Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

11 Eylül için bir problem çıkmasında bize bu fragmanlar da yeter. Bir hafta daha beklenmez. Yazete bir zahmet tarihi açıklasın da insanlar o güne kendini hazırlasın. Kanal D'de gereken reklamını yapsın.

Taptalk 2
hacı bu kafi mi tarih için

selman kayabaşı @selmankayabasi · 3 sa.
Andy Garcia ve Necati Şaşmaz'la senaryo hazırlığı. Amon, Ayasofya'da. 11 Eylül'de Kurtlar Vadisi Pusu'da.

of of of resimlere bak yeminle çalışmasam hemen giderdim bu fırsat bi daha gelir mi yav
yalnız orda kalabalığa bi yakalansalar çıkamazlar daha ordan :D
selman kayabaşı adamım :D

usta ve andy garcia çok süper be

vadi coştu usta coşturuyor bizleri gel 11 eylül gel gel gel :D

Abi Mehmet Canpolattan oyuncu haberlerini bekliyoruz :A
merak etme twitterım açık tetikteyim :)))))bir haber alırsam anında görüntü sen raaat ol:D

Eyvallah.. fakat Vadi'nin son dakika olayları çok o anlamda dedim. TV'de 'Eylül' yerine de tarih verilmesi gerekir. Yeni bölüme birşey kalmadı..

Taptalk 2
şuna katılırım kanal d gerekli önemi vadiye şuana kadar vermedi işleri güçleri benim adım gültepe dizisi maalesef

merak etme twitterım açık tetikteyim :)))))bir haber alırsam anında görüntü sen raaat ol:D

şuna katılırım kanal d gerekli önemi vadiye şuana kadar vermedi işleri güçleri benim adım gültepe dizisi maalesef
Diyarbakır da her yere gültepe dizisinin afişlerini asmışlar insan azcık Vadiyi tanıtır be

Onunla birlikte 'Bana artık Hicran de' dizisin tanıtımları.. Kanal onlarca dizi yayına sokacak ama bana göre büyük bir hüsran yaşayacak. Vadi dışında bir iki dizisi anca beklentisini karşılar. Vadi'den bu yıl reyting patlaması bekliyorum allahın izniyle. Andy Garcia umarım mutlu kalır. İnşallah 'Amon' karakterini öldürmezler.

Taptalk 2

Onunla birlikte 'Bana artık Hicran de' dizisin tanıtımları.. Kanal onlarca dizi yayına sokacak ama bana göre büyük bir hüsran yaşayacak. Vadi dışında bir iki dizisi anca beklentisini karşılar. Vadi'den bu yıl reyting patlaması bekliyorum allahın izniyle. Andy Garcia umarım mutlu kalır. İnşallah 'Amon' karakterini öldürmezler.

Taptalk 2
ne yazık ki vadinin makus talihi atvde de başımızda bir huzur sokağı tanıtım manyaklığı söz konusuydu ama ne oldu yandı bitti kül oldu :))))) nedir bu anlayış anlamış deilim özellikle de doğan medya grubu sanki kendi dizileri deilmiş gibi vadiye muammele yapıyorlar dün internet sitelerinde andy garcia vadiye geldi diye haber yaptılar o kadar sanki üvey evlat 😱 adamlar dünyanın parasını verdiler ama önem ve reklam sıfır biz bu diziyi lanetleyn aldık zamanı gelince yayınlarız modundalar (b) hayırlısı bakalım anlaşılan en büyük tokatı biz izleyenler reytingleri patlatarak verecez inşaallah:))))))))

ne yazık ki vadinin makus talihi atvde de başımızda bir huzur sokağı tanıtım manyaklığı söz konusuydu ama ne oldu yandı bitti kül oldu :))))) nedir bu anlayış anlamış deilim özellikle de doğan medya grubu sanki kendi dizileri deilmiş gibi vadiye muammele yapıyorlar dün internet sitelerinde andy garcia vadiye geldi diye haber yaptılar o kadar sanki üvey evlat 😱 adamlar dünyanın parasını verdiler ama önem ve reklam sıfır biz bu diziyi lanetleyn aldık zamanı gelince yayınlarız modundalar (b) hayırlısı bakalım anlaşılan en büyük tokatı biz izleyenler reytingleri patlatarak verecez inşaallah:))))))))
abi onların taktiği bu al ve bitir projesi daha fazla doğan holdinge giydirmesinler diye inşallah bu sezon bitirmezler vadiyi böyle bişey olursa amaçlarına ulaşıcaklar ve halkın gerçekleri öğrenmesini engellicekler.

Vadinin kanal sorunu olduğu kesin. Bahadır Özdener bunu son röportajında açıkça dile getirmişti..

Taptalk 2

gündeme gelme çabaları çöp haber :))))) o kadar çok düşünüyorsa set çalışanlarını aldıkları 40 ar 50 şer milyarlıklardan çalışanlara dağıtsınlar herkes vadiden nemalanma sevdasında :D

Biraz kıskançlık da var tabiki.. Garcia ile birlikte aynı sahneyi paylaşmak herkese nasip olmaz.

Taptalk 2

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy