Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

O zaten mesajlarindan cok belli maassaallah kardes biz evli adamiz siz gencsiniz ben kim size yetismek kim su yeni senarist hakkinda google amcaya baksana ne diyor hakkinda birde biliyon aksamlari tlfdan yaziyorum onun icin cok kisitli oluyor yorumlarim
Buı konu için @beyazsoy kardeşimizi bekliyoruz kim bu Murat Koca ?

Bencede ikidi arasındaki aşk çoktan bitti bu sezon da belli oldu iyice bence Leyla diziden ayrılmalı artık

Ya birde Çiğdem Batur Vadiden aldı alacağını.. yani bir doymuşluk var.. oyunculuğu bana göre çok yetersizdi zaten.. Funda İlhan (Margeret) karakteri ile resmen mest ediyordu insanı.. kadın resmen yaşıyordu karakterini. Çiğdem Batur'un tüm haraketleri bana yapmacık geliyor maalesef.

Taptalk 2

Ya birde Çiğdem Batur Vadiden aldı alacağını.. yani bir doymuşluk var.. oyunculuğu bana göre çok yetersizdi zaten.. Funda İlhan (Margeret) karakteri ile resmen mest ediyordu insanı.. kadın resmen yaşıyordu karakterini. Çiğdem Batur'un tüm haraketleri bana yapmacık geliyor maalesef.

Taptalk 2
Farkındaysan son iki sezondur karaktere kendini vermiyordu doğru düzgün diziden çıkarılması lazımdı ama çıkarmadılar işte

Murat Koca hayırlı olur umarım Vadi için.. disardan hiç bir senaristin gelmesini istemiyordum. Selman Kayabaşı'ya sevindik.. ismi Vadiye çok yakın geldi.. Bence Selman ile Pana Yazım Grubu yeterdi.. neyse hayırlısı olsun.

Taptalk 2

Yeni Sezon 11 Eylül'de başlıyor, hayırlı ve uğurlu olsun.
Kesin mi nerede yaziyor yalniz sunu demeden duramayacagim moviemaxte hergece vadinin ilk serisini izliyorum ve en mukemmel bolumlerin senaristleri raci bahadir mehmet turgut varmis su turgut geri gelse ne iyi olurdu

Murat Koca hayırlı olur umarım Vadi için.. disardan hiç bir senaristin gelmesini istemiyordum. Selman Kayabaşı'ya sevindik.. ismi Vadiye çok yakın geldi.. Bence Selman ile Pana Yazım Grubu yeterdi.. neyse hayırlısı olsun.

Taptalk 2
vadiyi öyle iki üç kişi gerçek vadi gibi yazamaz aga,

Kesin mi nerede yaziyor yalniz sunu demeden duramayacagim moviemaxte hergece vadinin ilk serisini izliyorum ve en mukemmel bolumlerin senaristleri raci bahadir mehmet turgut varmis su turgut geri gelse ne iyi olurdu
abi kesin de işte bir aksilik olursa ona yapıcak birşey yok bugün yönetmen falan lansmanda yoktu, çekimdeymiş yarında çekim varmış yani çok çalışıyorlar

Yav arkadas ksdina kizacaginiza ona o rolu yazan senaridte kizin
Çiğdem Batur diziye dahil olduğu dönemde hem karakterine hemde diziye daha da bağliydı bana göre.. son iki sezondur gösterdiği oyunculuk performansı iyice düştü.. özelikle de duygusal sahnelerinde.. bence Vadiye dahil olan bayan oyunculardan Funda İlhan üst sıralarda yerini almıştır.

Taptalk 2

herkese hayırlı geceler bugünlük bana yeter , belim koptu oturmaktan zaten

şu an Kurtlar Vadisi Türk tv tarihinin en bomba hamlelerini yapıyor bunun eşi yok
tarihe not edim
vadi ve diğerleri nokta.

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy