güzel izlenmiş abi niye beğenmedin ki diğer bölümler bu kadar izlenmemişti241. Bolum 1.750.000 kisi izlemis onun))
güzel izlenmiş abi niye beğenmedin ki diğer bölümler bu kadar izlenmemişti241. Bolum 1.750.000 kisi izlemis onun))
halkisin eşşeklik bizdegüzel izlenmiş abi niye beğenmedin ki diğer bölümler bu kadar izlenmemişti
yok estgfrllah abi , ben son bölümü çok beğenmedim yalnız 🙂halkisin eşşeklik bizde))))) bu kadar harkulade bolumu nasil begenmeyiz 😉
abi demek ki var yani o kadar insan izlemiş sevdikleri bir taraf varmış🙂 ayrıca benim içinde tabiki beğenilecek yerleri vardıyok estgfrllah abi , ben son bölümü çok beğenmedim yalnız 🙂
Çok derken))) seilecek bir tarafı var mıydı ki
Zaten olmasa sasardimabi demek ki var yani o kadar insan izlemiş sevdikleri bir taraf varmış🙂 ayrıca benim içinde tabiki beğenilecek yerleri vardı
Medcezir bomba bolumduselamlar geldimmm
Medcezir bomba bolumdu))))bugun ki bolumden yuzunden gece gece krep malzemesi aramaya gittim)))
vadi gelecek sıkııntılar son bulucak son 6 gün 🙂Zaten olmasa sasardim)))
Haci bu dedigin imkansizagalar ben hala kanal d de bir tanıtım dahi görmedim göreniniz varmı vadi bu 3 haftalık arayı değerlendirip kendine yeni kanal bulması lazımdı
abi öylede fesh etsinler buneya hiç saygısı yok bu kanal d nin izleyiciye şeref meselesinin tekrar bölümünün fragmanını bile daha çok verdi ama vadiyle alakalı hiç birşey yok abiHaci bu dedigin imkansiz))ortada sozlesme var
Bizim.hiyarlar ne ise yararlarabi öylede fesh etsinler buneya hiç saygısı yok bu kanal d nin izleyiciye şeref meselesinin tekrar bölümünün fragmanını bile daha çok verdi ama vadiyle alakalı hiç birşey yok abi
işte abi bizim gibi çapsızlar bunu görüyoda o kuluçkaya yatan adamlar bunu göremiyo tabi hepsi akan nehirin derdinde kaynağın nerden ne şekilde geldiğini sorgulayan yok bizim gibi koyunlar oldukça daha çoook umursamazlarBizim.hiyarlar ne ise yararlarsenin benim dikkatimizi ceken yayin politikasini gormuyorlar mikaderlerine razi olmasinlar isyan etsinler bu kadar da vurdum duymazlik olmaz ki
yeni kanalmı allah aşkına kanal değiştirmesinden bıktım ya dursun yerinde yahuagalar ben hala kanal d de bir tanıtım dahi görmedim göreniniz varmı vadi bu 3 haftalık arayı değerlendirip kendine yeni kanal bulması lazımdı
Yani abi medceziri de izliyon ya ne diyeyim kiMedcezir bomba bolumdu))))bugun ki bolumden yuzunden gece gece krep malzemesi aramaya gittim)))
Yani abi medceziri de izliyon ya ne diyeyim ki
hahahahah ayyy bu sefer @Maskeli Fedai ye katılıyorum kusura bakma abiciğimMedcezir bomba bolumdu))))bugun ki bolumden yuzunden gece gece krep malzemesi aramaya gittim)))
dursunda zaten olduğu yerde duruyo kanalın bi icraat yaptığı yok tanıtım 0 2 haftadan belli yayınlanmamış bi dizinin tanıtmını yapmamak nedir hem panayı takmıyolar hemde biz izleyiciyiyeni kanalmı allah aşkına kanal değiştirmesinden bıktım ya dursun yerinde yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?