Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aa bak size söylemeyi unuttum. Bizim Kuran hocasi degisti. Yeni gelen hoca Vadici cikti. Derste hocanın telefon caldi zil sesi Hekimoglu tum sinif dedi aha Kuran dersini gectik falan
Sonra basladik Vadi sohbetine tabii en basta sinifin lideri ben

vayyyyy
o değilde lideri sen olan sınıfın halini düşünemiyorum
aga sen bu foruma gelmeden önce vadici değildin sonradan oldun ama manyak oldun bu seferde dozunu ayarlayamıyoruz

vayyyyy
o değilde lideri sen olan sınıfın halini düşünemiyorum
aga sen bu foruma gelmeden önce vadici değildin sonradan oldun ama manyak oldun bu seferde dozunu ayarlayamıyoruz
Vadiyi severdim ama bu kadar fanatiği değildim aga bölümleri bir kez izlerdim o dönem su an 6-7 kere bastan sona

Vadiyi severdim ama bu kadar fanatiği değildim aga bölümleri bir kez izlerdim o dönem su an 6-7 kere bastan sona
sadece göz ucuyla izlerdin ama burada bizimle tanışınca vadici oldun
aga senin vadici olmanda katkım çoktur tabi görevimiz buydu o zamanlar

sadece göz ucuyla izlerdin ama burada bizimle tanışınca vadici oldun
aga senin vadici olmanda katkım çoktur tabi görevimiz buydu o zamanlar
Ne günlerdi be
Ben bu foruma üye olmadan önce tirsiyodum kesersiniz bicersiniz diye sonra tirsarak üye oldum 1 mesaj atayim baska bakmicam dedik şimdi ki durumlara bak

Ulan ne bolumlerdi
)))) diyaloglara bak hepsi birbirinden muhtesem
))))
abi bunları yazan adamların ellerini öperim müthiş gerçekten yalnız abi kurtlar vadisi pusunun ilk 100 bölümü de eski vadiden farksız gerçekten bunu net olarak söyleyebilirim sonrasında da müthiş bölümler oldu tabi 10.yıl mesela ama eski vadi zaten ayayrı pusunun da ilk 100 bölümü apayrı bişeydir aksiyonu falan efsane özellikle

Aga benim dediğim bölümler daha iyi eski vadiyi geçen bölümler vardı
sen galiba pusunun ilk 100 ü unutmuşsun aga beyaz tv de izle biraz hatırla efsanevi bölümleri ne 10.yılı ezer geçer 10.yılı
eski vadiyi hiçbişey geçemez onu söylim başta da

Aga pusunun o bölümleride süperdir ama 10.yıl bölümleri de küçümseme.Mematinin kstilinin aranması ihtiyarların içimdeki hain Polatın çaresizliği ters köşeler maskeli fedai bölümleri suriye bölümleri @takas

aga süperdi bişey demiyorum ama pusunun ilk 100 bölümü bi başkadır her bölüm efsane sahneler replikler karakterler müzikler bölüm sonları yani bu kadar mükemmeli olabilirdi diyor insan