Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

1426707_1428697687353488_1533343158_n.jpg

En iyileri öldü en kötüsü kaldı
1394150_1429266770629913_741541186_n.jpg

ne mutlu be vadi iyi bir rüzgar aldı arkasına bu gazla yürümesi lazım artık

Az önce izledim.. harika bir sohbet olmus. Andy Garcia'nin cevablari müthis.. ne karakteri hakkinda ne de dizi hakkinda birsey söylemedi.. Top Secret! Iki dev firtina estirecek. Polat Alemdar toparlamis kendisini.. Vadi feci bir giris yapacak!

sizi bişey söylim mi bu sezon çok farklı olacak aksiyon üst seviyede olacak kalite tavan yapacak
o yüzden nazife anne ömer baba vs. çok geri planda kalacaktır ama yine de 3-4 bölümde bir gözüksünler yeter
polat döndü artık

artık gereksiz karaktelerle bu işin yürümeyeceğini anladı necati abimiz kalite tavan yapıcak gereksiz karakterler 3 4 bölüme temizlenir bence raskolnde tilki andrei işi gerçekleşirse oda nakavt olucak :D

bu yıl içinde en unutamadığım olay ömer baba ve nazife anneyi görmem olmuştur malatyadaki kitap fuarına gelmişlerdi o an o kadar mutlu olmuştum ki anlatılmaz yaşanır
yanlarından ayrılmamıştım hiç imzalarını almak gururdu :D

Adama o kadar cok baski yapilmis ki roportajda ustune basa basa artik sahalara donuyorum dedi:)))) ozledik be usta rajon kesmeni adam dovmeni adam vurmani kafa kesmeni v.s.🙂

sizi bişey söylim mi bu sezon çok farklı olacak aksiyon üst seviyede olacak kalite tavan yapacak
o yüzden nazife anne ömer baba vs. çok geri planda kalacaktır ama yine de 3-4 bölümde bir gözüksünler yeter
polat döndü artık
aga iyice gündeme oturduk , reaksiyon bakalım buna nasıl bir reaksiyon verecek :F

polat döndü artık
Hacı zaten aksiyon üst seviyede olacağı kesin zaten bunu Necati Şaşmaz kendi ağzınla doğruladı :)

Adama o kadar cok baski yapilmis ki roportajda ustune basa basa artik sahalara donuyorum dedi:)))) ozledik be usta rajon kesmeni adam dovmeni adam vurmani kafa kesmeni v.s.🙂
abi biz iş yerinde 19.00 da radyo d yi açıyoruz haberleri dinlemek için orda bu haber çıkınca şok oldum süperdi ya ustanın sözleri beni coşturdu adeta :D
dediğin gibi üstüne basa basa sahadayım özledim dedi biz seni çok özledim ustam sen çık şovunu yap kafadan 15 reyting gelir millet seni istiyor seni :D