Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Estagfirullah biz ona tecrube diyelim:)))) sen bu @lale1 hakkinda ne dusunuyorsun:)))))) devamli bizi gozetliyor:))))pananin casusu olmasin😉))bayan casus
bak onu ben de acayip merak ediyorum 6 aydır bizle beraber ama bir kez bile katılmadı valla çok ilginç bir durum :A

bak onu ben de acayip merak ediyorum 6 aydır bizle beraber ama bir kez bile katılmadı valla çok ilginç bir durum :A
Pana buradaki yorumlari @lale1 le takip ediyor desem hal vaziyet yerlerde olmazdi:)))))nevi sahsina munhasir biri .dikizciligi seviyor 😉))) soz gumusse sukut altin diyenlerden:)😉:)😉

10941511_960595693964547_2723017399374504427_n.jpg

Abdülhey Çoban İskender Büyük
Vektörel Çizim..

FRAGMANDAN DAHA SES SEDA YOK RECEP KARDEŞ BELLİ Kİ ÇOK SIKI HAZIRLANIYORLAR :F:F:F:Fbu yazdığıma ben bile inanmadım :))))))
hahahah ayy ben perşembe akşamı şöyle birşey diyordum tamam bu hafta kolaj verirler oyuncular çok yorulmuş 1 hafta ara verirler artık demiştim :F:F:F

içimemi doğdu acaba şaka maka ne dersem çıkıyor bu aralar :F:F:F

bölüm hakkında ufak bir tüyo Polat Alemdar bu bölüm mahkemeye çıkıcak!

aaa fragman çıkalı 1 saat olmuş bana söylemeseler görmücektim bile😱😱😱
vadi heyecanı bitmiş malesef konuyu artık göremiyoruz bile okadar ilgisiz geçiyor
şimdi gelde fragmanı değerlendir ne söyliyim ayolll 🙂🙂🙂
canın ne istiyorsa onu biz beğenmedik sen de farklı birşey söylemzsin herhalde :A

canın ne istiyorsa onu biz beğenmedik sen de farklı birşey söylemzsin herhalde :A
izleyiciler heyecan bekliyor artık ama nazife annenin ölümüyle bölümü tmamen duygusal ve ağır geiricekelr gibi bir hava var fragmanda

ayrıca polatın tutuklanma olayları artık heyecan vermiyor senaristler artık başka birşey bulmalı bence 🙂🙂🙂

izleyiciler heyecan bekliyor artık ama nazife annenin ölümüyle bölümü tmamen duygusal ve ağır geiricekelr gibi bir hava var fragmanda

ayrıca polatın tutuklanma olayları artık heyecan vermiyor senaristler artık başka birşey bulmalı bence 🙂🙂🙂
ilk paragrafta yazdığın umarım olmaz ikinci paragrafta yazdığına katılıyorum bence de öyle :D

ilk paragrafta yazdığın umarım olmaz ikinci paragrafta yazdığına katılıyorum bence de öyle :D
yani bölümün ilk yarısında ilk reklamdan önce kısmında nazife anne olayı bence kapanmalı diğer 2. yarısı aksiyonla geçmeli ama fragmana şöyle bir hava var bölüm boyunca tüm bölüme nazife annenin ölümü yayılıcak o havayla geçecek gibi görünüyor
ayy birde polatın tutuklanması bölümün son sahnesi olursa eğer düşünemiyorum yanı:F