doğru yoldasın aga hiç merak etme
doğru yoldasın aga hiç merak etme
hangi dava bu recepppabi boş versen doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar biz davamızdan dönmeyiz çünkü NERESİNDEN DÖNERSEN DÖN DÖNEK DERLER derdi abimiz
gittiğiniz yol yol değil recep söylimdoğru yoldasın aga hiç merak etme
aga o şimdi sayfasında admincilik oynayıp vadinin üzerinde anatomi çalışıyodur bi bitiremedi gittiabi polat şaşmaz yok bu ne güzel bi süpriz
aga İnşallah biz güleriz arkadaşlaraevet yarın büyük gün ve tabi ki akabindeki cuma günü bir tarafta Kadir ve @takas
diğer yanda @china_shangai @34rcp44 @papuleoo @Master.1000 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @Polat Şaşmaz dan oluşan vadiciler yarın ki bölüm güzelliği ve alınan reytingler sonucunda hangi gurubun güleceği merakla bekleniyor
aman dur çalışsın orda biz böyle iyiyizaga o şimdi sayfasında admincilik oynayıp vadinin üzerinde anatomi çalışıyodur bi bitiremedi gitti
aman dur çalışsın orda biz böyle iyiyizaga o şimdi sayfasında admincilik oynayıp vadinin üzerinde anatomi çalışıyodur bi bitiremedi gitti
Aga vadi iyi sonuçlar aldıktan sonra biz her türlü gülerızevet yarın büyük gün ve tabi ki akabindeki cuma günü bir tarafta Kadir ve @takas
diğer yanda @china_shangai @34rcp44 @papuleoo @Master.1000 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @Polat Şaşmaz dan oluşan vadiciler yarın ki bölüm güzelliği ve alınan reytingler sonucunda hangi gurubun güleceği merakla bekleniyor
AMİN aga AMİN artık laf bitti bir an önce vakit gelse de vadi keyfi başlasa 😀aga İnşallah biz güleriz arkadaşlara
davamız aynı aga ama sizin gittiğiniz yol sizi sonuca ulaştırmaz en azından her bölümün ardından bu hafta son gelecek hafta uçucaz haftaya usta ters takla atcak bu gibi şeylerle malesef vadiyi yükseltemeyiz birlik olup hani organizasyon yapıcaktın hemen sattınhangi dava bu receppp
işte bizde dönmeyiz her zaman sonuna kadar vadi ne demiş usta nerden dönersen dön dönek derler abdülhey))
aga sabır biraz sabır; sabreden derviş muradına ermiş 🙂 rahat ol sendavamız aynı aga ama sizin gittiğiniz yol sizi sonuca ulaştırmaz en azından her bölümün ardından bu hafta son gelecek hafta uçucaz haftaya usta ters takla atcak bu gibi şeylerle malesef vadiyi yükseltemeyiz birlik olup hani organizasyon yapıcaktın hemen sattın
aga bu müthiş fragmanı görünce vazgeçtim kendi açımdan bu bölümde şans verelim eğer bu hafta en ufak bi hayal kırıklığı olursa organizasyonun kralını yapacazdavamız aynı aga ama sizin gittiğiniz yol sizi sonuca ulaştırmaz en azından her bölümün ardından bu hafta son gelecek hafta uçucaz haftaya usta ters takla atcak bu gibi şeylerle malesef vadiyi yükseltemeyiz birlik olup hani organizasyon yapıcaktın hemen sattın
aga artık sabrede sabrede ağzımızda diş kalmadı artık o eski muhteşem bölümler gibi bölümler izlemek perşembe günü geldimi işte bugün vadi günü diyen insanları tekrar istiyoruz artık çevremizdeki adamlar dalga geçer oldu sabır kalmadı.aga sabır biraz sabır; sabreden derviş muradına ermiş 🙂 rahat ol sen
Bunlar taklaci kardedimdavamız aynı aga ama sizin gittiğiniz yol sizi sonuca ulaştırmaz en azından her bölümün ardından bu hafta son gelecek hafta uçucaz haftaya usta ters takla atcak bu gibi şeylerle malesef vadiyi yükseltemeyiz birlik olup hani organizasyon yapıcaktın hemen sattın
aga tek bırakma beni ya neyse iyi geceler Allah rahatlık versinagalar muhabbet şahane de benim çıkmam lazım yarın sekizden itibaren yorum şov yapmaya başlayalım ; herkese hayırlı geceler 🙂
aga sende şunu farkına varmıyosun biz vadiyi beğenmeseydik izlemeyi memati öldükten sonra bırakırdık en azından benim açımdan öyle benim çocukluğum vadiyle geçti arkadaşlarım yeri geliyodu benle dalga geçiyodu cendere müziği yaparak aha polatcı geliyo diye yani demem o ki ben bu yapıma okadar saatimi ayırmış izlemişsem onlarda benim ve benim gibi yıllarını vermiş saatlerini vadiye harcamış adamlara saygı duyup eleştirilerimizi dikkate almaları lazım.NETaga bu müthiş fragmanı görünce vazgeçtim kendi açımdan bu bölümde şans verelim eğer bu hafta en ufak bi hayal kırıklığı olursa organizasyonun kralını yapacaz
şu meşhur lafı söylemek istiyorum;
beğenmeyen izlemesin NETzorla mı izletiyolar kardeşim izlemeyin Allah Allah
aga bu arada şunuda söyleyeyim o vasat dedikleri senaristler bombalı saldırıyı yine önceden bildiler kanal d bölümü yayınlasaydı yine gündeme gelecekti vadi yine eskisi gibi ama işte hangi gözle baktığın önemli 🙂biz ilk gün ne isek bugünde öyleyiz biz yolumuzdan dönmeyiz rahat olun))
lafım yok aga eyvallah bizde böyleyiz ama sabredin işteaga sende şunu farkına varmıyosun biz vadiyi beğenmeseydik izlemeyi memati öldükten sonra bırakırdık en azından benim açımdan öyle benim çocukluğum vadiyle geçti arkadaşlarım yeri geliyodu benle dalga geçiyodu cendere müziği yaparak aha polatcı geliyo diye yani demem o ki ben bu yapıma okadar saatimi ayırmış izlemişsem onlarda benim ve benim gibi yıllarını vermiş saatlerini vadiye harcamış adamlara saygı duyup eleştirilerimizi dikkate almaları lazım.NET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?