Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

günaydın vadiciler her bembeyaz kar bütün pislikleri örtmüş durumda🙂

Vadi bu hafta ara vermekle çok büyük bir hata yaptı havalar iyice soğudu kesin 10-11 reyting alacaktık
Paramparça total 10 ab 11 abc 12 reyting almış

Ve vadinin yokluğunda kocamin ailesi 10 bile alabilir Pana da 1 gram akıl yok reziller reziller

sonunda aynı paydada buluştuk
))))

Çok kızıyorum bu Pana'ya! Vadi'yi zerre düşünmüyorlar gözümüzün önünde eriyor dev çınar. Geçen sezonki Vadi o böümlere rağmen Total'de 12 reyting alıyordu şimdi 10 reytingi bırak 9 zor alıyoruz AB'ye hiç girmiyorum bile. YAZIK!

Çok sinir oldum ya kafadan 10-11 gelecekti ah ah

kurtlar vadisi pusu bitmiş okeye dönüyor arkadaşlar artık bunu kabullenin
((( plan yok program yok senaryo desen yerlerde .zaten 1 hafta daha tehir edilmesinin nedeni bence yamuk giden senaryoyu toparlamak içindi.ama bence herşey için çok geç bu plan ve programlama işleri sezon başlamadan yapılması gerekiridi.tabi pana yazım grubunun çapı ne yazık ki 10 bölüme yetti.tabi onun da içine ettiler.özellikle ben sezon başlamadan oyuncu kadrosu önemli ama senaryo ve senaryo grubu çok daha önemli diye bir taraflarımı yırtmıştım.ne yazık ki gelinen şu noktada hiçte haksız olmadığımı gördüm
eskiden genel reyting sıralamasında totalde birinci ab grubunda da en kötüsü ikinci olurduk .şimdi görüyorum ki totalde üçüncü ab grubunda da en sonlardayız .tablo çok açık bazı arkadaşlar ne yazık ki hala bu tabloyu görmemezlikten gelip affedersiniz ama en hafifinden gazel okuyor.ben bu durumu vadiye hiç yakıştıramıyorum .sizler bu bulunduğumuz durumu vadiye yakıştırıyorsanız benim sizlere söyliyecek lafım olamaz.kendiniz çalar kendiniz oynarsınız.

vadi bu hafta olsaydı çift haneler garantiydi 11 ide geçerdik herkes evde

vadi bu hafta olsaydı çift haneler garantiydi 11 ide geçerdik herkes evde
herkes evde bizimkiler kış uykusunda
))) adamların bu durumdan hiç te rahatsız olduklarını sanmıyorum çok rahatlar
biz mi çok evham yapıyoruz ne.....(!)

herkes evde bizimkiler kış uykusunda
))) adamların bu durumdan hiç te rahatsız olduklarını sanmıyorum çok rahatlar
biz mi çok evham yapıyoruz ne.....(!)
abi bizim farkımız bu bizde reyting kaygısı yok o yüzden 2 hafta ara verdik reklam gelirinin düşük olduğu bu haftalarda yayınlayıp kanalı zarara sokmuyoruz

abi bizim farkımız bu bizde reyting kaygısı yok o yüzden 2 hafta ara verdik reklam gelirinin düşük olduğu bu haftalarda yayınlayıp kanalı zarara sokmuyoruz
la olmmmm yürü git allah aşkına ne farkından bahsediyorsun
farkının kaldığına inanıyor musun hala
))) ne karadayı nede paramparça ara verdi ve parsaları topladılar ama o burnu büyük enaniyet abideleri bizikiler hala biz farklıyız biz vadiyiz biz ezer geçeriz mantığındalarsa vay benim 12 yıllık çınarımın haline derim bende
(((

Pusu bu sezon final yapmalı ve güçlü bir kadro ve senaryoyla yeni konsepte geçilmeli. Yoksa Kanal D yayından kaldırır görülmemiş iş değil

abi bizim bir reyting kaygımız yok ki vadi seyircisi nerde olursa olsun dizisini bırakmaz bunu kanal d de pana film de çok iyi biliyor bu yüzden bir endişe duymuyorlar bu da bizim farkımız işte 🙂

abi bizim bir reyting kaygımız yok ki vadi seyircisi nerde olursa olsun dizisini bırakmaz bunu kanal d de pana film de çok iyi biliyor bu yüzden bir endişe duymuyorlar bu da bizim farkımız işte 🙂
biz ne dersek diyelim sen illa da odunumun parası demeye devam edecen
))))ama artık hatice dönemleri bitti netice dönemi var
vadinin kemikleşmiş izleyicisi var biz ne yaparsak kaparlar mantığı bitti okeye dönüyor
))) artık kanallarında bu hamaset edebiyatında olduklarını da sanmıyorum tek gerçek var oda reytingler .zaten eğer bu senaryo böyle devam ederse ,reytingler bize gerçek neticeyi acı bir şekilde önümüze koyacaktır.
(.bütün korkum ve endişem bu ne yazık ki
)))

aynen katılıyorum abi imzamı atarım bazı arkadaşlar yerden yere vuruyosunuz diyo bi adamı akıllandırmak için güzellikten anlamıyosa bizde bu yolla adam etmeye çalışıyoruz ama kimin umrunda orası meçhul

Pusu bu sezon final yapmalı ve güçlü bir kadro ve senaryoyla yeni konsepte geçilmeli. Yoksa Kanal D yayından kaldırır görülmemiş iş değil
ya kardeşim nereye kaldırıyor yazdığınızı tartında yazın 10 reytinge yakın aldık en son hafta 10 reyting alan diziyi kim nereye kaldırıyor saçma zapan konuşmayın ya

vay arkadaş izleyemende izlemesin bu ne be zorla mı izletiyolar izlemeyin bize has kemik kitle yeter gerisi fostur

kanal d nin ne gücü yeter ne de çapı yeter böyle bişeye bu haftada vadi mutlaka olmalıydı herkes evde havalar acayip soğudu 11 rtg kesin gelirdi kesin