Polat Şaşmaz
Favori Üye
Tartisilmaz Dunya Tarihinde diziler arasinda en iyi kötüPoyraz Karayel izliyorum .Bizim büyük İskender ordaVadide İskenderli bölümlerde efsaneydi
karakteri beğendinmi pekiPoyraz Karayel izliyorum .Bizim büyük İskender ordaVadide İskenderli bölümlerde efsaneydi
Mafya rolünde ilerde bilinecek nasıl birikarakteri beğendinmi peki
ah keşke vadi olsaydıBugün Günlerden Kurtlar Vadisi Pusu demek vardı)))))
bana sormamışsın ama cevap vereyim dedim kaban al derim uzun zamanAgalar yerimidir bilmiyorum ama
Benim bir montum vardi bu sene küçük gelmeye basladi boy atmisim seneye göre baya. Yenisini almayi düşünüyorum. Sizce mont mu alayim kaban mi ? Kaç senedir mont giyiyorum değişiklik olsun dedim ama ikisi arasinda karar veremedim sizin de dusuncenizi almak istedim ne yapayim sizce ?
@china_shangai @-KADİR- @34rcp44 @takas @Master.1000
Seni unuttuk kusurumuza bakmabana sormamışsın ama cevap vereyim dedim kaban al derim uzun zaman
mont giymişsin birazda kaban giy
önemli değil ne demek uzun zaman mont giymişsin kabanı düşün benceSeni unuttuk kusurumuza bakmaDüşüncen için teşekkürler
Süpermişah vadi ah @china_shangai abi görüyon demi diriliş abc1 de 10 u geçmiş
resmen varya fırsat teptik malatya da da kar yağdı hava buz gibi herkes evde olacak vadi bugün yayınlansaydı total 11 ab 8-9 abc1 11 garantiydi ama bizim yerimize kocamın ailesi alır nolsa vadi arkasında
bir de 2 hafta ara olmaz millet baya tepkili bu duruma fragmanı verip yayınlanmıyor üstelik zırt pırt yok
vadisizde olmuyo be bugünün perşembe olduğunu bile bilmiyorum vadi olmayınca
senden büyük Allah var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?