Polat Şaşmaz
Favori Üye
Adam seni başından savmak için öyle demiştirVeriyor biz kanka olduk haberin yok galiba![]()
Kiskananlar catlasinAdam seni başından savmak için öyle demiştir![]()
yalnız adamda para yokmuş sayfayı kapatacam diyorYakinda forumun 2.admini olarak beni görebilirsiniz![]()
Parayla mi acmis 😱yalnız adamda para yokmuş sayfayı kapatacam diyor![]()
yok ya reklam için para veremiyormuş istediği beğeni sayısına ulaşamamışParayla mi acmis 😱
11 Eylul 2014 kesin tarih agaYayın tarihi hakkında yeni bir bilgi varmı?
Taptalk 2
Ben Set Vadisinde reklamini yaptim da banlandim yav sayfayi kapatirsa bende zarar edecemyok ya reklam için para veremiyormuş istediği beğeni sayısına ulaşamamış
Sharon Stone Vadi de Andy Garcia Vadide hata resimleri falan geldi hürriyet röpörtaj yapmış sonra Kaan Girgin Ertuğrul Şakar hepsi Vadideevet bu aralar pek haberim olmuyor bu konulardan anlat bakalım neler olmuş @Maskeli Fedai![]()
senin durumda kritkmiş o zamanBen Set Vadisinde reklamini yaptim da banlandim yav sayfayi kapatirsa bende zarar edecem
Ben kıskanmadımKiskananlar catlasin![]()
Adam sayfayı kapatırsa sebebi Polat Şaşmazdırsenin durumda kritkmiş o zaman![]()
Bu engel ne zaman kalkar agasenin durumda kritkmiş o zaman![]()
BelliBen kıskanmadım
Adam sayfayı kapatırsa sebebi Polat Şaşmazdır![]()
aa kesinmi 11 eylül olucağı yiğit 18 diye tutturmuş ayyy ben 11eylülü nasıl beklicem diye dövünüyordum bunlar 18 diyor 18 kadar kadar çatlarım bennn11 Eylul 2014 kesin tarih aga
meçhul aga , istersen bir tane ikinci hesap aç ordan takip etBu engel ne zaman kalkar aga