ben zamanında dedim zaten keşke reaksiyonu da koysalardı herşey belli olsaydı bu sayede bu diziyide izleme ihtimalim zaten yok gibiydi şimdi imkansız hale geldirakibin perşembeye dizisini koymuş sen güzel haberler diyon)))
valla kardeş o kadar çok bekledik ki artık hiçbir kanalı takip edemez olduk inancımız yerlerdeydiKonuyu açtım yanlız 12 saat önce paylaşmış tweeti kimseninin görmemesi ilginç.![]()
gudubetlik sendeymiş düztaban melun seniBirşeyi 40 defa söylersen olurmuş be cumadan bir geldim haber yağmuru başlamış![]()
Bir frouma uğramadım haber yağmuru başlamışvalla kardeş o kadar çok bekledik ki artık hiçbir kanalı takip edemez olduk inancımız yerlerdeydi
gudubetlik sendeymiş düztaban melun seni)))))
iyide sen hep olumsuz konuştun allahtan senin 40 kere dediğin şeyler çıkmadıBirşeyi 40 defa söylersen olurmuş be cumadan bir geldim haber yağmuru başlamış![]()
Çaktırma abicimiyide sen hep olumsuz konuştun allahtan senin 40 kere dediğin şeyler çıkmadı))))
gerçi sana diyorum ama bende senden az kalır deildimÇaktırma abicim![]()
Çok yerden yere vurduk ama olsun sonuçta değdi 2 haber aldık ama ben bugün 3.bir haber daha istiyorumgerçi sana diyorum ama bende senden az kalır deildim
çok beklersin bugün yeter bütün bilgiler aynı günde olursa diğer günlere ne kalacak sonra bilgi zehirlenmesi yaşarız bu bünyeler bu kadar çok bilgiye alışık olmadığından bunu kaldırmazÇok yerden yere vurduk ama olsun sonuçta değdi 2 haber aldık ama ben bugün 3.bir haber daha istiyorum![]()
3 aydır habersizlikten kuruduk 2 tane haber görünce keyfimiz yerine geldiçok beklersin bugün yeter bütün bilgiler aynı günde olursa diğer günlere ne kalacak sonra bilgi zehirlenmesi yaşarız bu bünyeler bu kadar çok bilgiye alışık olmadığından bunu kaldırmaz))))
o iş bitti kardeş hakkı rahmetine kavuştu yerine oğlu gelecek3 aydır habersizlikten kuruduk 2 tane haber görünce keyfimiz yerine geldiama Şemsi İnkaya çıkmaz İnşallah
![]()
Yok o anlamda değil puzzle ile uğraşması bakımından ve bir odaya tıkılıp kalmasından diyorumo iş bitti kardeş hakkı rahmetine kavuştu yerine oğlu gelecek
o eski türkiyede kaldı artık herşey yeni türkiye içinYok o anlamda değil puzzle ile uğraşması bakımından ve bir odaya tıkılıp kalmasından diyorum
Abi 3.haberide istiyoruz artıko eski türkiyede kaldı artık herşey yeni türkiye için))))
@Master.1000 e söyle haberlerin kralı onda araştırmacı yazar gibi maaşşaallahAbi 3.haberide istiyoruz artık![]()