Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

onu görmüştüm abi tabi o zaman baktığımda hiç böyle bir ihtimal olacağını düşünmemiştim bir de beni daha engellememişti canpolat
yok allah için ben tarihine bakmadan başka bir yerde oktay kaynarcanın o videosuyla bereaber bu twitti paylaşmışlardı bende o heyecanla tarihine bakmadan paylaşmak istedim
))))

ama yinede geçen hafta oktay kaynarcanın o videosuyla mayısta paylaşılan o twittin bugünlerde ne kadar da önemli olduğu ortaya çıkmış oldu.sadece dedikodudan ibaret olmadığı gün yüzüne çıkmış oldu
)))) ortada sıcak su varmış bugünlerde kaynamaya başladı
bir bakmışız su taşmış istanbulu sel almış

Son düzenleme:
beyler bu konu gündeme geldi diye söylemiyorum bundan bikaç gün önce veya hafta mehmet canpolat ın twitter hesabına bakmıştım oktay kaynarca nın bi twitini retwit etmişti içimden dedim Allah Allah oktay kaynarca ne alaka bu adam o kadar vadiye laf söyledi barıştılar mı falan
hatta forumda yazacaktım belki yazmışımdır ama çakır geri dönecek diye hiç düşünmedim bu adam nasıl dönecek bilmiyorum ölmedi mi kardeşim nasıl olacak

burası pusulu vadi burada her an herşey olabilir
))

abi puslu tamamda sence nasıl olabilir ki bence imkansız böyle bişey olması belki yeni dizi için konuşuyolardır çakır öldü abi
benimde hiç aklım kesmiyor ama ne bileyim oktay bey durduk yerede o kelamları niye etti
kanlı bıçaklı idiler ne olduda birden herşey değişti hiç aklım almıyor
hatta bir programda seray severle birlikte resmen necati beyle dalga geçmişlerdi .

agalar yeni proje falansa beni hiç etkilemez benim tüylerimi diken diken eden olay çakır polat efsanelerinin yeniden bir arada olacak olması

eski ekip toplanır diyon yani
))) oldu olacak isko ile ersoyuda diriltelimde tam olsun bari
abi zaten çakır gelince iyice dalgaya alcakyar sıkıntı yok gelirlerse kapımız açık ama cüneyt bahadır gibi bir adam olmadığı sürece karakter havada kalır gibime geliyo

agalar yeni proje falansa beni hiç etkilemez benim tüylerimi diken diken eden olay çakır polat efsanelerinin yeniden bir arada olacak olması
yeni proje olsa oktay kaynarca vadi hakkında neden yorum yapsın ki yeni proje için çalışmlar var der çıkardı işin içinden

Çakır dirilebilir arkadaşlar, Ömer Baba nasıl sır katibi çıktıysa Çakır'ı da muhbir falan yapıp öldü süsü verebilirler. Burası Kurtlar Vadisi burada herşey olabilir

Polat kendisine kurulan kumpasa düşmemek için, zekice kurduğu planına tüm ekibini dahil eder. Cahit ve Safiye’nin kurtulması için herkes tetiktedir. Brandon ise planını güçlendirmek için yeni figüranlarını hazırlamakla meşguldür. Polat Alemdar’ı köşeye sıkıştırmak için her imkanı değerlendirir. Neyse ki Polat, onu bu zahmetten kurtaracaktır. Zira, görüşmek istediği başka birisi vardır.
Fehmi, konseyini sağlam kurmak için çok titiz çalışır. Pusat ve dostlarının sofrasının bereketini kaçırmak için Baltazar ve Pitbull’u, keşif yapmaya başlamışlardır bile.