Polat Şaşmaz
Favori Üye
la olmmmmm çıldırtma adamıNasıl oldu anlattıkya abi
Yav şimdi gercekleri soylim. Ben tuvalletten cikiyodum o kadar oturduk uyustu sonra ayaga kalktim sag ayagimi hissetmiyodum sonra ayakta kalkarken farkina varmadan ayagi dik tutuyomusum bende yere basayim derken catir kutur sonra annem düştüm sanmis sonra yuruyemiyodum falanla olmmmmm çıldırtma adamıotururken ayağın ikiye katlanması ne demek
)))senin ayak portetif mi ki otururken ikiye katlanıyor
yoksa sen aliens mısın ?
Geçmiş olsun agaYav şimdi gercekleri soylim. Ben tuvalletten cikiyodum o kadar oturduk uyustu sonra ayaga kalktim sag ayagimi hissetmiyodum sonra ayakta kalkarken farkina varmadan ayagi dik tutuyomusum bende yere basayim derken catir kutur sonra annem düştüm sanmis sonra yuruyemiyodum falan
Teşekkürler aga İnşallah birşey cikmaz bana da gün doğdu 1 ay tatil yapacam İnsallahGeçmiş olsun againşallah bir şey çıkmaz.
Benim kanimda varYav sen nasıl bi değişiksin be kardeşimgeçmiş olsun diyelim
allah beterinden saklasınBenim kanimda varSagolasin
![]()
Aminallah beterinden saklasındelikanlılık böyle bişey ayağı kırılır onu bile fark etmez
![]()
Turkcem kit yapcak bi sey yok o bacagin altinda ki topuklu yere ne diyolardi ?@Polat Şaşmaz hala olayın nasıl geliştiğini çözemesemde geçmiş olsun![]()
amin kardeşim aminAmin
Benim ayagima cay döküldü 1.5 ay hastaneye gidip derileri soydurduk abi ondan sonra böyle birşeyler basima geldi mi bir sey farketmiyor. 1.5 ay hastaneye gidip o ayagi aciyolardi ardından ttenduryot surup iğne yapiyolardi ardından makasi o yanmis derinin içine sokup derileri kesiyolardi Allah kimsenin basina böyle bir sey vermesin
Cocuktum sandalyeden düştüm 3 parmagim patladi dikis attilar efe oynarken kafayi duvara caktik kafa delindi dikis attirdik 2-3 kere cam patladi uzerime düştü dikis attirdik. 19 yasindayim su hayatta basima gelmeyen kalmadi diyebilirim ama Allaha Şükür ediyorum bundan daha beterleri de var. Hayatımi yazsam roman olur satis rekorlari kiraramin kardeşim amin![]()
sizin tuvalet alaturka tuvaletti ozaman normal tuvalet yanıYav şimdi gercekleri soylim. Ben tuvalletten cikiyodum o kadar oturduk uyustu sonra ayaga kalktim sag ayagimi hissetmiyodum sonra ayakta kalkarken farkina varmadan ayagi dik tutuyomusum bende yere basayim derken catir kutur sonra annem düştüm sanmis sonra yuruyemiyodum falan
laaa olmmm bir sus daral getirdinCocuktum sandalyeden düştüm 3 parmagim patladi dikis attilar efe oynarken kafayi duvara caktik kafa delindi dikis attirdik 2-3 kere cam patladi uzerime düştü dikis attirdik. 19 yasindayim su hayatta basima gelmeyen kalmadi diyebilirim ama Allaha Şükür ediyorum bundan daha beterleri de var. Hayatımi yazsam roman olur satis rekorlari kirar![]()
Cocuktum sandalyeden düştüm 3 parmagim patladi dikis attilar efe oynarken kafayi duvara caktik kafa delindi dikis attirdik 2-3 kere cam patladi uzerime düştü dikis attirdik. 19 yasindayim su hayatta basima gelmeyen kalmadi diyebilirim ama Allaha Şükür ediyorum bundan daha beterleri de var. Hayatımi yazsam roman olur satis rekorlari kirar![]()
Klozeti kullaniyorum zaten alaturka aliskanligim yoksizin tuvalet alaturka tuvaletti ozaman normal tuvalet yanı
sana bir an önce klozet alışkanlığı öneriyorum ben bir tarafını kırmadan klozete alış bence![]()
He ya sag elimde ki orta parmak onun yaninda ki isarey parmagi birde yüzük parmagim 😎3 parmağın patladı mı
![]()