında ne kaldı :D şaka bi yana çok boş vakit öldürüyoruz abi Allah bunun hesabını bizden sorucak malesef burda durucağımıza daha iyi şeyler yapıp mevlayı zikredebiliriz.Bunları söylemem gerektiğini hissettim bian :(

Abi seninda lafların nokta atışı değerinde :D
Sana da isabet edebilir ona gore:)))))))))))

abi valla daha tüyoyla uğraşmicam zaten şunun şurasında ne kaldı :D şaka bi yana çok boş vakit öldürüyoruz abi Allah bunun hesabını bizden sorucak malesef burda durucağımıza daha iyi şeyler yapıp mevlayı zikredebiliriz.Bunları söylemem gerektiğini hissettim bian :(
Dogru soze sapka cikarilir:))))))

84516.jpg
Eskilerden kalma :A

görüyorumki @polatşaşmaz biraz yüksekten uçuyo o mevkilere nasıl geldiğini unutmuş anlaşılan :D
Yok aga ya sizden ALlah razı olsun ben bırakmak istiyorum size ayıp olmasın diye bırakmıyorum ya ben nasıl kalkacam bu işin içinden.
Sizin kalbinizi kırdıysam özür dilerim yani ben yükseklerde uçmuyorumdur İnşallah ilk günün stresinden