Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aslan değil bu çakal çakal

doğu beyin geri gelmesini çok istiyordum artık istemiyorum .bu pana yazım grubunun elinde efsaneyide paçavraya döndürürler....
)))) artık bu isteklerimi bir daha ki sezonda yenilerim
tabi yeni senaristlerinden elinden olursa
daha da vahimi pusu seneyede devam ederse

Son düzenleme:
Şimdi bile efsaneyi paçavraya döndürdüler.Tilki Andrei nin de karizma çizildi
9 bölümdir icraat yapamadı banka dışında onu da kaptırdılar zaten

tilki, kümesi iyi tanıyor diye bekçi yapılır mı?
)))))

aslında biz hakkıyla kullanamıyoruz geri size verelim desek hiçte fena ve heba olmaz
))))))
aynen öyle abi orda efsaneydi burda tırt oldu adam ya gelmesine en çok ben sevinmiştim ama pana yazım ekibi bununda içine etti.

Son düzenleme:
agalar yaşım sizden büyük olmasada benden size nacizane olarak bir tavsiye; çalıştığınız ortamlarda çalışma arkadaşlarınızında hukukuna saygı gösterin her zaman çenenizi sonuna kadar açıp bir sürü kelime sarfiyatı yapmayın derim 🙂

Arkadaşlar son haftalarda andy garcia nin jenerikten alinmasi amerikalıların senaryodan tasfiye edilmesi brandının ingiltereye gönderilmesi süha tarigin iki uc bölümdür görülmemesi. .bu senaryoların askiya alınmasından olabilirmi acaba ayrica yeni fragmandan anladığımız kadarıyla tilki ve polat karşılaşacak ayrıca polat sagirlede uğraşıyor sizce pusu eskiden iskenderin cevatin oldugu gibi düşman oldukları senaryolarami dönüyor bu düşmanlarda tilki ve sagir mi

bu alıntıdır
peki sizcede bu doğru olabilir mi hanedanlar konusundan yerel düşmanlara kayış gibi.......

hayırdır aga adamlar seni küçük görüp gidermi yaptı

abi tek kelime ile BECEREMİYOLAR daldan dala atlıyolar

Beceremezler ki

ahlak sükut etmiş meydan gevezelere kalmış
)))))