Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

la olmmmmm çıldırtma adamı
otururken ayağın ikiye katlanması ne demek
)))senin ayak portetif mi ki otururken ikiye katlanıyor
yoksa sen aliens mısın ?
Yav şimdi gercekleri soylim. Ben tuvalletten cikiyodum o kadar oturduk uyustu sonra ayaga kalktim sag ayagimi hissetmiyodum sonra ayakta kalkarken farkina varmadan ayagi dik tutuyomusum bende yere basayim derken catir kutur sonra annem düştüm sanmis sonra yuruyemiyodum falan

Geçmiş olsun aga
inşallah bir şey çıkmaz.

Yav sen nasıl bi değişiksin be kardeşim
geçmiş olsun diyelim

allah beterinden saklasın
delikanlılık böyle bişey ayağı kırılır onu bile fark etmez
Amin
Benim ayagima cay döküldü 1.5 ay hastaneye gidip derileri soydurduk abi ondan sonra böyle birşeyler basima geldi mi bir sey farketmiyor. 1.5 ay hastaneye gidip o ayagi aciyolardi ardından ttenduryot surup iğne yapiyolardi ardından makasi o yanmis derinin içine sokup derileri kesiyolardi Allah kimsenin basina böyle bir sey vermesin

amin kardeşim amin

amin kardeşim amin
Cocuktum sandalyeden düştüm 3 parmagim patladi dikis attilar efe oynarken kafayi duvara caktik kafa delindi dikis attirdik 2-3 kere cam patladi uzerime düştü dikis attirdik. 19 yasindayim su hayatta basima gelmeyen kalmadi diyebilirim ama Allaha Şükür ediyorum bundan daha beterleri de var. Hayatımi yazsam roman olur satis rekorlari kirar

sizin tuvalet alaturka tuvaletti ozaman normal tuvalet yanı
sana bir an önce klozet alışkanlığı öneriyorum ben bir tarafını kırmadan klozete alış bence

laaa olmmm bir sus daral getirdin
))) vur dedik öldürdün BILDIRCIN

3 parmağın patladı mı