afyon da hava iyi yollarda açıkArkadaşlar Malatya'da bugün müthiş bi kar var akşam vadi uçacak
sizin bulunduğunuz yerde hava durumu nasıl @Maskeli Fedai @Çiğdem- @china_shangai @Master.1000 @-KADİR- @Polat Şaşmaz konuda bulunan arkadaşlar
yer yer hava durumunu alalım
Manisa da yaz havasi varafyon da hava iyi yollarda açık
Aga kar yağıyor anten çalışmıyorManisa da yaz havasi var
afyon da hava iyi yollarda açık
bunlar kötü haberler havanın buz gibi olması lazımManisa da yaz havasi var
Bizim burada ki hava sizin oraya gitmiş demekArkadaşlar Malatya'da bugün müthiş bi kar var akşam vadi uçacak
sizin bulunduğunuz yerde hava durumu nasıl @Maskeli Fedai @Çiğdem- @china_shangai @Master.1000 @-KADİR- @Polat Şaşmaz konuda bulunan arkadaşlar
yer yer hava durumunu alalım
Benim konu silme yetkim varda benmi bilmiyorum. Editörün favori üyeden bir farkı yok.
Tamam duzenliyorum sen o konuyu geri getir önceÖyle bir istek varsa yapabilirim sorun degil.Kabul ediyorsan tabi Polat Sasmaz.
aga bölüm yorumlarına gel bekliyorum 🙂Aga istanbulda maalesef ne kar var ne de yağmurama dışarı soğukilerleyen saatlerde soğukluk daha da artar. @takas
geçmiş olsun yaYok abi ya dün ayağım uyuşuktu farketmedim ayak ikiye katlanmış bende üstüne basınca katır kütür gitti tomografi çektirdik sonucu bekliyorum teşekkürler abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?