- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
eski ekip toplanır diyon yaniyani bukadar laf söylemiş bi adam geliyosa onların hayli hayli gelmesi lazım kaçakta final olunca memati döner haydaaa heyyy![]()
eski ekip toplanır diyon yaniyani bukadar laf söylemiş bi adam geliyosa onların hayli hayli gelmesi lazım kaçakta final olunca memati döner haydaaa heyyy![]()
vay anam vayyyy resmen şoktayım görenler olmuştur belki ama ben daha yeni görüyorum)))) demek ki ateş olmayan yerden duman tütmezmiş @takas @Master.1000 @Maskeli Fedai @34rcp44 @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @papuleoo @Yasin93 @mrt-06
Mehmet CANPOLAT
@MehmetCanpolatm
Oktay kardesimle sohbet yaptik
![]()
bence bu iş kesin olacak recep kardeşim bu kadar tesadüfün birarada olması imkansız)) polatın ortağı resmen görüştüklerini teyit etmiş
@-KADİR- seni etiketlemeyi unutmuşuz kusura bakma kardeşim)) heyecandan ne yaptığımı bilemedim
![]()
ne olacak kedi oğlan doğurmuş adını da çakır koymuşlarabi ne oldu hayırdır
yazın atmıştı o mu abine olacak kedi oğlan doğurmuş adını da çakır koymuşlar))))) mehmet canpolat twitter hesabından oktay kardeşimle sohbet ettik diye tweet atmış
aynı zamanda oktay beyin resmini paylaşmış
evet 16 mayıs 2014 ün twittiymişyazın atmıştı o mu abi
onu görmüştüm abi tabi o zaman baktığımda hiç böyle bir ihtimal olacağını düşünmemiştim bir de beni daha engellememişti canpolatevet 16 mayıs 2014 ün twittiymiş![]()
yok allah için ben tarihine bakmadan başka bir yerde oktay kaynarcanın o videosuyla bereaber bu twitti paylaşmışlardı bende o heyecanla tarihine bakmadan paylaşmak istedimonu görmüştüm abi tabi o zaman baktığımda hiç böyle bir ihtimal olacağını düşünmemiştim bir de beni daha engellememişti canpolat
burası pusulu vadi burada her an herşey olabilirbeyler bu konu gündeme geldi diye söylemiyorum bundan bikaç gün önce veya hafta mehmet canpolat ın twitter hesabına bakmıştım oktay kaynarca nın bi twitini retwit etmişti içimden dedim Allah Allah oktay kaynarca ne alaka bu adam o kadar vadiye laf söyledi barıştılar mı falan
hatta forumda yazacaktım belki yazmışımdır ama çakır geri dönecek diye hiç düşünmedim bu adam nasıl dönecek bilmiyorum ölmedi mi kardeşim nasıl olacak
abi puslu tamamda sence nasıl olabilir ki bence imkansız böyle bişey olması belki yeni dizi için konuşuyolardır çakır öldü abiburası pusulu vadi burada her an herşey olabilir))
benimde hiç aklım kesmiyor ama ne bileyim oktay bey durduk yerede o kelamları niye ettiabi puslu tamamda sence nasıl olabilir ki bence imkansız böyle bişey olması belki yeni dizi için konuşuyolardır çakır öldü abi
abi zaten çakır gelince iyice dalgaya alcakyar sıkıntı yok gelirlerse kapımız açık ama cüneyt bahadır gibi bir adam olmadığı sürece karakter havada kalır gibime geliyoeski ekip toplanır diyon yani))) oldu olacak isko ile ersoyuda diriltelimde tam olsun bari
![]()
yeni proje olsa oktay kaynarca vadi hakkında neden yorum yapsın ki yeni proje için çalışmlar var der çıkardı işin içindenagalar yeni proje falansa beni hiç etkilemez benim tüylerimi diken diken eden olay çakır polat efsanelerinin yeniden bir arada olacak olması