Maskeli Fedai
Favori Üye
Saçmalamışdüşüncenizi merak ediyorum söyleyin yine beğenirsiniz
Saçmalamışdüşüncenizi merak ediyorum söyleyin yine beğenirsiniz
sen onları mı takıyon ya onları takan kim toplasan 5 kişiyi geçmez sabahtan akşama kadar vadi forumundalardır belki ne derler adama bu ne perhiz bu ne bilmem ne derlerbencede fena sinirimi bozdu ya
evet öyleler adam dizi izlemeyi bırakmış ama forumda yöneticiliğe devamsen onları mı takıyon ya onları takan kim toplasan 5 kişiyi geçmez sabahtan akşama kadar vadi forumundalardır belki ne derler adama bu ne perhiz bu ne bilmem ne derler
vadi bomba gibi devam edecek herkes rahat olsun
ne varki cuma günüCuma günü eskilerin eskisine hazir olun
İzle ve gor saat 18.00 Beyaz Tv efsanene varki cuma günü
tmm bakabilirsemİzle ve gor saat 18.00 Beyaz Tv efsane
177-178 efsane diyordunuz 15.sezonun ilk 15 bolümü degil ilk 24-25 bolümüŞu bölümler cidden efsane ya.Bir fırtına tuttu bizi çalmıştı Polat gil ofise geldiğinde vaaay be Gökhan Kırdar neden şimdi kullanmıyor böyle müziklerPusu nun ilk 4 sezonu ve 7.sezonun ilk 15 bölümü cidden muazzam
Aga abatma sende 7.sezon başlı başına süper değildi 178 193 bölümler de berbattı.Ama ilk 177 bölüm cidden efsane177-178 efsane diyordunuz 15.sezonun ilk 15 bolümü degil ilk 24-25 bolümü
Şimdi seyrettiğimiz bölümlere 10 basar aga o bölümler hiç değilse idare ediyordu şimdi ki bölümler hiçbir anlami o özelliği yok maalesefAga abatma sende 7.sezon başlı başına süper değildi 178 193 bölümler de berbattı.Ama ilk 177 bölüm cidden efsane
Bahadır ve Raci tekrar gelmeli Vadiye aga bu açık şart oğlu şartŞimdi seyrettiğimiz bölümlere 10 basar aga o bölümler hiç değilse idare ediyordu şimdi ki bölümler hiçbir anlami o özelliği yok maalesef
Nasil gelecekler ki aga keske gelseler ama hiç sanmıyorum maalesefBahadır ve Raci tekrar gelmeli Vadiye aga bu açık şart oğlu şart
Sosyal medyada etkili olursak belki gündeme alırlar @-KADİR- de Bahadır geri gelsin derNasil gelecekler ki aga keske gelseler ama hiç sanmıyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?