harbiden abi ya leyladan güzelleri geldi 6-7 tane süper kız var en azArtik kurtlar vadisi guzeller vadisine dondu))) leylanin tek basina elde ettigi kralicelik sona erdi)yasasin yeni guzeller))))
harbiden abi ya leyladan güzelleri geldi 6-7 tane süper kız var en azArtik kurtlar vadisi guzeller vadisine dondu))) leylanin tek basina elde ettigi kralicelik sona erdi)yasasin yeni guzeller))))
abi o adamı şefkat tepedeki gibi kullanamıyolar az biraz düzgün senaryo yazılsa mematiden farkı yok ama tabi iş çapsız senaristlerde bitiyo akife kendin den büyüklere ismiyle hitap ettiriyolar onada komutanım dedirtiyolar halbuki abi demesi çok güzel olucak inşallah biraz daha ön planda olur artık adam şefkat tepede başrol yardımcısıydı şimdi burda jenerikte sonlara atıldı.Birde su kordon celil polata komutanim demese ve daha aktif olda ne guzel olur))))
aga gürkan uygun un 3-4 gömlek altında ama müthiş bi karakter çıkabilirdi bence bu şekilde vadide efsane olma şansı yok komutanım nedir be kardeşim abi falan deyip şu adamı ustanın dibine koysalar süper olacak efsane olurdu vadideabi o adamı şefkat tepedeki gibi kullanamıyolar az biraz düzgün senaryo yazılsa mematiden farkı yok ama tabi iş çapsız senaristlerde bitiyo akife kendin den büyüklere ismiyle hitap ettiriyolar onada komutanım dedirtiyolar halbuki abi demesi çok güzel olucak inşallah biraz daha ön planda olur artık adam şefkat tepede başrol yardımcısıydı şimdi burda jenerikte sonlara atıldı.
bennn ümitliysem 10 reyting garanti bence bu yılın ilk 10 reytingini aldığımız bölümde vadiden ilk defa bu sezon ümitli olduğumdan 10 reyting alıcağımızdan bahsetmiş ve almıstıktaBu hafta toparlansın artık vadi😉)) gizemli heyecanlı bol aksiyonlu. Bölümleri cok özledik
tabiki aga bi memati olması imkansız ama en az onun kadar sevilirdi en azından cahit ve akifi geçicek kapasite var o komutanım deme sorunu senaristlerden adam kendi başına abi diyemez ya senaristler artık şu torpilciliği bıraksa varya yeminlen kalite tavan yapıcakda bazılarını ön plana çıkarmak için güzelim karakterler harcanıyo bahadır raci cüneyt zamanında böyle değildi figüranların bile belli bi havası vardı.aga gürkan uygun un 3-4 gömlek altında ama müthiş bi karakter çıkabilirdi bence bu şekilde vadide efsane olma şansı yok komutanım nedir be kardeşim abi falan deyip şu adamı ustanın dibine koysalar süper olacak efsane olurdu vadide
siyah sancak timinin vadide yeri yok
kesinlikle katılıyorumtabiki aga bi memati olması imkansız ama en az onun kadar sevilirdi en azından cahit ve akifi geçicek kapasite var o komutanım deme sorunu senaristlerden adam kendi başına abi diyemez ya senaristler artık şu torpilciliği bıraksa varya yeminlen kalite tavan yapıcakda bazılarını ön plana çıkarmak için güzelim karakterler harcanıyo bahadır raci cüneyt zamanında böyle değildi figüranların bile belli bi havası vardı.
ahhh unutun onu cnm akif olduğu sürece polatın yanında memati abdulhey tarzı ağır bir karakter hiçbir zaman göremicez akif vadide olduğu sürece polatın yanında başka ağır bir karekter olayı artık bence bitmiştir akifte hiçbirzaman diziden çıkmıcağına göre vadi tarihinde artık polatın yanında hiçbirzaman ağır bir karekter göremicez böyle birşeyi kimse bence beklemesin 🙂🙂🙂tabiki aga bi memati olması imkansız ama en az onun kadar sevilirdi en azından cahit ve akifi geçicek kapasite var o komutanım deme sorunu senaristlerden adam kendi başına abi diyemez ya senaristler artık şu torpilciliği bıraksa varya yeminlen kalite tavan yapıcakda bazılarını ön plana çıkarmak için güzelim karakterler harcanıyo bahadır raci cüneyt zamanında böyle değildi figüranların bile belli bi havası vardı.
