onların işine geliyo zaten aga onların planı al ve bitir millet gerçekleri daha fazla görmesin bi diğer dizilere gösterdiği özene bakın bide vadiye.ben kanal d ye şikayetimi yadım bence sizde yazın bakarsınız geri dönüş alırsınız
Allah askina burada kanal d nin.ne sucu var kafasini kuma gomen vadinindironların işine geliyo zaten aga onların planı al ve bitir millet gerçekleri daha fazla görmesin bi diğer dizilere gösterdiği özene bakın bide vadiye.
abi haklısın belki bütün suç vadinin olabilir ama kanal d de farkındaysanız artı bir çaba göstermiyo hatırlayın vadi tnt ye geçerken stara geçerken bilbordlar boy boy vadiyle dolardı şimdi nerde 1 tanesine bile rastlamadımAllah askina burada kanal d nin.ne sucu var kafasini kuma gomen vadinindir
abi haklısın belki bütün suç vadinin olabilir ama kanal d de farkındaysanız artı bir çaba göstermiyo hatırlayın vadi tnt ye geçerken stara geçerken bilbordlar boy boy vadiyle dolardı şimdi nerde 1 tanesine bile rastlamadım
Yav hadi bütün suç Vadinin olsun yönetmen haberleri çıktı ya kanal d nin sitesinde bir haber dahi görmedimAllah askina burada kanal d nin.ne sucu var kafasini kuma gomen vadinindir
aga yine tam isabet gizlilik çok önemki her ne kadar reklam yapılması taraftarıysamda böylede ayrı bi havası oluyor gizem ve heyecanını koruyor yeter ki beklentimizi karşılaın gerisi aten gelir vadideki kemik izleyici hiçbir dizide yokBırakalım herkez haberini ve reklamını yapsın.. Kurtlar Vadisi şuan için yok görünse bile, en geç yeni tanıtım çıktığımda her yer saklanacakdır. Vadinin tanıtımı ile ne reaksiyon kalır, nede diğer dizilere olan şuanki ilgi. Bu sessizliğide Necati Şaşmaz farkına verelim. Bahadırların döneminde reklam da haber de çoktu.. bunu şuan reaksiyon ile de görüyoruz. Necati Şaşmaz eski usül gidiyor, sessiz sedasız.. biz ne kadar dayanamasakta, aslında tam istediğim şekilde yapıyorlar.. herkez sözünü söylemişken, Vadi ortaya çıkıp yine son sözü söyleyecek. Kurtlar Vadisi'ni efsane yapan da, bu gizliliğidir.. bence kamera arkasına dair ne kadar az bilgi edinirsek, Vadi ne kadar gizli ve basından uzak hareket ederse, seyirci o kadar çok heycanlanacak ve meraklanacaktır. Hatırlayın.. yıllar önce set hakkında hiç bir bilgiye sahib değildik.. Vadi kolay kolay basını bile girdirmiyordu.. o yüzden sabretmeye devam.. sabrımızın sonunda bile olsak.
Taptalk 2
Mumkunse bu sezon az gozuksun hatta sirra kadem basabilir eskiye dair ne varsa bu sezon kaybolsunlar
artık senin akif i mi izleyecez 🙂Mumkunse bu sezon az gozuksun hatta sirra kadem basabilir eskiye dair ne varsa bu sezon kaybolsunlar
Akifini görmek istiyor normaldirartık senin akif i mi izleyecez 🙂
Akifi izlemektense Cahiti izlemeyi isterim en azindan Akif gibi comez değil daha geldigi ilk günden Vadiye hareket getirmis CahitMumkunse bu sezon az gozuksun hatta sirra kadem basabilir eskiye dair ne varsa bu sezon kaybolsunlar
aynen tam bir akif hayranı 😀Akifini görmek istiyor normaldir![]()
Belli etmiyor ama Akifi seviyoraynen tam bir akif hayranı 😀
cahit akif i sevmiyor o yüden oda cahit e gıcık gidiyor 🙂Belli etmiyor ama Akifi seviyor![]()
Kardes yapma allah askina o eski devirler coktan kapandi eski teveccuhu yok ve gecen sezon cok kotu bir sezon gecirdi simdi bu durumlar vukuu bulmusken sen eskilerden dem vuruyorsun kusura bakma ama kesinlikle katilmiyorum romantik duygusalligin hic yeri yok adamlar ne gerekiyorsa yapiyorlar reklamsa reklam usta oyuncuysa oyuncu aylar evvelinden haberse haber roportajsa ropartaj adamlar isi siki tutuyor sartlar ne gerektiyorsa hepsini harfiyen yapiyor babamin cok guzel bir lafi var piyango bileti almadan buyuk ikramiyenin sana cikacagini mi saniyorsun der sen isini hakkiyla yap takdir allahin takdir izliyenlerin benim soyliyeceklerim bu kadarBırakalım herkez haberini ve reklamını yapsın.. Kurtlar Vadisi şuan için yok görünse bile, en geç yeni tanıtım çıktığımda her yer saklanacakdır. Vadinin tanıtımı ile ne reaksiyon kalır, nede diğer dizilere olan şuanki ilgi. Bu sessizliğide Necati Şaşmaz farkına verelim. Bahadırların döneminde reklam da haber de çoktu.. bunu şuan reaksiyon ile de görüyoruz. Necati Şaşmaz eski usül gidiyor, sessiz sedasız.. biz ne kadar dayanamasakta, aslında tam istediğim şekilde yapıyorlar.. herkez sözünü söylemişken, Vadi ortaya çıkıp yine son sözü söyleyecek. Kurtlar Vadisi'ni efsane yapan da, bu gizliliğidir.. bence kamera arkasına dair ne kadar az bilgi edinirsek, Vadi ne kadar gizli ve basından uzak hareket ederse, seyirci o kadar çok heycanlanacak ve meraklanacaktır. Hatırlayın.. yıllar önce set hakkında hiç bir bilgiye sahib değildik.. Vadi kolay kolay basını bile girdirmiyordu.. o yüzden sabretmeye devam.. sabrımızın sonunda bile olsak.
Taptalk 2