Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yok estgfrllah abi , ben son bölümü çok beğenmedim yalnız 🙂
Çok derken
))) seilecek bir tarafı var mıydı ki

yok estgfrllah abi , ben son bölümü çok beğenmedim yalnız 🙂
Çok derken
))) seilecek bir tarafı var mıydı ki
abi demek ki var yani o kadar insan izlemiş sevdikleri bir taraf varmış🙂 ayrıca benim içinde tabiki beğenilecek yerleri vardı

agalar ben hala kanal d de bir tanıtım dahi görmedim göreniniz varmı vadi bu 3 haftalık arayı değerlendirip kendine yeni kanal bulması lazımdı

abi öylede fesh etsinler buneya hiç saygısı yok bu kanal d nin izleyiciye şeref meselesinin tekrar bölümünün fragmanını bile daha çok verdi ama vadiyle alakalı hiç birşey yok abi
Bizim.hiyarlar ne ise yararlar
senin benim dikkatimizi ceken yayin politikasini gormuyorlar mi
kaderlerine razi olmasinlar isyan etsinler bu kadar da vurdum duymazlik olmaz ki

Bizim.hiyarlar ne ise yararlar
senin benim dikkatimizi ceken yayin politikasini gormuyorlar mi
kaderlerine razi olmasinlar isyan etsinler bu kadar da vurdum duymazlik olmaz ki
işte abi bizim gibi çapsızlar bunu görüyoda o kuluçkaya yatan adamlar bunu göremiyo tabi hepsi akan nehirin derdinde kaynağın nerden ne şekilde geldiğini sorgulayan yok bizim gibi koyunlar oldukça daha çoook umursamazlar

Kanalın durumu belli.. bizim Pana buna rağmen yeni dizisini ısrarla bu kanalda baslatacak.. şimdiden geçmiş olsun. Bu yapım da Kanal D'ye kurban gidecek. (Adı Yok dizisi)

Tapatalk 2

yeni kanalmı allah aşkına kanal değiştirmesinden bıktım ya dursun yerinde yahu
dursunda zaten olduğu yerde duruyo kanalın bi icraat yaptığı yok tanıtım 0 2 haftadan belli yayınlanmamış bi dizinin tanıtmını yapmamak nedir hem panayı takmıyolar hemde biz izleyiciyi