kaç hafta oldu vadiyi özledim agaAv Mevsimi filmini izledim az önce oyunculuğu tartışmasız en iyi.
kaç hafta oldu vadiyi özledim agaAv Mevsimi filmini izledim az önce oyunculuğu tartışmasız en iyi.
Abi bizimkiler yapamamıştır diye erteliyordum ama bugün izledim ve çok beğendim.Kurgusu herşeyiyle on numaraUlan dingil daha yeni mi ? Farkettin 😉))))
Bende özledimkaç hafta oldu vadiyi özledim aga
bende dayanırsam eşkiya yı izleyecemde işte kim bilir ne zamanAbi bizimkiler yapamamıştır diye erteliyordum ama bugün izledim ve çok beğendim.Kurgusu herşeyiyle on numara
Bende özledim
Dayanırsam derken ?bende dayanırsam eşkiya yı izleyecemde işte kim bilir ne zaman
aga iki saat falan benim için çok fazla izlemeye dauanırsam demek istedim 🙂Dayanırsam derken ?
2 saat bence korkutucu bir saat değil ama film ağırsa işkence gibi geliraga iki saat falan benim için çok fazla izlemeye dauanırsam demek istedim 🙂
aga bir de bana sor vadi haricinde bir dizi-film izlemek benim için wpey güç bir iş2 saat bence korkutucu bir saat değil ama film ağırsa işkence gibi gelir
he ya şu beyaz show a ustanın katılmasının zamanı geldi artık ağız tadıyla ustamı izlemek istiyoum
aynen aga bir an önce izlememiz lazım vadi olmayınca hep bir tarafımı eksik hissediyorumhe ya şu beyaz show a ustanın katılmasının zamanı geldi artık ağız tadıyla ustamı izlemek istiyoum
polat alemdar ekipteki sızmayı bulabilecek mi
kurtlar vadisi 15 ocakta kanal d de
vadisiz günler geçmiyor değerini olmayınca anlıyoruz
doğu bey çok asildi yaaa
abi bende tekrar başlamayı düşünüyorum Allah nasip edersevaktim olsa şu vadinin ilk serisini tekrardan izlerdimçok izleyesim var ama ne yazık ki vaktim yokşu moviemax vadiyi tekrardan verse hemen izlerim .iyi oluyordu saat 23 00 te başlıyordu reklamsız bir birbuçuk saat arası iyi gidiyordu
Sadullah Şentürkabi bende tekrar başlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse
bu arada pusunun şu bölümlerinin yönetmeni kimse getirsinler onu zaza dayı polat çatışması mükemmeldi süper çekmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?