Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bahadırları önceden ne kadar seviyorsam vadiyi sırt üstü bıraktıkları an o kadar nefret ettim
olay bu aga bende dediğin gibi vadideyken ben bu adanı hayranlıkla izlerdim her izlediğimde helal olsun adama çok iyi bir vadici derdim ama bu işler bitti vadiye ve biz seyirciye attığı bu kazıktan sonra benim de nefretimi kazanmıştır

Vay hurafeci @-KADİR sizin oralarda turbu varsa kurdela filan biseyler bagla
))))

aga bak kenan çoban ı da hakan boyav ı da ayartan bizzat bu adamın kendisi @takas hatırlar ona da demiştim bu bahadır kenan la geziyor falan diye taa o zaman dikkatimi çekmişti, yetmedi utanmadan sıkılmadan vadideki kamera arkası ekibi kendi dizilerine götürdü , resmen vadiyi bitirmek için çalıştılar ama yemedi işte bir halt yiyemediler , hepsini geçtim bir geçmiş olsun demediler necati abiye hadi gitmediler bari en azından twıtter dan yalandan dahi olsa birşey yazsaydı oda yok ee bu adamın nesini savunucam ben

master kardeşim o adamlar vadiye ihanet ettiler oyuncularımızı ayarttılar efsanelerimizi kopardılar onlar bunu yapmasa ne abdülhey ne kara ne diğerleri ayrılmayacaktı
biz bu halde olmayacaktık şuan vadi hem senaryo hem reytign olarak en kötü dönemini yaşıyor bunun en büyük sorumluları vadiyi vadi yapan adamlardır

şuan geri dönseler oturup konuşsalar herşeyi halletseler başımıcın tacı olurlar yine ama her haltı yediler artık imkansız böyle bişey ofisi bile aldılar necati şaşmaz için çok zor bi durum adam ne yapsın

aga sizin endişelerinizi anlıyorum hak da veriyorum ama bu iş bitmedi bitmez biz yine ayağa kalkarız sezon sonu tempo yükselecek dir aga
aga şuana kadar o potansiyeli veremeyen pana yazım grubu bundan sonra hava gazından başka bişey vermez benden demesi.

pana filmin yarısını kendileriyle götürdüler set ekibini yönetmeni herşeyi aldılar bunları da unutmamak lazım

abdülhey i vadiden koparanlarda bahadırlar karayı inanın takmıyorum ama abdülhey in varlığı bile yetiyordu en çok ona üzüldüm efsanemiz bi hiç uğruna vadiden koparıldı adeta cenazesi bile yapılmadı bahsi bile geçmedi

@34rcp44 244.bolum yorum konusunda vadi bitince biryerlere kaybolmak yok gecen hsftaki.muhabbete devam
)))) birsz daha deselim seni bakalim neler cikacak😉))))

aga düşünsene adam da para sıkıntısıda illaki vardır hiç durduk yere bir sürü masraf yaptı yeni ekipmanlar , kamera arkası ekibi, set çalışanları vs. aga durduk yere yeni bina satın almak zorunda kaldı tam 7 milyon dolar harcadı az mı sadece bu parayı biananın kendisine verdi yani bu işler öyle kolay değil ben adamı takdir ediyorum cidden helal olsun

Zerre uzulmedim kac yasinda adam ksnmassydi arkadas hirsiz ev sahibi misali hic mi ev sahibinin sucu yok
)))) butun sucu bahsdira yuklediniz biraz ayip oluyor
😉

Haklısın seni anlıyorum.. fakat sonuç olarak buna kimse bakmaz.. işin bu tarafıyla malesef sadece bizler gibi ufak bir kitle ilgilenir.. herkez sonuca bakar malesef.. hani ortada dizi olmasa, birşey demeyeceğim.. ama ortada bir dizi var.. her hangi bir dizi olsa bu kadar kafamızı yormayız.. ama bu dizi yıllardır ve dünyanın dört bir yanından takib ediliyor.. bu diziyi başarılı farkli kıllan şey senaryosudur.. ve malesef bu senaryo artık yok.. kimse kalkıpta demez ki, 'adamların arasında sorun oldu, dizi o yüzden bu halde.. ama birşey olmaz biz izleriz'.. daha çok.. 'vadide bozdu, vadide bitti gibi' yorumlar yapılır malesef..

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Zerre uzulmedim kac yasinda adam ksnmassydi arkadas hirsiz ev sahibi misali hic mi ev sahibinin sucu yok
)))) butun sucu bahsdira yuklediniz biraz ayip oluyor
😉
abi bahadır baş suç lu ama dediğinde haklısın oda çocuk değil ya kanıyor insan da biraz vefa olur en sıkıntılı zamanda adam necati abiyi bırakıp gitti benim için kenan çoban da karekter olarak zayıflığını göstermiştir

aynen aga hepsine katılıyorum artı bi nokta bu senaristlerin ayrıldığını ufak bir kesim biliyo dışarıdaki çoğu adam senin dediğin gibi işin arkasında ne olmuş bitmiş ilgilenmiyo neticeye bakıyolar ve malesef her hafta izleyicimizi kaybediyoruz.

aga şimdi her dediğinde haklısın doğru söyledin

[/DOUBLEPOST

agalar vadi genel sohbet konusu 900 sayfayı geçmiş bu arada 😱
ben de 8000 mesaj ı geçmişim