Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi boş versen doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar biz davamızdan dönmeyiz çünkü NERESİNDEN DÖNERSEN DÖN DÖNEK DERLER derdi abimiz
hangi dava bu receppp
işte bizde dönmeyiz her zaman sonuna kadar vadi ne demiş usta nerden dönersen dön dönek derler abdülhey
))

aga İnşallah biz güleriz arkadaşlara

aga o şimdi sayfasında admincilik oynayıp vadinin üzerinde anatomi çalışıyodur bi bitiremedi gitti
aman dur çalışsın orda biz böyle iyiyiz

aga o şimdi sayfasında admincilik oynayıp vadinin üzerinde anatomi çalışıyodur bi bitiremedi gitti
aman dur çalışsın orda biz böyle iyiyiz

hangi dava bu receppp
işte bizde dönmeyiz her zaman sonuna kadar vadi ne demiş usta nerden dönersen dön dönek derler abdülhey
))
davamız aynı aga ama sizin gittiğiniz yol sizi sonuca ulaştırmaz en azından her bölümün ardından bu hafta son gelecek hafta uçucaz haftaya usta ters takla atcak bu gibi şeylerle malesef vadiyi yükseltemeyiz birlik olup hani organizasyon yapıcaktın hemen sattın

aga sabır biraz sabır; sabreden derviş muradına ermiş 🙂 rahat ol sen

aga bu müthiş fragmanı görünce vazgeçtim kendi açımdan bu bölümde şans verelim eğer bu hafta en ufak bi hayal kırıklığı olursa organizasyonun kralını yapacaz

şu meşhur lafı söylemek istiyorum;
beğenmeyen izlemesin NET
zorla mı izletiyolar kardeşim izlemeyin Allah Allah

aga sabır biraz sabır; sabreden derviş muradına ermiş 🙂 rahat ol sen
aga artık sabrede sabrede ağzımızda diş kalmadı artık o eski muhteşem bölümler gibi bölümler izlemek perşembe günü geldimi işte bugün vadi günü diyen insanları tekrar istiyoruz artık çevremizdeki adamlar dalga geçer oldu sabır kalmadı.

Bunlar taklaci kardedim
))))) neresinden donersen don DONEK derler adama😉)))) derlerrrrr yapmasada yapti derlerrrrr
😉
😉

agalar muhabbet şahane de benim çıkmam lazım yarın sekizden itibaren yorum şov yapmaya başlayalım ; herkese hayırlı geceler 🙂

biz ilk gün ne isek bugünde öyleyiz biz yolumuzdan dönmeyiz rahat olun
))

agalar muhabbet şahane de benim çıkmam lazım yarın sekizden itibaren yorum şov yapmaya başlayalım ; herkese hayırlı geceler 🙂
aga tek bırakma beni ya neyse iyi geceler Allah rahatlık versin

aga sende şunu farkına varmıyosun biz vadiyi beğenmeseydik izlemeyi memati öldükten sonra bırakırdık en azından benim açımdan öyle benim çocukluğum vadiyle geçti arkadaşlarım yeri geliyodu benle dalga geçiyodu cendere müziği yaparak aha polatcı geliyo diye yani demem o ki ben bu yapıma okadar saatimi ayırmış izlemişsem onlarda benim ve benim gibi yıllarını vermiş saatlerini vadiye harcamış adamlara saygı duyup eleştirilerimizi dikkate almaları lazım.NET

biz ilk gün ne isek bugünde öyleyiz biz yolumuzdan dönmeyiz rahat olun
))
aga bu arada şunuda söyleyeyim o vasat dedikleri senaristler bombalı saldırıyı yine önceden bildiler kanal d bölümü yayınlasaydı yine gündeme gelecekti vadi yine eskisi gibi ama işte hangi gözle baktığın önemli 🙂

lafım yok aga eyvallah bizde böyleyiz ama sabredin işte