Polat Şaşmaz
Favori Üye
Merak etmeyin arkadaslar Vadi fragmanin ilk ciktigi gunden itibaren yavas gavas bombalari patlatir zaten tum sorularin cevabi fragmanda olur
işte ya dediklerine çok pis katılıyorum ve inşllh diyorumvadinin bu sezon bu arkadaşlara iyi bir cevap vermesi gerekir biz burada nasıl dumur olduysak necati beyi düşünemiyorum bile hadi be abicim bu sezon senin sezonun kendini ispatlama sezonun bu arkadaşlarsız da vadinin nasıl muhteşem konu ve oyuncularıyla nasıl yapıldığını ispatlama sezonun biz sana güveniyoruz
bana katılman işi bu aralar çok nadir olsa yine de çok saol kardeşimişte ya dediklerine çok pis katılıyorum ve inşllh diyorum
yapma abi ben ekseriyetle dediklerine katılıyorum zatenbana katılman işi bu aralar çok nadir olsa yine de çok saol kardeşim)))
olsun kadir çok sesliliklete fayda vardır birbirimizin ufkunu açıyoruz hepimiz aynı şeyi söylersek tartışmanın muhabbetin ne anlamı olur kiyapma abi ben ekseriyetle dediklerine katılıyorum zaten
evet bu dediğine de katılıyorumolsun kadir çok sesliliklete fayda vardır birbirimizin ufkunu açıyoruz hepimiz aynı şeyi söylersek tartışmanın muhabbetin ne anlamı olur ki![]()
bugün şanslı günümdeyim bu iki olduevet bu dediğine de katılıyorum
o oo oo ölme eşşeğim ölme![]()
Daha Mekan Bakıyorlarmış... daha çok iş var mekan bakmaktan çekim yapamıyorlar
ben eylülden umudumu kestim zaten abi bu gidişle eylülül son haftasınada yetişmezvalla hacı eşşeği bilmem ama bizi resmen bitirdiler yeni sezon ekimde başlar herhalde)))
bu fotolar yeni mi acaba eski de olabilirben eylülden umudumu kestim zaten abi bu gidişle eylülül son haftasınada yetişmez
abi yeni olmasını umud ediyorumbu fotolar yeni mi acaba eski de olabilir
serdar akar olduğu için en fazla olsa olsa 1 aylıktırabi yeni olmasını umud ediyorum![]()
bu ne olm doğa fotoları bunlarYeni Sezonda Kullanılacak Mekan araştımarları devam ediyor!
Ekli dosyayı görüntüle 38771
Ekli dosyayı görüntüle 38772
yani abi öyledir.se
serdar akar olduğu için en fazla olsa olsa 1 aylıktır
bu ne olm doğa fotoları bunlar
Set vadisinde gördüm abi bende paylaştımse
serdar akar olduğu için en fazla olsa olsa 1 aylıktır
bu ne olm doğa fotoları bunlar
Abi fotoları paylaştım ya henüz çekim yapılacak mekanalrı araştırıyorlaro mekan tadili pananın yeni ofisidir kuşkulanacak bişey yok çekimlerin yapılacağı yerle alakalı deildir