ayoll adamlar 17 bölüm senaryosu elimizde diyor 17 bölüm kadar sıkıntı olmucak demek buÇiğdem şunu gözden kaçırma 11 eylül ü biz tahmin ediorduk unutma ki vadi resmi olarak bir paylaşımda bulunmadı yani burda seyirciye olan saygısını bence gösterdi ben o yüzden fazla tepki gösteremiyorum erteleme söz konusu değil ki resmi olarak biz öyle umut ediyorduk ama olmadı
ayrıca garcia gelir gelmez çekimlere baslandı 3 gün içinde biticek dediler çünkü 3 gün sonra pazartesi oluyordu fragmanı pazartesi vermek için grcia çekimlerini hemen yapıp bitirdiler
senaryo sıkıntısı yok çekimlerde bitti ben eminimki sırf diğer diziler ara veriyor diye 11 eylül yapmadılar eğer senryo çekim sıkıntısı olsa normal diyecem olabilir ama diğer diziler ara veriyor diye 18 yapıyorsalar eğer bu bize değer vermiyor demektir benbukadar tepki göstermezdim ama geçen yıldn kalbimizi yeterince kırdılar önce kalbimizi onarıcak necati bey onardıktan sonra bizden sabır isteyecek ama benim kalbimi onarmadan benden sabır falan beklemesin 🙂