Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Haftanın en güzel günü,günün en güzel saatleri [HASHTAG]#EvdeKurtlarVadisiKeyfi[/HASHTAG]

Allah razı olsun agalar vardık
o değilde evde poyraz karayeli izliyolarmış dirilişi açamadım vay arkadaş

okuyamadığım mesajları okuyayım baya yazmışsınız yine müthiş müthiş

şuanda kanal d de vadinin fragmanını gösterdiler 3 yaşındaki ufak kardeşim abi bu polat alemdar biliyon mu diyo Allah ım ya
ufacık bebe bile polat alemdarı biliyor

Son düzenleme:
Haha bizim bir afacan kuzen var Vadi hastasi Vadi olunca benim gelir kucagima oturur beraber seyrederiz
Aga siz kac kardessiniz ?

bugün günlerden [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

Seyfo Dayı-Ben gaz maskesiyle gül koklamam yeğenim

çok kullanınca yalama oluyo

Çakır ve Mematiden Seyfo Dayı'yı şişirme

Süleyman Çakır'ın kasedi

mizah mı istiyordunuz alın size mizahın ince göndermelerin kralı
)) nostalji yapayım dedim

Son düzenleme:
Ali olarak sevdiklerimden vazgecebildim mi ki Polat olarak sevdiklerimden vazgeceyim bir dostum vardi Deli Hikmet kaybettik daha delisini bulduk herhalde vardir bunda da bir Hikmet...

Bomba bir bölüm bizi bekliyor. Bu sezon geçen hafta bir bu hafta iki ilk defa fragmanlar beni bu kadar heyecanlandırıyor. Umarım bölüm iyi olurda hevesimiz kursağımızda kalmaz

@papuleoo gelelim senin soruna

Ali Candan, diplomat gibi görünse de bir istihbaratçıydı ve bir çok ülkede başarılı operasyonlar yapmıştır. En son Kosova'da iken, Aslan Akbey tarafından yurdu çağrılmış ve en zor görev olan Kurtlar Vadisi Operasyonu görevini Ali Candan'a vermiştir. Bunun için Ali'nin, ameliyatla yüzü değiştirilmiş ve bir trafik kazasında yanarak öldü şeklinde gösterilmiştir. Ve Ali'ye, yeni kimlik olarak Polat Alemdar kimliği verilmiştir. Böylece Ali Candan, Polat Alemdar olmuştur. Kurtlar Vadisi Operasyonu'nda amaç, mafyanın en tepesindeki güç olan Kurtlar Konseyi'nin çökertilmesidir. Polat Alemdar, görevini başarılı bir şekilde tamamlamış ve Kurtlar Konseyi'ni çökertmiştir. aslan bey bu konseydeki işlerin nasıl işlediğini öğrenip işlerine çomak sokmaktı .bunuda polatı mafyanın içine sokarak başardı.yani çökertmek en son işti aslan beyin önceliği konseyin işleyişini öğrenip yaptıkları illegel işlerde polatı kullanarak onlara engel olmaktı.sonrasıda kurdukları imparatorluğu başlarına yıkmaktı ve yıktı da. pusudakini anlatmaya gerek yok zaten seyrettin biliyon eğer anlatmamı istersen onuda anlatırız
))) ama menemen yenen bölümde aslında hepsini polat hem pusata akife cahite anlatmıştı
)

Son düzenleme:
Abi yanlış anlamadiysam şunu demek istiyorsun. O zaman ki sistemi çökeltmek son işti ilk iş işleyişi sökmek, zaten her şeyi bilinen bir şeyin işleyişi bilindiğinden polat bu sefer kurulmasında bir engel görmüyor.
Eğer böyleyse çok iyi anladım teşekkür ederim abi

Ve kurtlar vadiye iniyor.. efsanenin ilk bölümüne bu akşam start veriyorum.. bu bölümle son 5 haftanın acısını çıkartırım artık.. şimdiden hepimize iyi seyirler.

Tapatalk 2

Ve kurtlar vadiye iniyor.. efsanenin ilk bölümüne bu akşam start veriyorum.. bu bölümle son 5 haftanın acısını çıkartırım artık.. şimdiden hepimize iyi seyirler.

Tapatalk 2
aga bölüm içerisinde yodumlarını bekliyoruz ona göre