alem adamsın ya herhalde bu tepkiyi vermemizi bekliyordun 🙂Aga yazdığım yazıyı farenle kopyalıyormuş gibi yap çıkan sonucu göreceksin![]()
alem adamsın ya herhalde bu tepkiyi vermemizi bekliyordun 🙂Aga yazdığım yazıyı farenle kopyalıyormuş gibi yap çıkan sonucu göreceksin![]()
He ya ben önceden forumdan ayrılcam diye bir konu açtım altta şaka falan yazdım millet arkamdan ağladı sonra aradan saatler geçti millete şakayı gösterdim millet komaya girdialem adamsın ya herhalde bu tepkiyi vermemizi bekliyordun 🙂
Yok artık aga kimse inanmamıştı herkes 1 nisan olduğunu biliyordu ama @takas ın şakası çok fenaydı amaHe ya ben önceden forumdan ayrılcam diye bir konu açtım altta şaka falan yazdım millet arkamdan ağladı sonra aradan saatler geçti millete şakayı gösterdim millet komaya girdi![]()
Sana kim aglar laaaaaaaHe ya ben önceden forumdan ayrılcam diye bir konu açtım altta şaka falan yazdım millet arkamdan ağladı sonra aradan saatler geçti millete şakayı gösterdim millet komaya girdi![]()
tabi senin cemaatten arkadaşın bakalım nasıl bir performans gösterecek ve de nasıl bir rolde yer alıcak 🙂Bakin bu sezon kaan girgin vadiye damgasini vuracaktir
Lafı ağzımdan aldın abi şimdi ben dieycektim onuSana kim aglar laaaaaaa))))
komik mi bu şimdiHe ya ben önceden forumdan ayrılcam diye bir konu açtım altta şaka falan yazdım millet arkamdan ağladı sonra aradan saatler geçti millete şakayı gösterdim millet komaya girdi![]()
Ne yani sen ağlamazmısınSana kim aglar laaaaaaa))))
Beraber ayni safta cok namaz kildiktabi senin cemaatten arkadaşın bakalım nasıl bir performans gösterecek ve de nasıl bir rolde yer alıcak 🙂
Seni hiç sorma bir ayrılıyorum diye konu açtı insan bari benim yazdığımın aynısını yazmaz yaLafı ağzımdan aldın abi şimdi ben dieycektim onu![]()
Komikkomik mi bu şimdi![]()
Bir daha görürsen selamımı söyle beni söyle çok iyi bir insan de Vadiye alsınlar beni figuran bile olurum heBeraber ayni safta cok namaz kildik))))
Aga ben ne zaman konu açtımSeni hiç sorma bir ayrılıyorum diye konu açtı insan bari benim yazdığımın aynısını yazmaz yaHemen belli etti kendini
Komik![]()
Şimdi söylettirme banaAga ben ne zaman konu açtım![]()
Öyle olsun))))))))))))))))))
Aga seni hatırlıyorum bir ara full gidiyorum internetim eksildi falan diyordun @RevaN iyi bilir sonra hiç gitmiyordun ne hikmetse
figüran bile derken hayırdır başrol mu bekliyodun olursa zaten figüran olarak yer alıcan agaSeni hiç sorma bir ayrılıyorum diye konu açtı insan bari benim yazdığımın aynısını yazmaz yaHemen belli etti kendini
Komik
Bir daha görürsen selamımı söyle beni söyle çok iyi bir insan de Vadiye alsınlar beni figuran bile olurum he
Bende tam bir Kgt Başkanlığı tipi var aga Akiften iyidir herhalfigüran bile derken hayırdır başrol mu bekliyodun olursa zaten figüran olarak yer alıcan aga![]()
Yok yok kendini kucuk gorme senden ne olur bilemedimSeni hiç sorma bir ayrılıyorum diye konu açtı insan bari benim yazdığımın aynısını yazmaz yaHemen belli etti kendini
Komik
Bir daha görürsen selamımı söyle beni söyle çok iyi bir insan de Vadiye alsınlar beni figuran bile olurum he