Polat Şaşmaz
Favori Üye
sonunda aynı paydada buluştukVadi bu hafta ara vermekle çok büyük bir hata yaptı havalar iyice soğudu kesin 10-11 reyting alacaktık
Paramparça total 10 ab 11 abc 12 reyting almış
Ve vadinin yokluğunda kocamin ailesi 10 bile alabilir Pana da 1 gram akıl yok reziller reziller
keşke hep orada kalsa hiç buralara uğramasa .kendini kitaplara verse
herkes evde bizimkiler kış uykusundavadi bu hafta olsaydı çift haneler garantiydi 11 ide geçerdik herkes evde
abi bizim farkımız bu bizde reyting kaygısı yok o yüzden 2 hafta ara verdik reklam gelirinin düşük olduğu bu haftalarda yayınlayıp kanalı zarara sokmuyoruzherkes evde bizimkiler kış uykusunda))) adamların bu durumdan hiç te rahatsız olduklarını sanmıyorum çok rahatlarbiz mi çok evham yapıyoruz ne.....(!)
la olmmmm yürü git allah aşkına ne farkından bahsediyorsunabi bizim farkımız bu bizde reyting kaygısı yok o yüzden 2 hafta ara verdik reklam gelirinin düşük olduğu bu haftalarda yayınlayıp kanalı zarara sokmuyoruz
abi bizim bir reyting kaygımız yok ki vadi seyircisi nerde olursa olsun dizisini bırakmaz bunu kanal d de pana film de çok iyi biliyor bu yüzden bir endişe duymuyorlar bu da bizim farkımız işte 🙂la olmmmm yürü git allah aşkına ne farkından bahsediyorsunfarkının kaldığına inanıyor musun hala))) ne karadayı nede paramparça ara verdi ve parsaları topladılar ama o burnu büyük enaniyet abideleri bizikiler hala biz farklıyız biz vadiyiz biz ezer geçeriz mantığındalarsa vay benim 12 yıllık çınarımın haline derim bende(((
biz ne dersek diyelim sen illa da odunumun parası demeye devam edecenabi bizim bir reyting kaygımız yok ki vadi seyircisi nerde olursa olsun dizisini bırakmaz bunu kanal d de pana film de çok iyi biliyor bu yüzden bir endişe duymuyorlar bu da bizim farkımız işte 🙂
aynen katılıyorum abi imzamı atarım bazı arkadaşlar yerden yere vuruyosunuz diyo bi adamı akıllandırmak için güzellikten anlamıyosa bizde bu yolla adam etmeye çalışıyoruz ama kimin umrunda orası meçhulbiz ne dersek diyelim sen illa da odunumun parası demeye devam edecen))))ama artık hatice dönemleri bitti netice dönemi varvadinin kemikleşmiş izleyicisi var biz ne yaparsak kaparlar mantığı bitti okeye dönüyor))) artık kanallarında bu hamaset edebiyatında olduklarını da sanmıyorum tek gerçek var oda reytingler .zaten eğer bu senaryo böyle devam ederse ,reytingler bize gerçek neticeyi acı bir şekilde önümüze koyacaktır.(.bütün korkum ve endişem bu ne yazık ki)))
ya kardeşim nereye kaldırıyor yazdığınızı tartında yazın 10 reytinge yakın aldık en son hafta 10 reyting alan diziyi kim nereye kaldırıyor saçma zapan konuşmayın yaPusu bu sezon final yapmalı ve güçlü bir kadro ve senaryoyla yeni konsepte geçilmeli. Yoksa Kanal D yayından kaldırır görülmemiş iş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?