bu foto çok itici gerçekten 😀Akif bas agrimi arttirdi şu anNereden saldilar su herifi basimiza
bu foto çok itici gerçekten 😀Akif bas agrimi arttirdi şu anNereden saldilar su herifi basimiza
Sadece bu mu hepsi iticibu foto çok itici gerçekten 😀
itici olmayanlarıda var tabi 🙂Sadece bu mu hepsi itici![]()
hayırlı akşamlar başkanHayirli aksamlar arkadaslar)))
Aga su avatari degissene ya Vadide Akif, Settar Aga ve Leyla Zanadan sonra en nefret ettiğim karakteritici olmayanlarıda var tabi 🙂
Hayirli akşamlar komutanim [emoji63]Hayirli aksamlar arkadaslar)))
Baskan derken basganimhayırlı akşamlar başkan
abi polat şaşmaz ne diyor avatrını değiştir diyor 🙂Baskan derken basganim)))))))))
Kendini kordon celil benide polat mi belledin bildircinAga su avatari degissene ya Vadide Akif, Settar Aga ve Leyla Zanadan sonra en nefret ettiğim karakter
Hayirli akşamlar komutanim [emoji63]
Onun basi agriyormus ya hapi fazla yutmus kafa gidik onunabi polat şaşmaz ne diyor avatrını değiştir diyor 🙂
Ne :eekk: kafasi gidikmis ?Kendini kordon celil benide polat mi belledin bildircin)))))))
Onun basi agriyormus ya hapi fazla yutmus kafa gidik onun))))))
Kendini kordon celil benide polat mi belledin bildircin)))))))
Yok abi ya ben Timur sen Polat olarakKendini kordon celil benide polat mi belledin bildircin)))))))
O ne anlar zurriyetsizzzzzzzzzzzsen kalsın diyorsun yani
Sümük cikartip yuvarliyodu iyyy [emoji79]O ne anlar zurriyetsizzzzzzzzzzz😉
😉
😉
Tovbe estagrullahUlan hiç içki icmedim ama bj bas agrisi beni sarhoş gibi bisey etti yattığim yerden yuruyom resmen
aga dur ne yapıyon ya gece gece 😳,meyve yiyoz şurdaSümük cikartip yuvarliyodu iyyy [emoji79]
Aga hiç sorma bizim bakkaldan 3-4 sene önce bir ekmek aldik gorcen adam resmen içine sümük balgam doldurmus o gün bu gündür ekmeği inceleyerek yiyomaga dur ne yapıyon ya gece gece 😳,meyve yiyoz şurda
Oda aynisini yapiyordur suandaaga dur ne yapıyon ya gece gece 😳,meyve yiyoz şurda
La olmmmmmmmmm sen manyak misin ne sumuk balgamiAga hiç sorma bizim bakkaldan 3-4 sene önce bir ekmek aldik gorcen adam resmen içine sümük balgam doldurmus o gün bu gündür ekmeği inceleyerek yiyom
Keske bir resmini cekeydimOda aynisini yapiyordur suanda))))))
La olmmmmmmmmm sen manyak misin ne sumuk balgami)))))