Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Arkadaşlar aldığım tüyoya göre Akif bu sezon mefta olacakmış
Birkaç tane daha çok önemli tüyo var ama söylemeyeyim yürek dayanmaz. Hadi bakalım uykular kaçsın

Arkadaşlar aldığım tüyoya göre Akif bu sezon mefta olacakmış
Hadi bakalım uykular kaçsın
ahhhh ben o yer cücesini haftalar öncesinden ölüceğini çok idda etmiştim ama geç olsun güç olmasın bu sezon kesinlikle gebermesi alzım bu çocuğun gelecek sezona en azındanbir umudumuz olur bence

@3rcp44 @batuhankaralar aglar ikinizin tüyosu da bence çıkmayacak hadi recep aanın ki neyse de akif in tüyosunun doğru olma ihtimali yok
Aga Akif karakteri seyircinin aşırı derecede tepkisini çekiyor görmezden gelemezler. Ne kadar torpili olursa olsun bir süre sonra diziden çıkmalı.

2.Tüyo : Pana Film maddi açıdan ve senaryo açısından zor olduğu için Pusu konsepti bu sezon final olabilir. Verilecek arada Pana Film'in toparlanmasının ardından devam edip etmeyeceği belli olacak. Necati Şaşmaz çok yorulduğu için sinema filmi düşünülmüyor.

aga yazdıkların olması gerekenler bence de seyirciye kayıtsız kalmamaları lazım

2.tüyon için ne desem bilmedim ama dışardan bakıldığında bu durumu öngörmek çok da zor değil bakalım neler olacak ylnız eğer vadi zorunluluktan final yaparsa ben bir daha geri dönebileceğini düşünmüyorum

https://twitter.com/x/status/561301249438785537
Agalar sitem Ranini'ye meze olmuş, neymiş Vadi yorumlarıma Samed Aslan ve ranini diye etiket atmışım, ne güzel İstanbul be

Edit : İki tane daha tweeti vardı cevap yazdığım, onları silmiş. Destek olacakları yerde köstek oluyorlar hey Allahım ya! Bir de tokyophone'u da etiketlemiş o da bir yandan vuruyordu da sonra sustu.

Son düzenleme:
Bir Tilki kalmıştı onun da içine ettiler
aga tilki nin içine falan etmediler adam eski vadide üç bölüm oynadı ne bekliyodun tilki den polat ı öldürüp ülkesine geri mi dönecekti bu sefer ,bu işin doğası böyle bir şeyi ne kadar çok göz önünde tutarsan ister istemez onun bilinmezliği ulaşılmazlığı tabi ki ortadan kalkacak 🙂

çatışma sahneleri,silahlar,efektler yakışmıyor bize bunlarıda düzeltseler süper olacak ama bu yöneetmenle olmazzz....

Aga tilkiyi önce baltazarla falan çalistirdilar tepki gelince geri çektiler.Raskolnü öldüremedi altinlari kaptirdi Erhan vurdu falan

İlk vadideki icratleriyle sşimdikilerin karsilastir anlarsin ne demek istediğimi @-KADİR-

tamam da o zaman 3 bölüm oynadı aga karekter ulaşılmazdı hepi topu üç bölüm şimdi öyle değil uzun planlı olarak geldi vadiye tilki hala aynı karizmasında duruyor yine beni heyecanlandırıyor ki polatın başınada bela açacaktır senaristler olay örgüsünü kurdular artık tilki polat savaşıda resmn başlayacak tam da bizim istediğimiz gibi ortada bir rezillik göremiyorum ben aga 🙂

Ağa tamam 3 bölüm oynadı bir suru icraat yaptı şimdi 9 bölumdur var icraat yapamiyor banka sahnesi dışında @-KADİR-
aga başka icraatlarıda var da senaristler tilki yi şimdiye kadar sakladılar her şeyi tüketmek istemiyorlar tilki bu 9 bölümde o kadar aktif olsa ve her işinde başarılı olsa o zaman polat ın ve ekibinin karizması çizilmez mi o yüzden tiki nin de başarrısızlıklarını illaki görecez bunun dengesini iyi ayarlamaları lazım bunu yaparkende karekterin havası bozulmamalı

agalar son bölümde en çok merak edilen konulardan birisi cahit i kimin aldığı her ne kadar @34rcp44 aga tüyo olarak tilki nin kaçırdığını söylesede ben pek ihtimal vermedim
benim iki tahminim var ya algis kaçırdı ya da armegedon türkiye ye dönüş yapıp yeni bir müfettiş gelecek tabi bir süpriz yapıp cahit e armegedon u da verebilirler

haa eğer tilki aldırdıysa cahit i oda süpriz bir hamle olarak iyi olur 😀

aga merak etme tilki kaçırdı bunu adamların kullandığı silahtan anlayabilirsiniz.

aga merak etme tilki kaçırdı bunu adamların kullandığı silahtan anlayabilirsiniz.
bakalım aga benim analizime göre tilki olamaz olursada süpriz olur polat tilki savaşı hız kazanır bizde bundan mutlu oluruz bakacez artık