Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok abi ya benim bunyem alisik bunlara: DNazimiz sana geciyor kirdiysak affola
Yok abi ya benim bunyem alisik bunlara: DNazimiz sana geciyor kirdiysak affola
Oyle deme ama beni daha cok uzersinYok abi ya benim bunyem alisik bunlara: D
Simdi gonlunu almak isterim ama ne yazacagimi bulamadim [emoji287]Oyle deme ama beni daha cok uzersin
Mesaimiz hayırlı olsun abibugün ki vadiden bihaber mesaimizde başladı hayırlı olsun))
Bol bol haber alacağımız bir gün olur İnşallahsessiz sessiz muhabette devam pardon dedikoduya)))
Abdülün intikamıben zaman atlaması olacağını düşünüyorum yeni sezona başlarken 5 ay sonra gibi bir yazı ile karşılaşabiliriz
ne intikamı zaman atlaması yapılarak sadece mezarları gösterilir zaten tapınakçı konusu devam edeceği için İNTİKAMDA ONUN İÇİNDE ALINIRAbdülün intikamı![]()
Abi bir mezar sahnesi olmalı Polat ağlamalı falan Mematide ki gibine intikamı zaman atlaması yapılarak sadece mezarları gösterilir zaten tapınakçı konusu devam edeceği için İNTİKAMDA ONUN İÇİNDE ALINIR
küçük emrah filimleri seyretAbi bir mezar sahnesi olmalı Polat ağlamalı falan Mematide ki gibi
Abi sende biraz resmi düşünüyorsunküçük emrah filimleri seyret)) orada bol ağlamalı sahneler çok dezarj olursun
resmi derken anlamadımAbi sende biraz resmi düşünüyorsun![]()
Duygusal bakmıyon abiresmi derken anlamadım![]()
beni satan adama duygusal olamıyorum hayat gerçeklerden ibaret duygusallığa yer yokDuygusal bakmıyon abi![]()
Neyse haber gelsinde mezarlık sahnesi olmasada olurbeni satan adama duygusal olamıyorum hayat gerçeklerden ibaret duygusallığa yer yok
bende aynı şeyleri memati de yaşadım o mezarlık sahnesini görünce yine dayanamadım hüzünlendimbeni satan adama duygusal olamıyorum hayat gerçeklerden ibaret duygusallığa yer yok