öyle deme çiğdem ya çıkıcak inşalllah çıkıcak ben inanıyorumki bu sezon finalinde akif gidicidirahhh unutun onu cnm akif olduğu sürece polatın yanında memati abdulhey tarzı ağır bir karakter hiçbir zaman göremicez akif vadide olduğu sürece polatın yanında başka ağır bir karekter olayı artık bence bitmiştir akifte hiçbirzaman diziden çıkmıcağına göre vadi tarihinde artık polatın yanında hiçbirzaman ağır bir karekter göremicez böyle birşeyi kimse bence beklemesin 🙂🙂🙂
akif şuan memati konumunda çocuk erhana ismiyle hitap ediyoröyle deme çiğdem ya çıkıcak inşalllah çıkıcak ben inanıyorumki bu sezon finalinde akif gidicidir
haklsın ama işte dediğim gibi senaristler torpili bırakıp herkese eşit davranırlarsa akif karakteri bukadar gözümüze batmicak burda birazda suç necati abide akraba makraba adamı geri çekmeleri lazımakif şuan memati konumunda çocuk erhana ismiyle hitap ediyor
bak cnm polatı geçin mematiye bile cahit erhen abdülhey bile abi diyordular
mematiden sonra şuan o konumda olan erhandır timurda dahil herkes erhana abi derken akif erhana ismiyle hitap ediyor vadi tarihinde artık polatın yanında ağır birisini beklemeyin yanı hayal bence öyle birşey oyüzden vadi hep eksik kalıcak poltın eski ekibini hiç göremicez 🙂🙂
ayolll mematiden sonra polatın yanında olupt polata abi demeyen tek karakter kara vardı polata ismiyle hitap eden birisiydihaklsın ama işte dediğim gibi senaristler torpili bırakıp herkese eşit davranırlarsa akif karakteri bukadar gözümüze batmicak burda birazda suç necati abide akraba makraba adamı geri çekmeleri lazım
ayolll mematiden sonra polatın yanında olupt polata abi demeyen tek karakter kara vardı polata ismiyle hitap eden birisiydi
akif karaya bile ismiyle hitap ediyordu yanı eleştirmeyelim diyoruzda
bunları görmedene demiyorum 🙂🙂🙂
hahahahaha bundan 2 yıl sonraa cnmm ben bu forumda olurmuyum bilmiyorum ama bu yazımı burada kasın 2 yıll sonraaa akif polata bile abi demeyecek usta demeye baslayacak ve yasinler cahitler bile akife abi diye hitap ediceklerherşey senaristte bitiyo ben akife kızmıyorum sonuçta oda ne yazılıyosa onu uyguluyo.
İşte abi benim kanayan yaram buBirde su kordon celil polata komutanim demese ve daha aktif olda ne guzel olur))))
Abi bile fragmanı beğendiyse tamamdır@-KADİR- fragmanı defalarca izledim gerçekten müthiş olmuş)) artık fazlalıklardan kurtulma atıl duran karakterlerden faydalanma vakti geldi2015 yılı çok güzel işlenmeli hem kriptex polata ulaşacak, hemde hanedanlar toplantısı istanbulda olacak .inşaallah bu iki gizemli ve muhteşem konuları ihtiyarlar ve tapınakçılar konuları gibi basite indirgemezler
estağfurallah ben kimim kiAbi bile fragmanı beğendiyse tamamdır
Ulan şimdi fragmanı sonuna kadar sesini açıp şu apartmanda ki paralelleri püskürtmek vardı. Gizemini koruması açısından izlemedim izlemem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?