helal aga senin kullandığın tuvaletide öğrendik ya sana birşey demiyom cidden kolay kolay sen gibisi bulunmazKlozeti kullaniyorum zaten alaturka aliskanligim yok
helal aga senin kullandığın tuvaletide öğrendik ya sana birşey demiyom cidden kolay kolay sen gibisi bulunmazKlozeti kullaniyorum zaten alaturka aliskanligim yok
aaaa ayyy hadi alaturkada bacakların uyuşabilirdeKlozeti kullaniyorum zaten alaturka aliskanligim yok
Sağ elimin orta parmakları demek bu kadar mı zor be agaHe ya sag elimde ki orta parmak onun yaninda ki isarey parmagi birde yüzük parmagim 😎
şu an bittim ben gülmekten gözlerimden yaş geliyor kahkalarla gülüyorumbok muhabbettimiz hayırlı olsun)))))
Sağ elimin orta parmakları demek bu kadar mı zor be aga
sağ elimde 5 parmak sol elimde 5 parmak say bak say bak ....diye devam eden bir şarkıyı benim çocuk geçen günlerde mırıldanıyordu.Sağ elimin orta parmakları demek bu kadar mı zor be aga
Siz sordunuz bende cevapladim yalan mi soyleseydimhelal aga senin kullandığın tuvaletide öğrendik ya sana birşey demiyom cidden kolay kolay sen gibisi bulunmaz
Türkçe kitiyiz dedik yaSağ elimin orta parmakları demek bu kadar mı zor be aga
Cidden @maskeli fedainin de dediği gibi Beyaz Futbola döndükbok muhabbettimiz hayırlı olsun)))))
aga varol sen ya sayende biraz gülümsedikSiz sordunuz bende cevapladim yalan mi soyleseydim
Yarim saat ayni vaziyette oturursan tabii uyuşuraaaa ayyy hadi alaturkada bacakların uyuşabilirde
ayoll sen klozette bacağını uyuşturmayı nasıl başardın koltuktan ne farkı varki 2 saatte otursan dediğin gibi olmaması lazım nasıl oturuyordun acaba
Eyvallah aga sende sagol Cem Yilmaz gibiyimdir insanlari çok iyi güldürürümaga varol sen ya sayende biraz gülümsedik
ne alakası var cnm 2 saatte otursan birşeycik olmaz ayoll kooltuktan ne farkı var veya sandalyeden sen bacak bacak üstünemi oturuyordun yoksa öylede ilginç olur ama bilemiyorum yaniYarim saat ayni vaziyette oturursan tabii uyuşur
Telefon var elimdeayağı kırılan! adamın foruma ne işi var diye düşünüyorum ilginç gerçekten
Kisiden kisiye değişiyor demekne alakası var cnm 2 saatte otursan birşeycik olmaz ayoll kooltuktan ne farkı var veya sandalyeden sen bacak bacak üstünemi oturuyordun yoksa öylede ilginç olur ama bilemiyorum yani
la olm ayağım kırıldı diyosun ayağı kırılan adamın telefonla ne işi olur bi de foruma girip muhabbet ediyosunTelefon var elimdeTapatalkta zaten çok basit birşey
bende dakikalardır onu düşünüyorum bir türlü işin içinden çıkamadımne alakası var cnm 2 saatte otursan birşeycik olmaz ayoll kooltuktan ne farkı var veya sandalyeden sen bacak bacak üstünemi oturuyordun yoksa öylede ilginç olur ama bilemiyorum yani
hazır moktan açılmışken muhabbetEyvallah aga sende sagol Cem Yilmaz gibiyimdir insanlari çok iyi güldürürüm
Nasil mi olacak ayiptir soylemesi oturuyosun basiyon gazi olup bitiyobu alaturka klozet muhabbetini anlamadım ben
klozette ayıptır söylemesi büyük iş nasıl olacak çd demiş ya alaturka alışkanlığım yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?