Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

olur olmaz mesele o deil o ruhu tekrardan yaşatma çabalarındalar ve bunu bugün ki pana yazım grubu ne yazık ki beceremiyor . ogün o karakterlere can veren usta tayfa ne yazık ki bugün yok
evet abi gün geçtikçe efsaneleri arıyoruz raci bahadır cüneyt vs. vs.

@34rcp44 tebrik ederim kardeşim bu olaya bu açıdan hiç bakmamıştım tespitin çok doğru
o gün ki ustalar oluşturdu o karakterleri ve ogün ki konjoktere çok uygunlardı (susurluk olayı patlak vermiş ve gazete ve tv lerde çarşaf çarşaf yayınlar yapılıyordu )şimdi sen o eski karakterlerin yerine bugün ki recebin saydığı karakterleri ikame edersen zaten baştan çuvallarsın bir kere o karakterlere hayat veren oyuncu topluluğunun kaliteleriyle bugün ki oyuncuların kalitelerinin mukayesesi bile abesle iştigaldir.bence birinci sorun budur ikincisi ise biraz evvel dediğim gibi o karakterlere hayat veren senarist grubunun yerlerini bugün ki acemi pana yazım mangasına bırakmış olmasıdır. bence bütün mesele budur .gerçi necati beye bu konuda kızmıyorum senelerdir pusuda hep eskileri istedik .hep onlara eşdeğer karakterlerin pusu konseptinde de olmalarını istedik ve arzuladık. ama burada hesapta olmayan olaylar vukuu buldu. oda senarist grubunun necati beyi terki diyarda bulunarak bu kurtlar sofrasında adamı yapayalnız bırakmaları oldu.

aynen abi inşallah bu hatalarından dönerler yok dönmüyolarsada bu adamları eski karakterler gibi şişirmesinlier

aynen abi inşallah bu hatalarından dönerler yok dönmüyolarsada bu adamları eski karakterler gibi şişirmesinlier
NE BİLİYOR MUSUN RECEP ESKİ KARAKTERLER DEYİNCE AKLIMA RAHMETLİ SEYFO DAYI GELDİ ŞİŞŞŞŞTİİİMMMMM GÜLÜNE TÜKÜRDÜĞÜM GÜLLÜSÜ BANA BİR MADEN SUYU GETİR DEMESİ BİLE BİR EFSANEYDİ
)))))

evet abi o efsanelerede böyle zarar veriyolar aynı tavır ve hareketler olmuyo bu adamlara bırakın artık eski adamların şekillerini adamın kapasitesini aşan roller yazmayın yoksa kalite dip yapıyor böyle işte abi ama dinleyen kim biz burda bitaraflarımızı yırtmışız kimin umrunda

ben hala anlayamıyorum ve anlamakta da inan çok zorluk çekiyorum dünkü bölümü nasıl yayınlanlar bunlar hangi kafayı yaşıyorlar
acaba bunların gözü bu kadar mı kör olmuş
yada biz ne yaparsak yapalım bizim hazır kıta bulunan kadirşinaz izleyeci kitlemiz var ne versek bunlar yerler mantığındalar mı ?
)))) hiç mi bu aklı evveleri uyaran bir tayfa yok mehmet canpolat ne iş yapar
eğer ortaklık bu kadar kolaysa necati bey bizi de ortak yapsın .adam yapayalnız kaldı adama bir el atın kardeşim bütün yük adamın omuzlarında .başrol mu oynasın senaryo mu yazsın işe yaramaz topluluk yığınını idare mi etsin. ben bu olumsuzlukları yazarken bile offffff çekiyorum.allah necati beyin yardımcısı olsun
tabi bunlara birde yönetmen ve gökhan kırdarın formsuzluğuda eklenince ekran başındaki bizlere de sac baş yolmak kalıyor
((((

Son düzenleme:
abi çok haklısın herşeyle Necati abi ilgilenemez.Necati abi dışıda bence herkez yatış yapıyo nasılsa para cebime giriyor mantığındalar bence

Allah rahmet eylesin, Nihat Nikerel büyük ustaydı küçükken görmüşlüğüm de vardı. Eski Vadiyi mumla arıyoruz Polat Alemdar eskiden Türk Bonduydu şimdi Yerli Godfather

Allah rahmet eylesin, Nihat Nikerel büyük ustaydı küçükken görmüşlüğüm de vardı. Eski Vadiyi mumla arıyoruz Polat Alemdar eskiden Türk Bonduydu şimdi Yerli Godfather
ben eski vadiyi mübalağa etmiyorum sondan başa en 10 kere izlemişliğim vardır
öyle bölümler bir daha asla gelmez .çoğu repliği ezbere bilirim .pusunun tekrarlarını sadece iskolu murolu bölümlerin tekrarını izlemişimdir diğer bölümlerin tekrarlarını izleyemiyorum çok sıkıyor beni.benim açımdan aradaki fark bu olsa gerek
))

bölüm 87 dakikaydı ona rağmen bölüm çok niteliksizdi bu bölümü hangi şartlarda hangi kafayla çektiler ki bunu utanmadan seyircinin önüne koydular

''Önceden Memati Abdülhey vardı aralarında dostluk vardı şimdi tamamen resmiyet efendim Komutanım bu nedir ya ''

hhahah ayy abiciğim sen etiket yapmasan görmücektim bile ama resmen beni çağırmıssın ve görme diyorsun hhahah