andy garcia adına bir parti aynı zamanda da vadi nin yeni sezon lanmsmanı yapıldı 🙂bu hüsne ne oluyo adı geçiyo sürekli agalarr
bide bu ne gecesiymişki
Haci o elbise ve saclar ne oyle gayenin rukus karilar gibişaka maka ben leyladan atak bekliyodum kontradan golü safiye atmıııışşş..hemde ne atmak 90 a takmış resman..o elbise ne yaaaaaaaaaa...çok adam düşürür çatılardan vallahaaaaaaaaa...😕😕🙄🙄😵
![]()
itiraf ediyorum andy garcia fotolarda hep bir adım öndeFotolar muhtesem cikmis andy garcia necati bey cok karizmalar))))))
Vay aga nihayet geldinşaka maka ben leyladan atak bekliyodum kontradan golü safiye atmıııışşş..hemde ne atmak 90 a takmış resman..o elbise ne yaaaaaaaaaa...çok adam düşürür çatılardan vallahaaaaaaaaa...😕😕🙄🙄😵
![]()
ya ben de alıcaktım sen koyunca ben de kararsız kaldımEyvallah aga sence gazete alayim mi bunu okursam ?
Bence bosuna onlara para vermeyek aga boyle belesten iyiya ben de alıcaktım sen koyunca ben de kararsız kaldım
sen onu nerden buldun yabir de ? 😀 birde bunları nasıl buraya ekliyorsun *?Bence bosuna onlara para vermeyek aga boyle belesten iyi![]()
Aga internette hurriyet gazetesine gir adam yazmis orayasen onu nerden buldun yabir de ? 😀 birde bunları nasıl buraya ekliyorsun *?
onu nasıl yapıyın ya ben kopyalayıp foruma yapıştıramıyomKopyaladim yapistirdim oyle yaptım resimleri de vardi onlar eklenmedi
Fareyi alip yazinin ilk basindan itibaren asagiya yazi bitene kadar asagiya itcen aga sakin yanlara falan gitme baska seylerde cikaronu nasıl yapıyın ya ben kopyalayıp foruma yapıştıramıyom
Kopyaladigin yerin üzerine gelip sag tiklican kopyala dicen agatamam , foruma onu nasıl yapıştıracam 😎
eyvallah agam çok teşekkür ederim,Kopyaladigin yerin üzerine gelip sag tiklican kopyala dicen aga
Onemli degil aga oldu mu ?eyvallah agam çok teşekkür ederim,![]()