Maskeli Fedai
Favori Üye
Ne kıskanacam seni
Ne kıskanacam seni
Bak çok istiyosan şifremi bile veririm benim yerime bakarsın senNe kıskanacam seni![]()
İstemiyom senin şifreni falanBak çok istiyosan şifremi bile veririm benim yerime bakarsın sen![]()
eyvallah agam yöneticilik hayatında sana başarılar dilerim bu kardeşinide tüyolarda mahrum bırakmazsın artık 😀
İnşallah aga zaten tüyo geldi mi paylaşacağım sizle özeldeneyvallah agam yöneticilik hayatında sana başarılar dilerim bu kardeşinide tüyolarda mahrum bırakmazsın artık 😀
Gazlama şunu sendeeyvallah agam yöneticilik hayatında sana başarılar dilerim bu kardeşinide tüyolarda mahrum bırakmazsın artık 😀
Senin tüyonu istemiyorumİnşallah aga zaten tüyo geldi mi paylaşacağım sizle özelden![]()
Set Vadisinden banlanmasaydık iyiydi beGazlama şunu sende![]()
Tamam herkese gönderirim bir sana yokGazlama şunu sende
Senin tüyonu istemiyorum![]()
Eyvallah adaş o sizin teveccühünüzadaşıma laf yok maskeli aa lütfen @Polat Şaşmaz agam bir tanedir
Vay öyle olsunadaşıma laf yok maskeli aa lütfen @Polat Şaşmaz agam bir tanedir
@china_shangai abi de seni geçtiTamam herkese gönderirim bir sana yok@takas
Eyvallah adaş o sizin teveccühünüzBöyle adaş falan Mete Ağır ile Aymara benzedik
Seninde bu foruma geldiğinden beri en sevdiğim kişiler arasındasın bak mesela çoktan maskeliyi geçtin
![]()
maskeli alınma benim için şu forumun bu kısmındaki isimlerini saymaya gerek yok hepsi önemli insanlar sen de teksin benim için
Gör @Polat Şaşmaz örnek almaskeli alınma benim için şu forumun bu kısmındaki isimlerini saymaya gerek yok hepsi önemli insanlar sen de teksin benim için![]()
Şaka yapıyoz lo. Forumda ki tüm kardeşlerimin yeri ayrıdır benim için. Yıllar geçse de ben sizi unutmam
Bence perşembe günü çıkarYAV iyi hoşta bizim fragman işi yatacak herhalde baksanıza ses yok hiç
Bende onu bekliyordum da hiç ses yokYAV iyi hoşta bizim fragman işi yatacak herhalde baksanıza ses yok hiç
ARTIK öyle gibi bugün yoksa perşembe çıkar artık öff ya zaten bölümden oldum bari fragman ı izleseydikBence perşembe günü çıkar
yine fragman yok ya bunlardan bir kurtulamadık ya@Maskeli Fedai cok saol benim atli suvarim)))))))))))))))