Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga Vadi hakkinda ki yorumun nedir ?ben kulanıyorum ve cevap: polat
Aga Vadi hakkinda ki yorumun nedir ?ben kulanıyorum ve cevap: polat
iyi ama yemek yemeleri zaman bitmeseydi iyi olurdu bence film saçma oldu.Aga Vadi hakkinda ki yorumun nedir ?
.
iyi ama yemek yemeleri zaman bitmeseydi iyi olurdu bence film saçma oldu.
Yav yemin ederim her seferinde çok daha güzel çok daha çekici oluyor he su resimlere bak ya
aga çekimler yapılmışda fotoları ara ara veriyorlar yani hepsi aynı markanın çekimleri 🙂Yav yemin ederim her seferinde çok daha güzel çok daha çekici oluyor he su resimlere bak yaAga bu resimler neden çekiliyor ?
Marka ?aga çekimler yapılmışda fotoları ara ara veriyorlar yani hepsi aynı markanın çekimleri 🙂
Aga guzel olmus goruntusu falan ama bildirim gelmiyor gene şimdi bir şey derdim de neyse..tapatalk yeni sürüm yapıyor ama beceremediler düzeltmeyi
vay be oktay kaynarca da demek ki çakır ı oynamayı istiyor adam itiraf etmiş herkes vadiden ayrılınca vadinin farkını görüyor ve geri dönmek istiyor ama bunu itiraf etmeleri zor oluyorOha Süleyman Cakir ve Aslan Akbey Vadiye Geri Donuyor..!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=372879736221581&id=324700894372799
İnsallah gelir agavay be oktay kaynarca da demek ki çakır ı oynamayı istiyor adam itiraf etmiş herkes vadiden ayrılınca vadinin farkını görüyor ve geri dönmek istiyor ama bunu itiraf etmeleri zor oluyor
aga olmayacağını bildiğim halde tüylerim diken diken oldu düşünmesi bile adama dehşet heyecan veriyorİnsallah gelir aga
Gelir mi sence aga ?aga olmayacağını bildiğim halde tüylerim diken diken oldu düşünmesi bile adama dehşet heyecan veriyor
zor be aga ama neden olmasın bence olsun adam bizzat kendisi 5 gün önce canlı yayında necati beye mesajı göndermiş oktay kaynarca gibi bir oyuncu bütün egolarını kenara bırakıp açık açık beni diziye resmen geri alın diyor daha açığını söyleyemezdi 😀Gelir mi sence aga ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?